Neem Watermeloen Zaden En Kook Ze: De resultaten zullen je schokken! (RECEPT)

Neem Watermeloen Zaden En Kook Ze: De resultaten zullen je schokken! (RECEPT)

De zomer is perfect voor deze traktatie. Met behulp van watermeloen afkoelen en de zaden gebruiken om de gezondheid op peil te houden is geweldig. Watermeloen is goedkoop in de zomer en u kunt ze gemakkelijk vinden. Gebruik dit geweldige fruit en beleef een perfecte zomer. Watermeloen is een uitstekend hydraterend fruit dat moet worden geconsumeerd vanwege de gezondheidsvoordelen. Het is een uitstekende bron van vitamine A, vitamine B1, vitamine B6, vitamine C, pantotheenzuur, koper, biotine, kalium en magnesium.

Deze zaden bestaan uit voedingsstoffen zoals vetzuren, essentiële eiwitten, mineralen zoals magnesium, kalium, mangaan, ijzer, zink, fosfor en zitten vol vitamine B zoals thiamine, niacine, en folaat.

Watermeloen zaden hebben citrulline substantie dat als een antioxidant optreedt, wat een positief effect heeft in het geval van arteriosclerose, hypertensie, angina en erectiele dysfunctie, waardoor de verwijding van de bloedvaten wordt bevorderd.

Deze zaden zijn ook nuttig bij de behandeling van nier- en urinewegziekten. Maak een thee uit verse watermeloenzaden en stenen en zand in de nieren zal worden natuurlijk verwijderd.

Recept voor watermeloenzaad thee:

Neem 20-30 watermeloenzaden. Maal en kook ze gedurende 15 minuten in 2 liter water. Gebruik deze drank gedurende 2 dagen en neem de derde dag een pauze. Ga zo door voor meerdere weken.

Hieronder vindt u alle gezondheidsvoordelen die watermeloenzaden te bieden hebben:

Beschermt het hart

De zaden zijn een grote bron van magnesium, wat nodig is voor de normale werking van ons hart. Daarnaast behouden ze het normale bloeddrukniveau en verbeteren ze het metabolisme proces.

Vertraag het verouderingsproces

Door de antioxidante eigenschappen van deze zaden zal de veroudering vertragen en uw huid jonger zijn.

Verwijder acne

Maak je gezicht schoon met watermeloenzaadolie en acne, vuil en dode huidcellen worden verwijderd. Deze olie is geschikt voor elk type huid.

Versterkt het haar

Vanwege het hoge eiwit- en aminozuurgehalte van dit zaad zal het uw haar versterken. Voorts maken geroosterde watermeloenzaden het haar glanzend vanwege het koper dat ze bevatten wat melanine produceert, een pigment dat kleur geeft aan het haar.

Voorkomt haarschade

Het zaad heeft essentiële vetzuren die helpen om haarschade te vermijden.

Versterkt het immuunsysteem

Door watermeloenzaden te consumeren, zult u uw lichaam van magnesium voorzien. Pantotheenzuur is bekend als vitamine B5, wat essentieel is om koolhydraten in energie om te zetten.

Behandel oedeem

Doe een theelepel droge en gemalen watermeloenzaadjes in een theelepel honing en voeg het toe aan ¾ kop warm water. Meng het goed en gebruik dit mengsel 2 keer per dag. Het zal u helpen met uw oedeem probleem.

Verbetert mannelijke vruchtbaarheid

Watermeloenzaden bevatten lycopeen antioxidant, wat een uitstekende en efficiënte remediëringsmethode is om de mannelijke potentie te verhogen.

Behandelt diabetes

Als u te maken heeft met diabetes, bereid een drankje uit een handvol watermeloenzaden en laat deze in 1 liter water weken voor 45 minuten. Gebruik deze drank minstens twee keer per dag.

De volgende keer dat u watermeloen koopt, gooi de zaden niet weg. Gebruik ze als u een van het bovenstaande problemen heeft of als preventie.

Previous Natuurlijke antioxidant voorkomt ernstige griep
Next USDA Rapport: Bijen populaties eindelijk stijgende na jaren van afname

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Maak je mond schoon! Zeg vaarwel tegen gaatjes, plaque, slechte geur en maak je tanden helemaal wit!

Behandel gaatjes, plaque, slechte geur en bleek je tanden zoals de monniken doen. Je kunt je mond schoonmaken zonder naar de tandarts te gaan en zonder operaties te ondergaan. Heb

Natuurlijk genezen 0 Comments

Geen spataderen, gewrichtspijn of geheugenverlies of hoofdpijn meer dankzij het gebruik van dit blad!

We weten allemaal wel dat laurier een zeer goede kruid is dat in elke keuken een speciale plek heeft. Maar we weten niet dat deze bladeren naast hun gebruik voor

Natuurlijk genezen 0 Comments

90 procent van de mensen die aan deze te voorkomen ziekte overleden, hebben zelfs nooit geweten dat ze het hadden

Diverticula zijn uitstulpingen van onze darm. Artsen houden van de band analogie: hoge druk in de darm kan de darmen uit laten zetten door zwakke plekken in de darmwand heen,

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply