Ontdek waarom het Ketogenische Dieet het Gezondste Dieet is dat Kanker doodt, en autisme, Migraine en Depressie behandelt

Ontdek waarom het Ketogenische Dieet het Gezondste Dieet is dat Kanker doodt, en autisme, Migraine en Depressie behandelt

Een gezondheidstoestand waarin het lichaam vet begint te verbranden als de primaire brandstof in plaats van de suiker wordt voedings-ketose genoemd. Dus als je besluit op een ketogeen dieet te gaan, zet je jezelf van een suikerbrandermodus naar een vetbrandermodus.

Dit alles wordt bereikt met een verminderd verbruik van koolhydraten, verhoogde inname van vetten en het verbruik van een voldoende eiwithoeveelheid die aan uw lichaamsbehoeften voldoet. Deze term nutritionele ketose is gecreëerd door waarschijnlijk de beste experts op het gebied van koolhydraten en diëten, Dr. Stephen Phinney en Jeff Volek.

Het induceren van je lichaam in een metabolische toestand is het hoofddoel in een ketogeen dieet. Het kan worden bereikt door een afwezigheid van koolhydraten, in plaats van calorieën. Dit betekent dat als je de koolhydraten vermindert en de inname van vetten verhoogt, je lichaam ketonen begint te verbranden en deze zal gebruiken als een hoofdbron van energie.

Dit zijn de voordelen van ketogeen dieet

Het beschermt de hersenen

De meeste neurologische stoornissen kunnen worden behandeld en zelfs voorkomen met een dieet dat rijk is aan vet en koolhydraten. Het ketogene dieet blijkt ook zeer effectief te zijn bij het verminderen van de symptomen van de ziekte van Parkinson en de ziekte van Alzheimer. Een recente studie heeft de effecten van ketogentie op de ziekte van Parkinson geëvalueerd door patiënten op een 4 tot 1 ketogentieet te zetten. Uit deze studies bleek dat hun symptomen na slechts een maand met 43% waren verminderd.

Een aantal studies heeft ook de efficiëntie van dit dieet in de behandeling van autisme aangetoond. Aangezien autisme veel overeenkomt met epilepsie, waarbij aanvallen vaak worden veroorzaakt door spanning van de hersencellen, verbeterden veel autistische kinderen hun gezondheidstoestand na 6 maanden op het ketogene dieet.

Het vecht tegen kanker

Zoals u al weet maken kankercellen en tumoren graag gebruik van suiker als hun voedsel, omdat het een snellere groei van kanker bevordert. Het Ketogeen dieet bevat geen suiker en is daarom zeer effectief bij het behandelen en belemmeren van kanker. De normale cellen gebruiken vet als hun primaire energiebron, terwijl de kankercellen dit niet kunnen doen.

Een studie gepubliceerd door Redox Biology bevestigde de effecten van een ketogeen dieet bij de behandeling van dikke darm, maag- en prostaatkanker. Volgens dr. Eugene Fine van het Albert Einstein College of Medicine zijn ketonlichamen in staat om kanker te elimineren door zijn unieke vermogens om de energieproductie in de kankercellen te remmen. Dr. Eugene publiceerde ook een krant waarin hij verduidelijkt dat het 100% natuurlijk en zelfs uitvoerbaar is om kankerpatiënten op een insulinevrij dieet te zetten. Zoals hij aangeeft, is stabiele ziekte of gedeeltelijke remissie zeer gerelateerd aan de mate van ketose zonder gebrek aan calorieën en geen gewichtsverlies.

Het bevordert gewichtsverlies

De beste manier om het gewichtsverliesproces te versnellen is door de inname van koolhydraten te verlagen. Terwijl u op een ketogentieet bent, zal u de inname van vetten verhogen en u zal een matige hoeveelheid eiwitten verbruiken, terwijl u het aantal koolhydraten verlaagt waardoor u het lichaam in de ketonproductie verandert en het vet als uw primaire energiebron gebruikt.

 

Previous 4 kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen Alzheimer, depressie, angst en nog veel meer!
Next Glutathion - De sleutel tot het ondersteunen van uw immuunsysteem en ontgifting

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Neem Watermeloen Zaden En Kook Ze: De resultaten zullen je schokken! (RECEPT)

De zomer is perfect voor deze traktatie. Met behulp van watermeloen afkoelen en de zaden gebruiken om de gezondheid op peil te houden is geweldig. Watermeloen is goedkoop in de

Natuurlijk genezen 0 Comments

Maak je mond schoon! Zeg vaarwel tegen gaatjes, plaque, slechte geur en maak je tanden helemaal wit!

Behandel gaatjes, plaque, slechte geur en bleek je tanden zoals de monniken doen. Je kunt je mond schoonmaken zonder naar de tandarts te gaan en zonder operaties te ondergaan. Heb

Natuurlijk genezen 0 Comments

Honing, Knoflook en Appelcider Azijnmengsel voor Obesitas, Diabetes en Spijsvertering

Heeft u problemen met spijsvertering, gewichtsverlies of diabetes? Als het antwoord ja is, moet u proberen om honing, knoflook of appelcider azijn te consumeren. Wat u ook kiest, de effecten

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply