Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek


4 mengsels die tandplak volledig van uw tanden verwijderen

4 mengsels die tandplak volledig van uw tanden verwijderen

Het hebben van een gezonde glimlach die het parelwitte wit onthult, is iets dat we allemaal graag zouden hebben, maar blijkens de esthetische redenen is een goede mondgezondheid belangrijk voor de gezondheid van het hele lichaam.

Daarom is een goede mondhygiëne een must om tandbederf, tandvleesaandoeningen en slechte adem te voorkomen.
Slechte tandgezondheid is in verband gebracht met tal van ziekten, zoals hartaandoeningen. Ook vonden onderzoekers van de universiteit van New York in 2010 een verband tussen tandvleesontsteking en de ziekte van Alzheimer. Bovendien ontdekten onderzoekers van de Harvard University een verband tussen tandvleesaandoeningen en pancreaskanker.

Plaque wordt gevormd wanneer bacteriën in de mondholte zich vermengen met voedselbijproducten en eiwitten, en het bedekt de tanden, groeit onder de tandvleesrand en plakt aan vullingen. Wanneer het hard wordt, wordt het tandsteen, wat een ernstig probleem is dat leidt tot ontstekingen en tandvleesaandoeningen.

Tandsteen komt bijna altijd aan de oppervlakte door een gebrek aan mondhygiëne gedurende een langere periode. De vorming van tandplak en tandsteen zou iemand moeten motiveren om voor hun tanden te gaan zorgen.

Om dergelijke tandproblemen te voorkomen, stelt de American Dental Association (ADA) de volgende tandenpoetstips voor:

– Poets de tanden twee keer per dag met een zachte tandenborstel

– U kunt ook op batterijen werkende en elektrische tandenborstels gebruiken

– Houd de tandenborstel onder een lichte hoek, in de richting van het gebied wanneer de tand de tandvleeslijn raakt, en poets binnen en buiten de tanden, de kauwvlakken en de tong

– Spoel de tandenborstel goed af en dek deze niet af om ophoping van bacteriën te voorkomen

– Vervang de tandenborstel om de 3-4 maanden

Vergeet bovendien niet om regelmatig de tanden te flossen. Om de vele chemicaliën in tandpasta’s en producten voor mondhygiëne te vermijden, wenden veel mensen zich tot hun natuurlijke alternatieven.
Hier zijn vier natuurlijke recepten die tandplak verwijderen en zorgen voor een goede tandheelkundige gezondheid:

Recept 1:

Meng 7 eetlepels kokosolie, dezelfde hoeveelheid zuiveringszout, een paar druppels van uw favoriete etherische olie en 1 ½ el. van Stevia om een ​​natuurlijke pasta te maken en deze te gebruiken in plaats van uw in de winkel gekochte tandpasta.

Recept 2:

Spoel een paar eetlepels kokosolie in de mond gedurende 15-20 minuten om eventuele bacteriën te verwijderen en de tanden witter te maken.

Recept 3:

Voeg in een glas water een paar druppels van elk van de volgende ingrediënten toe: anijs, muntolie en citroen en gebruik het mengsel om de tanden 4 keer per dag te spoelen.

Recept 4:

Kook 2 kopjes water, voeg ½ kopje rozemarijn en 1 kopje verse munt toe en laat het 15 minuten rusten. Laat ze vervolgens uitlekken en spoel de mond ermee, wanneer deze volledig is afgekoeld.

Bovendien moet u, ondanks de juiste mondhygiëne, waarbij regelmatig tandenpoetsen, flossen en mondwater worden gebruikt,  regelmatig de tandarts bezoeken, voorkomen dat tandplak schade aan uw mond toebrengt, ook de volgende voedingsmiddelen vermijden:

– Citrusvruchten zijn rijk aan zuur, waardoor het glazuur erodeert en de tanden vatbaar worden voor verval

– Aardappelchips zitten vol met zetmeel, waardoor suiker wordt opgesloten in en tussen de tanden en leidt tot tandplak

– Gedroogd fruit is plakkerig en laat veel suiker achter

– Alcohol droogt het lichaam uit en een droge mond heeft geen speeksel, wat de tanden gezond houdt, dus dit verhoogt het risico op tandbederf, tandvleesaandoeningen en andere orale infecties

– Zure snoepjes, omdat ze verschillende soorten zuren bevatten die taai zijn voor de tanden, eraan blijven plakken en bederf veroorzaken

– Bij het kauwen van brood breekt het speeksel de zetmelen af ​​tot suiker, waardoor een gomachtige pasta-achtige substantie ontstaat, die aan de spleten tussen tanden blijft plakken en gaatjes veroorzaakt

– Koolzuurhoudende dranken produceren nog meer zuur in de mondholte, die het tandglazuur beschadigt

– IJs, indien gekauwd, beschadigt het glazuur en maakt u vatbaar voor tandheelkundige noodgevallen

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Spoel slijm uit uw lichaam met 5 zeer effectieve thuisbehandelingen
Next Taro heeft een uniek vermogen om 'toxines te trekken', gebruikt door genezers voor het oplossen van cysten, fibromen en het behandelen van oorpijn

About author

You might also like