Pillen tegen brandend maagzuur beschadigen je hart, nieren en botten … Zo kun je dit oplossen

Pillen tegen brandend maagzuur beschadigen je hart, nieren en botten … Zo kun je dit oplossen

Volgens de laatste statistieken is maagzuur een van de meest voorkomende spijsverteringsstoornissen in de Verenigde Staten. Deskundigen waarschuwen dat je heel voorzichtig moet zijn, want als het onbehandeld blijft, kan zuurreflux irritatie en schade aan de slokdarm, de longen, de stembanden en de keel veroorzaken, alsook longontsteking, zweren en ademhalingsproblemen. Deze aandoening kan snel onbeheersbaar worden aangezien de patiënten problemen hebben tijdens hun dagelijkse leven, omdat pijn op de borst wordt ervaren na de maaltijd en soms zelfs de hele nacht.

Helaas, vertrouwen meer dan 15 miljoen Amerikanen momenteel op voorgeschreven medicijnen om hun symptomen onder controle te houden. Protonpompremmers, de voornaamste medicatie voorgeschreven, behoren momenteel tot de meest voorgeschreven medicijnen ter wereld.

De grote vraag – hoe werkt medicatie tegen brandend maagzuur?

Allereerst moet u weten dat er vandaag veel verschillende soorten hartmedicijnen op de markt zijn. En sommigen van hen, zoals tums en pesto-bismol, zijn over toonbank verkrijgbaar. En anderen, zoals Prilosec, Prevacid en Nexium, kunnen alleen via een recept worden verkregen.

Brandend maagzuur “verschijnt” wanneer maagzuur terug in de buis komt die voedsel uit je mond naar je maag vervoert. Voorgeschreven protonpompremmers (PPI’s) verminderen de productie van zuur in de maag. Dit maakt het maagsap dat de slokdarm kan bereiken minder irritant.

beste lezers, dit is erg belangrijk voor u om te onthouden – deze drugs zijn geen snelle oplossing. Ze kunnen verwoestende bijwerkingen hebben, en meerdere studies hebben aangetoond dat 70% van de patiënten die ze nemen, ze niet echt nodig hebben.

Hier zijn slechts enkele van de risico’s verbonden aan deze medicatie.

Nierziekte
Een recente studie, uitgevoerd door een groep deskundigen in de Johns Hopkins Bloomberg School of Health, heeft twee sets aan gegevens geanalyseerd die meer dan 250.000 mensen vertegenwoordigen in een poging om een verband te vinden tussen PPI-gebruik en nierproblemen. De onderzoekers constateerden dat regelmatige gebruikers van PPI’s 13% meer kans hebben op chronische nierziekte dan zure reflux patiënten die geen medicijnen nemen. Andere studies hebben aangetoond dat PPI-gebruik patiënten 20% -50% hoger risico op chronische nierziekte oplevert. Van de aandoening is bekend dat het giftige overbelasting, vloeistof retentie en schade aan het centrale zenuwstelsel kan veroorzaken.

Hartziekte
Een studie, uitgevoerd door wetenschappers aan de Stanford University in Californië, hebben vastgesteld dat mensen met gastro-oesophageale refluxziekte (GERD) die PPI’s hebben, een 16% hogere kans op een hartaanval hadden. Ze waren ook tweemaal zo waarschijnlijk om te sterven aan hart- en vaatziekten. Een andere studie heeft gevonden dat het geneesmiddel kan leiden tot cardiovasculaire problemen. Uit de bevindingen blijkt dat protonpompremmers niet alleen maagsuur kunnen verminderen, ze kunnen ook de gezondheid van het bloedvat zelf beïnvloeden. Dit komt vooral door de verminderde hoeveelheid stikstofoxide, een chemische stof die wordt geproduceerd om de bloedvaten te beschermen en te ontspannen. Dit kan leiden tot een verhoogd risico op een hartaanval. Volgens dr. John Cooke, voorzitter van de cardiovasculaire wetenschappen bij het Houston Methodist Research Institute, hebben PPI-gebruikers 16-21% meer kans om een hartaanval te krijgen over een periode van 17 jaar dan de chronische zure reflux patiënten die de medicatie niet hebben genomen.

Verhoogt risico op botbreuken
U moet ook weten dat de FDA waarschuwingen heeft gegeven over het verhoogde risico op osteoporose en botfracturen die verband houden met het gebruik van PPI. Bij PPI-gebruik van ten minste 7 jaar bleek dat de patiënt twee keer meer kans te hebben op een osteoporose-gerelateerde fractuur. De deskundigen waarschuwen ook dat 5 jaar regelmatig gebruik was verbonden met een verhoogd risico op heupfracturen. Andere getroffen gebieden omvatten de pols en ruggengraat.

Nutriënt Malabsorptie
We weten allemaal dat het maagzuur belangrijk is voor het lichaam om vitamine B12 en magnesium op te nemen. Andere voedingsgebreken die door het geneesmiddel worden veroorzaakt, omvatten calcium en ijzer.

Dit kan leiden tot:

Epileptische aanvallen
ritmestoornissen
Spiertrekkingen
Anemie
Zenuwschade
Psychiatrische problemen
zwakzinnigheid

OPMERKING: Zure reflux medicatie kan deze problemen veroorzaken binnen het eerste jaar van gebruik. Helaas kunnen supplementen deze tekortkomingen niet verhelpen zolang de drugs nog steeds wordt genomen. En een laatste punt – PPI’s zijn ook gelinkt aan longontsteking en Clostridium difficile infectie en PPI therapie heeft geleid tot een toename van sterfte bij ziekenhuizen bij ongeveer 90% van de patiënten.

Hoe Acid Reflux onder controle te houden

OPMERKING: PPI-recepten zijn een ongepaste behandeling voor de meeste patiënten. Zij beweren dat alle patiënten moeten beginnen met het veranderen van hun dieet, stoppen met roken of het verminderen van hun alcoholgebruik.

Maagzuur speelt een belangrijke rol bij het afbreken van voedsel en absorberende voedingsstoffen, en doodt ook bacteriën en microben. Langdurig gebruik van zuur onderdrukkende geneesmiddelen zoals protonpompremmers kunnen deze processen verstoren en mensen meer vatbaar maken voor zowel infecties als voedingskortingen, aldus de experts.

Zure reflux kan simpelweg worden aangepakt door ½ theelepel zuiveringszout in een glas water na de maaltijd en om de twee uur tot de symptomen afnemen.

Natriumbicarbonaat, dat uw alvleesklier en nieren al natuurlijk produceert, neutraliseert overmatig zuur.

U moet ook weten dat brandend maagzuur ook kan worden veroorzaakt doordat uw lichaam te weinig zuur produceert en er dus iets niet goed gaat bij het verteren van uw voedsel. Volgens deskundigen is dit vooral van toepassing op volwassenen ouder dan 50 jaar. Te weinig zuur wordt meestal veroorzaakt door een slecht dieet en candida overgroei. Voor het voorkomen van de symptomen, drink 1-2 eetlepels appelcider azijn in 240ml water voor elke maaltijd.

Next Maca Poeder: Het Perfecte voedsel Voor Hormoon Onbalans, Angst, Energie, Slaap En Libido

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Begin deze 26 voedingsmiddelen te eten zodra je merkt dat je gezichtsvermogen slechter wordt!

De ogen zijn de spiegel voor de ziel. Het eerste moment dat ze laten zien dat er iets aan het veranderen is, moet je daar aandacht aan schenken en er

Natuurlijk genezen 0 Comments

5 voedingsmiddelen die je lever natuurlijk helpen te ongiften

Het is nooit een slechte tijd om je lever natuurlijk door midel van je dieet te ontgiften. Immers, dit belangrijke orgaan verwerkt voortdurend toxines die de prestaties en je algemene

Natuurlijk genezen 0 Comments

Geen spataderen, gewrichtspijn of geheugenverlies of hoofdpijn meer dankzij het gebruik van dit blad!

We weten allemaal wel dat laurier een zeer goede kruid is dat in elke keuken een speciale plek heeft. Maar we weten niet dat deze bladeren naast hun gebruik voor

2 Comments

  1. Johanna
    augustus 07, 12:47 Reply
    15 Jaar maagzuurklachten gehad en gelukkig geen maagzuurremmers genomen. Ik ben er van af gekomen door heel base (alkalisch) te gaan eten. Op google zijn lijsten met base voedingsproducten te downloaden. Ook neem ik een paar keer in de week appelazijn met water en honing.
  2. JacqT
    augustus 07, 15:33 Reply
    Heb al meer dan 30 jaar brandend maagzuur, altijd maagzuur remmers gebruikt tot vorig jaar, gebruikte er meer dan drie op een dag. Sinds vorig jaar ben ik zuiveringszout gaan gebruiken, heb totaal geen last meer van maagzuur en ik gebruik ook geen maagzuurremmers meer.

Leave a Reply