Chemotherapie nu bewezen kankercellen te verspreiden!

Chemotherapie nu bewezen kankercellen te verspreiden!

Chemotherapie is een van de primaire behandelingen tegen de groei van kankercellen in veel kankersoorten. Nu blijkt dat chemotherapie de aanwezigheid en groei van kankercellen kan verergeren, vooral bij personen met borstkanker.

Een algemeen behandelingsprotocol voor borstkankerpatiënten is chemotherapie gevolgd door chirurgische verwijdering van de tumor. Er wordt aangenomen dat de chemotherapie geneesmiddelen helpen bij het verminderen van de tumorgrootte en bij het voorkomen dat kankercellen zich verspreiden in het lichaam. Nu lijkt het echter dat het exacte tegenovergestelde kan optreden.

Chemotherapie bleek de circulatie van kankercellen te vergroten
Er wordt aangenomen dat dit gebeurt doordat een reparatiemechanisme wordt aangestuurd door de giftige medicatie, waardoor uiteindelijk kanker tumoren terug kunnen groeien en nog sterker worden. De chemotherapie lijkt meer pathways van bloedvaten te creëren, en dit zorgt ervoor dat kanker zich gemakkelijker verspreidt naar andere delen van het lichaam.

Onderzoekers van het Albert Einstein College van de Yeshiva University in New York vonden dat deze doorgang van bloedvaten hoger was bij 20 patiënten die twee van de meest gebruikte chemotherapie drugs hadden ontvangen.

Er werd ook ontdekt dat chemotherapie gegeven aan muizen met borstkanker de circulatie van meer kankercellen in de longen en de rest van het lichaam heeft geactiveerd. Dr. George Karagiannis van de Yeshiva Universiteit Albert Einstein College of Medicine stelde voor dat patiënten met borstkanker misschien tijdens chemotherapie zouden kunnen worden gecontroleerd voor dit soort bloedcirculatie en het risico dat nieuwe pathways worden gecreëerd.

Het succespercentage van chemotherapie is verwaarloosbaar voor de meeste kankers, waaronder borstkanker
Een kleine hoeveelheid tumorweefsel kan na de eerste chemotherapie doses worden getest. Als verhoogde niveaus werden gedetecteerd, kon de chemo gestopt worden en de operatie worden uitgevoerd, gevolgd door chemotherapie daarna in plaats daarvan. De studie werd gepubliceerd in het tijdschrift Science Translational Medicine. De onderzoekers zijn van plan om te bestuderen of hetzelfde effect optreedt bij andere vormen van kanker.

De late Nicholas Gonzalez, MD, een onderzoeker, arts en ware genezer, werd gedreven om mensen te waarschuwen dat borstkanker en orgaankanker niet eens geholpen worden door chemotherapie! In feite, van de meer dan 100 soorten kanker worden de meeste niet positief geholpen door chemotherapiebehandeling. De uitzonderingen zijn bloedkanker zoals lymfoom en leukemie.

Terug in juli 2015 produceerde Jonathan Landsman, de host van NaturalHealth365, een van de vele programma’s met Dr. Gonzalez – met de waarheid over chemotherapie. een zeldzame blik in de geest van een van de grootste leraren Van onze tijd.

De bijwerkingen van chemotherapie zijn vrij ingrijpend en kunnen verlies van eetlust, braken, blaasproblemen, obstipatie, diarree, bloedarmoede, haaruitval, oedeem, kneusingen, chronische vermoeidheid, infecties, geheugenverlies, zenuwproblemen, slapeloosheid, seksuele en vruchtbaarheidsproblemen en meer opleveren.

Chemotherapie kan niet alleen het tegenovergestelde van het beoogde effect hebben; Volgens dr. Gonzalez is het niet eens nuttig tegen borstkanker. Degenen die deze ziekte bestrijden, moeten alternatieve opties voor behandeling overwegen, met name holistische en voedingsgebaseerde protocollen.

Previous Nee, Kokosolie is NIET ongezond
Next 5 voordelen die de wortel voor uw gezondheid brengt die u waarschijnlijk (nog) niet kent

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Honing, Knoflook en Appelcider Azijnmengsel voor Obesitas, Diabetes en Spijsvertering

Heeft u problemen met spijsvertering, gewichtsverlies of diabetes? Als het antwoord ja is, moet u proberen om honing, knoflook of appelcider azijn te consumeren. Wat u ook kiest, de effecten

Natuurlijk genezen 0 Comments

Probeer dit ingrediënt om gewrichtspijn en urinezuur niveaus te verlichten

Laurinezuur is een verzadigd vet, dat deel uitmaakt van veel plantaardige vetten, nauwkeuriger, in een deel van palmkern en kokosnootoliën. Maar mensen gebruiken het ook in medicijnen. Met andere woorden,

Natuurlijk genezen 1Comments

Je hebt slechts een slokje nodig en je lever is als nieuw, omdat deze plant genezend is!

Het orgaan dat verantwoordelijk is voor de ontgifting van ons hele lichaam, evenals voor de synthese van eiwit is onze lever. We moeten het altijd gezond en functioneel houden zodat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply