Bestrijd hoest met deze natuurlijke knoflook- en uiendrank

Bestrijd hoest met deze natuurlijke knoflook- en uiendrank

Gebruik de beste natuurlijke antibiotica die de natuur ons heeft gegeven. We weten allemaal dat knoflook vol zit met antioxidanten. Het is het beste antibioticum, en in combinatie met ui is het de perfecte oplossing. Hoesten is een ongemakkelijk symptoom dat gebeurt wanneer het immuunsysteem virussen en bacteriën in de luchtwegen detecteert.

Het is een verdedigingsmechanisme, waarbij een explosieve uitstoot van lucht uit de longen ons in staat stelt om ons te ontdoen van kiemen en organismen die onze gezondheid beschadigen.

Over het algemeen komt het met overmatige slijmproductie, congestie en keelontsteking.

Ook gezien het feit dat het vaak voorkomt bij griep en verkoudheid, gaat hoesten vaak gepaard met oogirritatie, hoofdpijn en algemene malaise.

Het goede nieuws is dat er 100% natuurlijke remedies zijn die, dankzij hun ingrediënten, het immuunsysteem versterken en het herstel versnellen.

In dit artikel willen we een behandeling delen die de helende kracht van uien en knoflook gebruikt.

Natuurlijke ui en knoflook drank om het hoesten te bestrijden

Deze natuurlijke uien- en knoflookdrank is een oud middel met antibiotische eigenschappen. Bij het innemen draagt het bij tot het verminderen van de ernst van hoesten en van de griep.

De hoge concentratie van anti-inflammatoire, expectorante en antivirale middelen maakt het effectief voor het reinigen van de luchtwegen tijdens verkoudheid en griep.

Zowel ui als knoflook zijn rijk aan een stof bekend als allicine. Naast een bepaalde smaak heeft allicine zeer krachtige geneeskrachtige effecten.

Uien zijn een van de meest gebruikte groenten in de gastronomie. Dit komt niet alleen door de smaak die ze geven, maar ook vanwege hun hoge voedingswaarde die goed zijn voor de gezondheid.

Ze staan al jarenlang bekend als een belangrijke bron van vitaminen, mineralen en antioxidanten.

Eenmaal geabsorbeerd door het lichaam, versterken deze componenten het immuunsysteem en de processen die verantwoordelijk zijn voor het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam.

Bovendien zijn hun zwavelverbindingen krachtige antibiotica en anti-inflammatoire middelen. Dit maakt ze ideaal voor het behandelen van aandoeningen veroorzaakt door virussen en bacteriën.

Ze hebben ook mucolytische en expectorante effecten, die effectief zijn bij het behandelen van hoesten en het uitwerpen van slijm.

Alsof dit nog niet genoeg is, zijn ze een natuurlijke tonic voor de ademhalingswegen en bevorderen het verminderen van ontsteking.

Knoflook maakt al eeuwenlang deel uit van honderden culturen over de hele wereld. De pittige smaak en voedingseigenschappen hebben het een onmisbare ingrediënt in het dieet van miljoenen mensen gemaakt.

In dit specifieke geval staat het voor de antibiotica en de uitzettingseffecten. Deze dragen bij tot het elimineren van de kiemen die hoest veroorzaken.

Deze kwaliteiten, toegevoegd aan haar anti-inflammatoire werking, bevorderen het reinigen van de luchtwegen en verminderen de ontsteking.

Daarnaast helpt het ook het immuunsysteem te versterken door de productie van de antilichamen die virussen en bacteriën vernietigen, te verhogen.

Hoe maakt u dit natuurlijke ui en knoflookmiddel

Deze warme ui en knoflookdrank is een heel makkelijk recept om te maken. In tegenstelling tot andere commerciële producten voor hoest veroorzaakt het geen ongewenste bijwerkingen.

Hoewel het geen wondermiddel is om deze aandoening te genezen, maakt het drinken ervan een uitstekende aanvulling op het verminderen van de symptomen.

Ingrediënten

2 kopjes water (500 ml)
1/2 medium grote ui
2 rauwe knoflookteentjes

Bereiding

Plaats eerst de twee kopjes water in een pan en breng het aan de kook op een middelmatig vuur.

Snij de uien en de knoflook.

Voeg de gehakte ui en gesneden knoflook toe als het water kookt.

Zet het vuur zacht en laat het sudderen voor 2 of 3 minuten.

Laat het vervolgens staan bij kamertemperatuur tot het klaar is om te drinken.

Dan, zeven en opdrinken.

Hoe te consumeren

Serveer een half kopje en drink het in sipjes, zo heet als je kan hebben.

Drink het bij het eerste teken van hoest of congestie.

Herhaal 3 of 4 keer per dag, afhankelijk van de ernst van uw symptomen.

Previous Je hebt slechts een slokje nodig en je lever is als nieuw, omdat deze plant genezend is!
Next Nieuw onderzoek bevestigt het elke dag eten van kurkuma draait Kanker terug!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Neem Watermeloen Zaden En Kook Ze: De resultaten zullen je schokken! (RECEPT)

De zomer is perfect voor deze traktatie. Met behulp van watermeloen afkoelen en de zaden gebruiken om de gezondheid op peil te houden is geweldig. Watermeloen is goedkoop in de

Natuurlijk genezen 0 Comments

Zeg vaarwel tegen schimmel infecties: Week je voeten in …

Gedurende de zomer zweten je voeten veel. Of we kunnen zeggen dat ze meer dan normaal zweten of meer dan in elk ander seizoen zweten. Daarom is er in de

Natuurlijk genezen 0 Comments

Dit moet je proberen: maak een sap van roosappel, zie wat het kan doen voor de lever, diabetes en kankerpatiënten!

Roosappel wordt beschouwd als wonderbaarlijk, omdat het borst- en prostaatkanker, en zelfs diabetes kan voorkomen. Het bevat voedingsstoffen die voor onze gezondheid gunstig zijn en kunnen zelfs verschillende ziekten genezen.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply