5 manieren om appelcider azijn te gebruiken voor sinusinfectie

5 manieren om appelcider azijn te gebruiken voor sinusinfectie

Minimalistische ACV Drank
Appelcider azijn is geweldig! Het zit vol met gezonde voedingsstoffen en het kan veel gezondheidsvoordelen bieden. Appelcider azijn, of ACV, bevat vitaminen B1, B2 en B6; biotine; foliumzuur; niacine; Pantotheenzuur; En vitamine C. ACV is een veilig en door de tijd getest middel, dat al meer dan 2000 jaar in de geneeskunde wordt gebruikt. Azijn heeft antimicrobiële, anti-schimmel- en antivirale eigenschappen die samenwerken om de oorzaak van uw sinuspijn te bestrijden.

U heeft de volgende ingrediënten nodig:

2 eetlepels ACV
240ml. gekookt water

Beschrijving:

Het is heel simpel – meng alle ingrediënten samen. Drink het snel op om de sinussen op te schonen en een keelpijn te verzachten.

Azijn Stoom
Stoom helpt dun en los slijm in je luchtwegen te verwijderen en maakt het makkelijker om te ademen. Het stoom vocht en verzacht ook gezwollen sinusweefsel. Gecombineerd met de anti-inflammatoire eigenschappen van ACV, is deze stoombehandeling de perfecte, niet-invasieve behandeling voor directe verlichting.

U heeft de volgende ingrediënten nodig:

½ kopje water
½ kopje ACV
Een handdoek
Een kleine pan

Beschrijving:

Hier is wat u moet doen: meng de ingrediënten in een pan en verhit het tot het stoomt. Giet het water in een grote kom. Hoe te gebruiken: leun je gezicht over de kom en plaats een handdoek over je hoofd. Dit houdt de stoom om je hoofd en verlicht je symptomen.

Zoete ACV
Volgens de experts veroorzaken virussen 90 – 98% van de acute sinusitis gevallen. Maar je moet ook weten dat bacteriële en schimmelinfecties ook de aandoening kunnen veroorzaken. ACV is erg nuttig tegen dit probleem, maar wanneer het in combinatie met honing is – is het nog effectiever. Honing verhoogt het immuunsysteem om infectie te bestrijden en bevordert de genezing van pijnlijke en ontstoken neus- en sinusweefsel.

U heeft de volgende ingrediënten nodig:

2 eetlepels appelcider azijn
1 eetlepel honing
240ml warm water

Beschrijving:

Hier is wat u moet doen – meng alle ingrediënten en zorg ervoor dat u de stoom inademt als uw drankje.

De ultieme decongestant
Over de ingrediënten – Citroen bevecht ontsteking en verhoogt het immuunsysteem, terwijl capsaicin, de actieve verbinding van Cayenne Peper, slijm uitdunt om het te helpen uitdringen. Gember, doodt de bacteriën, het virus of de schimmel, die de pijn en zwelling veroorzaakt.

U heeft de volgende ingrediënten nodig:

¼ een kopje appelcider azijn
½ een theelepel cayennepeper
½ een theelepel poedergember
3 eetlepels ruwe organische honing (indien mogelijk)
Sap van een ¼ citroen

Beschrijving:

Het is heel simpel – combineer appelcider azijn en citroen in een kleine pan op laag vuur en laat het een paar minuten sudderen. Dan moet u het van het vuur afhalen en de andere ingrediënten toevoegen. Laat het 15 minuten afkoelen en vervolgens moet u in het een glazen pot met een deksel opslaan. Hoe te gebruiken – neem elke 2 uur 1-2 eetlepels om sinus infectie te genezen.

Pittige Sinus Tonic
We weten allemaal dat mierikswortel een krachtige steek in uw neus achterlaat “na het eten”. Dit kleine ongemak helpt eigenlijk de pijn en de infectie van sinuspijn te bestrijden.

U heeft de volgende ingrediënten nodig:

1 eetlepel ACV
1 theelepel vers geraspte mierikswortel
1 theelepel rauwe honing

Beschrijving:

Hier is wat je moet doen – combineer gewoon azijn en mierikswortel in een klein glas en drink het snel op en slik door. OPMERKING: eet of drink niets voor 5 minuten om de wortel z’n werk te laten doen. Na 5 minuten, gebruik een theelepel honing om de mond en keel te verlichten. Gebruik dit twee keer per dag.

Previous Maca Poeder: Het Perfecte voedsel Voor Hormoon Onbalans, Angst, Energie, Slaap En Libido
Next Waarom dit fruit beter kan zijn dan Lipitor voor het onder controle houden van uw cholesterol

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Bestrijd hoest met deze natuurlijke knoflook- en uiendrank

Gebruik de beste natuurlijke antibiotica die de natuur ons heeft gegeven. We weten allemaal dat knoflook vol zit met antioxidanten. Het is het beste antibioticum, en in combinatie met ui

Natuurlijk genezen 2 Comments

Pillen tegen brandend maagzuur beschadigen je hart, nieren en botten … Zo kun je dit oplossen

Volgens de laatste statistieken is maagzuur een van de meest voorkomende spijsverteringsstoornissen in de Verenigde Staten. Deskundigen waarschuwen dat je heel voorzichtig moet zijn, want als het onbehandeld blijft, kan

Natuurlijk genezen 0 Comments

Dit is hoe citroen en baking soda jouw leven kunnen redden!

Wanneer zuiveringszout(baking soda) in combinatie met citroen wordt gecombineerd, is het uiterst gunstig voor onze gezondheid. Het belangrijkste is dat deze combinatie nog effectiever is dan chemotherapie! Veel studies hebben

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply