Waarom dit fruit beter kan zijn dan Lipitor voor het onder controle houden van uw cholesterol

Waarom dit fruit beter kan zijn dan Lipitor voor het onder controle houden van uw cholesterol

Bij een nieuwe studie waarbij een groep hartpatiënten werd verdeeld in twee groepen. Waarbij de eerste groep hun medicijnen kreeg plus een placebo en de andere groep hun medicijnen kreeg plus granaatappelsap. Daalde na 3 maanden de stress-geïnduceerde angina-episoden met 50% in de granaatappelgroep en namen met 37% toe in de placebogroep.

Een andere, recentere studie mat atherosclerose (verdikking van de arteriële wand), de belangrijkste risicofactor voor een hartaanval of een beroerte. Een groep hartpatiënten werden verdeeld in twee groepen. De eerste groep nam alleen statine drugs, terwijl een andere groep statine drugs plus granaatappelsap kreeg. In de groep met alleen geneesmiddelen verdween de arteriële wand met 9% per jaar, terwijl de drug plus granaatappelgroep 35% omkering vertoonde bij de verdikking van de arteriële wand.

Volgens deskundigen ondersteunen granaatappels de functie van stikstofoxide, dat betrokken is bij de constante reparatie van de cellen die de arteriële muren afronden. Een antioxidant, granaatappel bleek de oxidatieve status van het slechte cholesterol te verminderen met een heleboel, namelijk 90%.

Hoe een Granaatappel te openen? Volg de eenvoudige instructies:

Allereerst moet je een grote kom met water vullen.
Dan, met behulp van een scherp mes, maak je twee diepe, lange slitten bovenop de granaatappel in de vorm van een ‘x’ van stam tot kroon.
Doe dit op een snijplank voor meer ondersteuning.
Plaats de granaatappel in de kom water.

Nu, plaats je de duimen waar je de ‘x’-vormige spleet hebt gemaakt en open de granaatappel in wiggen en trek de wiggen uit elkaar in beheersbare stukken.
Doe dit onder water om te voorkomen dat het rode sap wordt gespat.

Verwijder de pit voorzichtig terwijl je het fruit onder water houdt. Gebruik dan je vingers om de rode zaden zachtjes te verwijderen. De zaden zinken naar de bodem en het membraan en pit zullen naar de top drijven.

Giet het water uit, bewaar de granaatappelzaden. Droog de granaatappelzaden voorzichtig. Serveer onmiddellijk of sla het op in de koelkast.

OPMERKING: wij raden aan om altijd voor de zaden te gaan, in plaats van een in de winkel gekocht sap. Waarom? Nou, omdat dit “sap” hoge hoeveelheden suiker bevat. En een laatste punt – als je de volle voordelen van deze geweldige vrucht echt wilt krijgen, gooi de witte pit niet weg! Het is rijk aan geweldige bioflavinoïden en micronutriënten voor uw lymfe, microcirculatie en zelfs cellulitis die gewoon niet beschikbaar zijn in de zaden.

Previous 5 manieren om appelcider azijn te gebruiken voor sinusinfectie
Next Het wordt beschouwd als de meest dodelijke drank in de wereld, en het kan je leven in minder dan 45 minuten beëindigen!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Ontdek waarom het Ketogenische Dieet het Gezondste Dieet is dat Kanker doodt, en autisme, Migraine en Depressie behandelt

Een gezondheidstoestand waarin het lichaam vet begint te verbranden als de primaire brandstof in plaats van de suiker wordt voedings-ketose genoemd. Dus als je besluit op een ketogeen dieet te

Natuurlijk genezen 0 Comments

Verwijder lymfeklachten en hoesten met deze geweldige oude remedie

Als u te maken heeft met hoesten en slijm, is het tijd om deze problemen te vaarwel te zeggen. We hebben een geweldige remedie die van alleen 100% natuurlijke ingrediënten

Natuurlijk genezen 0 Comments

Begin deze 26 voedingsmiddelen te eten zodra je merkt dat je gezichtsvermogen slechter wordt!

De ogen zijn de spiegel voor de ziel. Het eerste moment dat ze laten zien dat er iets aan het veranderen is, moet je daar aandacht aan schenken en er

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply