Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij overgestapt naar Urubin.com. Stap ook over en volg ons daar! Maak u vrij van censuur door Facebook en de rest niet meer te steunen! Klik Hier!

3 Ingrediënt Kaalheid Behandeling – Recept

3 Ingrediënt Kaalheid Behandeling – Recept

Als het gaat om onderhoud van het image, hebben mannen het relatief gemakkelijk, althans dat is de veronderstelling van onze vrouwen en vriendinnen.

We overwinnen de behoefte aan make-up, cellulitislotions en Braziliaanse wassen, terwijl we tegelijkertijd stoppels onderde armen en voeten verminkt door stiletto’s omzeilen.

Dankzij het tweesnijdend zwaard met de naam leven hebben we echter ook een eigen kruis in naam van de esthetiek: namelijk haaruitval.

Volgens recente NHS-cijfers zal maar liefst 50 procent van de mannen enige mate van mannelijke kaalheid ervaren tegen de tijd dat ze vijftig zijn. En voor velen zal het veel eerder beginnen dan dat, met sommige die de toestand reeds in hun late tienerjaren ervaren.

Dus, biologisch gezien, wat is precies de oorzaak van het probleem?

Wel, ironisch genoeg zijn we dat zelf. Of liever gezegd, ons testosteron. Zie je, naarmate we ouder worden, verandert het in een androgeen – een vrouwelijk geslachtshormoon, Dihydrotestosteron genaamd – dat de haarzakjes als een gif aanvalt.

Dit doodt langzaam de wortels, waardoor haartjes verzwakken totdat ze afsterven. Nog erger aan het gebeuren is, dat het willekeurig gebeurt, er is geen remedie en de maatschappij heeft meestal weinig sympathie – wat jammer is, gezien het feit dat veel mannen het proces ‘verwoestend’ vinden.

In dit geweldige artikel zullen we je een oud recept voor het behandelen van kaalheid aanbieden dat veel mensen heeft geholpen en ze hebben gezegd dat het echt werkt.

Je hebt slechts 3 ingrediënten nodig die je waarschijnlijk al in je keuken hebt staan. Zowel mannen als vrouwen kunnen dit recept gebruiken.

Kaalheid Behandeling Recept

Ingrediënten:

1 eetl. Olijfolie
1 eetl. Honing
2 theel. Kaneel

Beschrijving:

Meng de ingrediënten in een kleine kom, meng ze allemaal bij elkaar om een diepe donkerbruine mix te maken.

Warm het mengsel kort op (zorg ervoor dat de olie niet te heet wordt omdat dit uw hoofdhuid zal verbranden en uw haar kan beschadigen), plaats het in een kom met heet water en laat het zachtjes opwarmen.

Toepassing:

Om aan te brengen, penseel je je haar en dompel je je vingertoppen in het masker masserend in het haar vanaf de slapen en het voorhoofd en werk je over de hele hoofdhuid.

Blijf je vingers in het masker dompelen en masseer over de hoofdhuid, zodra de hoofdhuid bedekt is, strijk je glad door de hoogten van je haar.

Draai je haar op en wikkel het in een douchemuts of doorzichtig omslagdoek. Laat dit een paar uur zitten.

Om het masker na de behandeling te verwijderen, spoelt je het af met warm water en masseer je zachtjes het haar en de hoofdhuid om het volledig te verwijderen.

3-ingredient-baldness-treatment-recipe

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Wonder Drank - Geen pijn meer in 1 week (gewrichten, benen en rug)
Next Dit citroen met knoflookmengsel is zeer krachtig om u te helpen bij het opruimen van eventuele hartblokkades

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Populaire vitamine B pillen veroorzaken mogelijk longkanker

Veel mensen slikken vitamine B6 en/of B12 om frisser te zijn, tegen vermoeidheid, of zonder goed te weten waarom. Baat het niet dan schaadt het niet. Maar het zou wel

Natuurlijk genezen

Heb je last van slapeloosheid? Zet één van deze vijf planten in je kamer voor een betere nachtrust!

Slapeloosheid (insomnie) is een slaapstoornis, waarbij je slecht kan slapen en dus geen normale slaap hebt, gepaard gaande met functioneringsklachten overdag. Je spreekt over normale slaap als je vijf tot

Natuurlijk genezen

Migraine Verdwijnt Als Sneeuw Voor De Zon Als Je DIT In Je Citroenwater Stopt…

Je bent moe, ziet vlekken voor de ogen en vervolgens heb je urenlange intensieve hoofdpijn. Minstens 1 op de 10 mensen kampt met migraine en heeft hier dus regelmatig last