Nieuw onderzoek bevestigt het elke dag eten van kurkuma draait Kanker terug!

Nieuw onderzoek bevestigt het elke dag eten van kurkuma draait Kanker terug!

Een rapport in het British Medical Journal illustreert hoe een vrouw bloedkanker heeft verslagen met behulp van kurkuma.

In 2007 werd de 67-jarige Dieneke Ferguson gediagnosticeerd met myeloma en ze ging binnen 15 maanden naar de derde fase. Drie mislukte ronden van chemotherapie en vier mislukte stamceltransplantaties later, vertelden dokters haar dat ze weinig hoop hadden.

Ze vertelde de Britse Daily Mail: “Ik ben op allerlei giftige medicijnen geweest en de bijwerkingen waren verschrikkelijk.” Ze verloor haar geheugen drie dagen en twee wervels in haar rug vielen in en moesten worden geïnjecteerd met Een soort beton voor stabiliteit.

Vier jaar na haar eerste diagnose nam ze het heft in eigen handen en begon ze dagelijks een dosis curcumine te nemen, het belangrijkste bestanddeel van kurkuma. Ze nam elke avond acht gram op een lege maag.

Sindsdien is haar kanker gestabiliseerd en haar bloedcijfers zijn naar normaal teruggekomen. Ze heeft ook een goede kwaliteit van leven genoten.

Toen ze haar oncoloog vertelde dat zecurcumine nam, vertelde ze dat hij erg geïnteresseerd was na het zien van wat een groot verschil het maakte. Myeloma is het tweede meest voorkomende type bloedkanker, en begint in plasmacellen in het beenmerg. Wanneer deze cellen abnormaal worden en beginnen te vermenigvuldigen, wordt het myeloma en veroorzaakt het ernstige pijn, zenuwschade, vermoeidheid en botschade. Behandeling is over het algemeen gericht op het beheersen van de symptomen omdat er geen genezing is, en mensen leven meestal niet langer dan vijf jaar sinds de diagnose.

Het BMJ rapport zegt dat Ferguson’s resultaten suggereren dat kurkuma kan worden gebruikt om myelomapatiënten in de toekomst te helpen, en voegt eraan toe: “Het feit dat onze patiënt, die een verhoogde stadiumsziekte had en effectief werd gered, uitsluitend op curcumin, toont een mogelijk antimyelomaffect van curcumine aan.”

Geen andere mogelijke verklaring voor haar herstel

De mede-auteur van het rapport, Jamie Cavenagh, zei dat er geen andere mogelijke verklaring is voor haar opmerkelijke herstel buiten de curcumine. Ze neemt het nog steeds tot op de dag van vandaag.

De wetenschappers adviseren verdere evaluatie in klinische proeven om de mogelijkheid het als een officiële behandeling te gebruiken te onderzoeken. Dit kan echter moeilijk zijn, omdat dokters het niet kunnen voorschrijven totdat het is getest in grote proeven die miljoenen kosten. Natuurlijke verbindingen kunnen niet gepatenteerd worden, dus het vinden van een investeerder zou zeer moeilijk zijn.

Kurkuma helpt bij een breed scala aan aandoeningen

Kurkuma is een meerjarig kruid dat de natuurlijke antioxidant polyfenol curcumin bevat, die ook pijnstillende eigenschappen heeft. Het is aangetoond dat het de groei van myeloma en verschillende andere soorten tumorcellen remt.

Sommige andere ziektes die kunnen profiteren van curcumine zijn infecties, dementie, depressie en hartziekten. Een recensie uit 2016 in het Journal of Medicinal Food benadrukte het potentieel voor artritisbehandeling, en artsen hebben ook haar anti-inflammatoire effecten toegejuicht. Een recente studie heeft aangetoond dat het kan helpen neuroblastoma tumorcellen te vernietigen, waardoor de belofte wordt getoond als een manier om de meest voorkomende vorm van kanker bij kinderen te behandelen. Een andere studie zal naar verwachting binnenkort worden gepubliceerd, waardoor de positieve effecten op darmkanker worden aangetoond.

Hoewel Ferguson zei dat ze kurkuma op een lege maag nam, wordt het meestal aanbevolen dat mensen het met vet of olie nemen om de absorptie te verhogen omdat het een vetoplosbare verbinding is. Veel mensen genieten van kurkuma met yoghurt of warme melk. Bovendien hebben studies aangetoond dat het nemen van zwarte peper de absorptie aanzienlijk verhoogt; Veel supplementen bevatten ook een kleine hoeveelheid zwarte peper om deze reden.

Het is geweldig om te horen dat mensen met succes de problemen behandelen die de artsen niet kunnen overwinnen, niets meer gebruiken dan wat de natuur ons heeft gegeven. Niet iedereen zal hetzelfde succes hebben dat Ferguson had, maar het feit dat natuurlijke oplossingen mensen kunnen helpen om “hopeloze” situaties om te zetten verdienen verdere exploratie, winstmogelijkheden of niet.

Bronnen: TheSun.co.ukMic.comNaturalNews.com

Previous Bestrijd hoest met deze natuurlijke knoflook- en uiendrank
Next Een eenvoudige oplossing voor duizeligheid

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Honing, Knoflook en Appelcider Azijnmengsel voor Obesitas, Diabetes en Spijsvertering

Heeft u problemen met spijsvertering, gewichtsverlies of diabetes? Als het antwoord ja is, moet u proberen om honing, knoflook of appelcider azijn te consumeren. Wat u ook kiest, de effecten

Natuurlijk genezen 0 Comments

Dit moet je proberen: maak een sap van roosappel, zie wat het kan doen voor de lever, diabetes en kankerpatiënten!

Roosappel wordt beschouwd als wonderbaarlijk, omdat het borst- en prostaatkanker, en zelfs diabetes kan voorkomen. Het bevat voedingsstoffen die voor onze gezondheid gunstig zijn en kunnen zelfs verschillende ziekten genezen.

Natuurlijk genezen 0 Comments

Zes farmaceutische medicijnen die uw gezondheid onmiddellijk slechter maken

De meeste mensen hebben er geen idee van dat voorgeschreven medicijnen daadwerkelijk slecht zijn voor hun korte en langetermijngezondheid. Mensen hebben de neiging om de lijst van verschrikkelijke bijwerkingen te

1 Comment

  1. Hugaerts Johan
    augustus 09, 21:15 Reply
    Dus kan iemand met kanker genezen die alle dagen kurkuma gebruikt.

Leave a Reply