Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek


8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!
juli 30, 2016 6648 Views

8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!

Iedereen wil wel een lekker ruikend huis. We hoeven je niet te vertellen dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Je moet leven in je huis en het leven ruikt niet altijd zo fris. Dus wat kun je doen? Er zijn natuurlijk duizenden sprayen om je huis lekker te laten ruiken! Dit zou je kunnen doen, maar wat we ruiken zijn chemicaliën.

Als je kinderen en/of huisdieren hebt, wil je er misschien wel twee keer over nadenken over het sproeien van onbekende chemische stoffen in je huis. Gelukkig zijn wij op 8 natuurlijke gestuit die jouw huis weer heerlijk doen ruiken!

1. Eucalyptus

Ooit willen ontsnappen naar de spa? En ook nog is zonder geld uit te geven? Hang dan wat eucalyptus aan de douch kop en zet heet water aan, zo laat je je neus geloven dat je in de spa bent.

2. Dennenappels

Je kunt ze in een winkel kopen maar nog leuker is om naar het bos te gaan en ze zelf te zoeken! Leg de gevonden dennenappels in een schaal. Zo wordt de heerlijke geur van dennenappels in je huis verspreid zo lijkt of je net in het bos bent.

3. Potpourri

Potpourri is niet alleen iets wat je oma had. Deze mooie mengeling van geuren kan volledig worden aangepast aan je eigen voorkeuren en is zeer eenvoudig te maken! Je kan het ook nog op leuke manieren presenteren.

4. Gedroogde kruiden

Het lijkt misschien een beetje ouderwets, maar gedroogde kruiden is een van de eenvoudiger en goedkoopste manieren om een ​​schoon ruikende huis te bereiken.

5. citroenbasilicum spray

Luchtverfrissers kunnen je huis weer lekker doen ruiken maar zoals ik al had vermeld dar er veel chemicaliën in zitten en daar kun je ook allergisch voor zijn. Maak je eigen lucht verfrisser met citroen en basilicum in een spray fles.

6. sudderen

Zet een pannetje op het vuur en plaats daar producten in zoals kruiden, appelschillen of andere lekker geurende producten. Deze producten laten een heel fijne geur los in kokend water. Dus zoek wat bij elkaar en laat het sudderen in een pannetje.

7. Verfrissende planten

Niet geïnteresseerd in het brengen van nieuwe geuren in je huis? Haal dan de plant aloë vera in huis, deze helpt stinkende gifstoffen te ontdoen in de lucht.

8. Lavendel

Het mengen van lavendel, zuiveringszout, en gezuiverd water in een kleine spray fles is echt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer lekker te laten ruiken. Voel je vrij om dit recht op de laken te sproeien. Veel mensen vinden het een rustgevende geur, om zo heerlijk bij in slaap te vallen.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Wikkel je voeten in enkele lagen aluminiumfolie. 1 uur later? Onvoorstelbaar …
Next Ze doet alcohol in een fles en spuit het vervolgens op haar bed. Waarom? Dit ga ik ook doen!

About author

You might also like