Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek


Nooit meer wasmiddel kopen door om te schakelen naar dit mengsel van 2 natuurlijke ingrediënten

Nooit meer wasmiddel kopen door om te schakelen naar dit mengsel van 2 natuurlijke ingrediënten

Huidirritaties en uitslag komen vaak voor bij het gebruik van een nieuw wasmiddel. Echter, een onderzoek van de Universiteit van Washington laat zien dat veel van de meest verkochte wasmiddelen vol zitten met giftige componenten. Anne Steinemann, een van de professoren die aan het onderzoek heeft gewerkt zei dat ze verbaasd was door het niveau van giftigheid gevonden in wasmiddelen.

‘Ik was verbaasd door zowel het aantal als de potentiële giftigheid van veel van de gevonden chemicaliën’, zei Steinemann. ‘Bijna 100 vluchtige organische stoffen waarvan er geen een op enige etiket stond. Bovendien stootten vijf van de zes producten één of meer kankerverwekkende stoffen uit’.

Deze zorgwekkende resultaten hebben ertoe geleid dat veel mensen naar een natuurlijker oplossing voor het wassen van hun kleren aan het zoeken zijn. Één van de belangrijkste oplossingen lijkt blanke azijn te zijn. Dit natuurproduct reinigt zeer goed en is niet giftig.

De voordelen van blanke azijn voor de was

  • 1. Het zuur van het azijn lost prima zweet en deodorant op, zelfs in een koude was.
  • 2. Blanke azijn heeft hetzelfde wasverzachtend effect als een synthetische wasverzachter, zonder schade aan jezelf of het milieu. Gewoon een half kopje aan een normale lading was toevoegen.
  • 3. Een Japanse studie heeft aangetoond dat het mengen van blanke azijn en zout niet alleen heerlijk is op fish en chips maar ook sterke antibacteriële werking heeft. Gebruik een halve kop blanke azijn en 2 theelepels zout.
  • 4. Huidirritaties zijn vaak een gevolg van resten wasmiddel op je kleding. Toevoeging van een half kopje azijn doet deze verdwijnen.
  • 5. Vaak zijn mensen bang dat nare geuren niet verdwijnen met natuurlijke alternatieven. Blanke azijn verdrijft zelfs de geur van de ergste zweetsokken!
  • 6. Vlekken die je kleren kunnen ruïneren, bijv. rode wijn, koffie, vet, enz. gewoon een nachtje laten weken in een oplossing van een half kopje azijn in heet water en daarna wassen.
  • 7. Haren van huisdieren gaan vaak niet van kleren af door resten van wasmiddel. Een half kopje azijn per standaardlading was doet dit probleem verdwijnen.
  • 8. Veranderen naar witte azijn zal u beschermen tegen statische schokken!9.
  • 9. Voor delicate en handwas, voeg 6 eetlepels blanke azijn aan koud water en laat een uur weken. Even zacht schrobben erna en klaar.
  • 10. Na langdurig gebruik van de wasmachine zal zich kalk en ketelsteen gaan afzetten, dat we vaak proberen te behandelen met zwaardere chemische middelen die ook in onze kleren gaan zitten. Beter is het gewoon 1 kopje blanke azijn te gebruiken, zuur helpt efficiënt tegen de kalk.

De was doen is meestal niet het meest opwindende van de week. We willen het zo snel mogelijk, maar daardoor letten we te weinig op wat de wasmiddelfabrikanten ons proberen te slijten. Dus probeer de volgende keer gewoon wat blanke azijn, het kon wel eens de gezondste beslissing zijn die je ooit hebt gemaakt.

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Heb je vaak last van een blaasontsteking? Met de DEZE voeding voorkom je dit!
Next Onderzoek toont aan dat we rijst helemaal verkeerd koken

About author

You might also like