Neem Watermeloen Zaden En Kook Ze: De resultaten zullen je schokken! (RECEPT)

Neem Watermeloen Zaden En Kook Ze: De resultaten zullen je schokken! (RECEPT)

De zomer is perfect voor deze traktatie. Met behulp van watermeloen afkoelen en de zaden gebruiken om de gezondheid op peil te houden is geweldig. Watermeloen is goedkoop in de zomer en u kunt ze gemakkelijk vinden. Gebruik dit geweldige fruit en beleef een perfecte zomer. Watermeloen is een uitstekend hydraterend fruit dat moet worden geconsumeerd vanwege de gezondheidsvoordelen. Het is een uitstekende bron van vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, vitamine C, pantotheenzuur, koper, biotine, kalium en magnesium.

Deze zaden bestaan uit voedingsstoffen zoals vetzuren, essentiële eiwitten, mineralen zoals magnesium, kalium, mangaan, ijzer, zink, fosfor en zitten vol vitamine B zoals thiamine, niacine, en folaat.

Watermeloen zaden hebben citrulline substantie dat als een antioxidant optreedt, wat een positief effect heeft in het geval van arteriosclerose, hypertensie, angina en erectiele dysfunctie, waardoor de verwijding van de bloedvaten wordt bevorderd.

Deze zaden zijn ook nuttig bij de behandeling van nier- en urinewegziekten. Maak een thee uit verse watermeloenzaden en stenen en zand in de nieren zal worden natuurlijk verwijderd.

Recept voor watermeloenzaad thee:

Neem 20-30 watermeloenzaden. Maal en kook ze gedurende 15 minuten in 2 liter water. Gebruik deze drank gedurende 2 dagen en neem de derde dag een pauze. Ga zo door voor meerdere weken.

Hieronder vindt u alle gezondheidsvoordelen die watermeloenzaden te bieden hebben:

Beschermt het hart

De zaden zijn een grote bron van magnesium, wat nodig is voor de normale werking van ons hart. Daarnaast behouden ze het normale bloeddrukniveau en verbeteren ze het metabolisme proces.

Vertraag het verouderingsproces

Door de antioxidante eigenschappen van deze zaden zal de veroudering vertragen en uw huid jonger zijn.

Verwijder acne

Maak je gezicht schoon met watermeloenzaadolie en acne, vuil en dode huidcellen worden verwijderd. Deze olie is geschikt voor elk type huid.

Versterkt het haar

Vanwege het hoge eiwit- en aminozuurgehalte van dit zaad zal het uw haar versterken. Voorts maken geroosterde watermeloenzaden het haar glanzend vanwege het koper dat ze bevatten wat melanine produceert, een pigment dat kleur geeft aan het haar.

Voorkomt haarschade

Het zaad heeft essentiële vetzuren die helpen om haarschade te vermijden.

Versterkt het immuunsysteem

Door watermeloenzaden te consumeren, zult u uw lichaam van magnesium voorzien. Pantotheenzuur is bekend als vitamine B5, wat essentieel is om koolhydraten in energie om te zetten.

Behandel oedeem

Doe een theelepel droge en gemalen watermeloenzaadjes in een theelepel honing en voeg het toe aan ¾ kop warm water. Meng het goed en gebruik dit mengsel 2 keer per dag. Het zal u helpen met uw oedeem probleem.

Verbetert mannelijke vruchtbaarheid

Watermeloenzaden bevatten lycopeen antioxidant, wat een uitstekende en efficiënte remediëringsmethode is om de mannelijke potentie te verhogen.

Behandelt diabetes

Als u te maken heeft met diabetes, bereid een drankje uit een handvol watermeloenzaden en laat deze in 1 liter water weken voor 45 minuten. Gebruik deze drank minstens twee keer per dag.

De volgende keer dat u watermeloen koopt, gooi de zaden niet weg. Gebruik ze als u een van het bovenstaande problemen heeft of als preventie.

Previous Natuurlijke antioxidant voorkomt ernstige griep
Next USDA Rapport: Bijen populaties eindelijk stijgende na jaren van afname

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Een eenvoudige oplossing voor duizeligheid

Een dokter van het University of Colorado Hospitaal is een YouTube-sensatie geworden na het onthullen van een eenvoudige manoeuvre die duizeligheid gewoon in je eigen huis kan verlichten. Uiteraard hebben

Natuurlijk genezen 0 Comments

Zeg vaarwel tegen schimmel infecties: Week je voeten in …

Gedurende de zomer zweten je voeten veel. Of we kunnen zeggen dat ze meer dan normaal zweten of meer dan in elk ander seizoen zweten. Daarom is er in de

Natuurlijk genezen 0 Comments

3 eenvoudige trucs om je sinussen thuis te ontstoppen

Een zere keel, een verstopte neus en pijn rond de ogen en het gezicht zijn de meest voorkomende signalen voor een sinusinfectie. Deze infectie gebeurt wanneer een bacterie die in

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply