Zes farmaceutische medicijnen die uw gezondheid onmiddellijk slechter maken

Zes farmaceutische medicijnen die uw gezondheid onmiddellijk slechter maken

De meeste mensen hebben er geen idee van dat voorgeschreven medicijnen daadwerkelijk slecht zijn voor hun korte en langetermijngezondheid.

Mensen hebben de neiging om de lijst van verschrikkelijke bijwerkingen te negeren – hoewel ze gewoonlijk worden vermeld op de medicijnen en vaccinsets of tijdens de televisieadvertenties worden vermeld, omdat ze meer geïnteresseerd zijn in onmiddellijke verlichting van wat hen scheelt.

Hier zijn zes van de populairste medicijnen en medische procedures die daadwerkelijk zaken verergeren binnen enkele dagen en soms enkele uren na toediening:

# 1. Griepprik (influenzavaccin)

De meeste griepprikken bevatten schokkende hoeveelheden kwik (genoteerd als thimerosal), aluminium en formaldehyde. Kwik op elk niveau is zeer giftig voor de mens. Het injecteren van kwik in spierweefsel stuurt schokgolven door het lichaam en veroorzaakt een gevaarlijke, directe hyper-immuunrespons van het centrale zenuwstelsel. Dit is niet natuurlijk. Kwik toxiciteit kan mondelinge gezondheidsproblemen veroorzaken, spijsverteringskanalen, ademhalingsproblemen, geheugenverlies, depressie, ADD en hart- en vaatziekten. Veel griepprik “slachtoffers” ontwikkelen longontstekingen, oorinfecties en bronchiolitis binnen enkele dagen nadat ze het vaccin hebben gekregen, omdat hun immuniteit wordt verlaagd door alle carcinogene stoffen in deze injectie.

# 2. Bloedverdunners

Hoewel bloedverdunners vaak worden aangeduid als ‘levensreddende medicijnen’, leiden de nieuwe generatie ‘anti-coagulanten’ ook tot een fatale bijwerking zonder dat ze het kunnen omkeren. Elke eenvoudige snede, inclusief een klein inwendig letsel, kan fataal zijn omdat het bijna onmogelijk is om de bloeding te stoppen. Heb je je hoofd gestoten? Je zou binnen enkele uren kunnen sterven. Stapte je op een stuk glas of een flesdop terwijl u op blote voeten liep? Gevaar – je zou kunnen doodbloeden. Om het nog erger te maken, verdunnen de bloedverdunners kritische voedingsstoffen dagelijks uit het lichaam. Medische artsen in de VS mogen geen resveratrol meer voorschrijven of er zelfs maar over spreken, omdat het een natuurlijke oplossing voor bloedstolsels is. Vraag uw Naturopathische dokter over natuurlijke remedies.

# 3. chemotherapie

Chemo zou illegaal moeten zijn. De meeste mensen hebben geen idee dat chemo slechts een succespercentage van 2,3 procent oplevert, terwijl het gemiddeld 97,7 procent van de kanker niet kan verslaan. Daarnaast zouden 75 procent van de artsen en oncologen zelf nooit chemo nemen of het aan familieleden met kanker aanbevelen. Wat zegt je dat? Chemotherapie verandert meteen het bloedzuur, waarbij meer kankercellen worden uitgenodigd om te vormen en vermenigvuldigen, zelfs als het de huidige kan doden. Chemo vernietigt goede darmbacteriën en vermindert de menselijke immuniteit, waardoor het natuurlijke vermogen van een persoon om kanker te bestrijden wordt weggenomen. Het nemen van chemo voor kanker is alsof je een emmer vol giftig pesticiden in een zwembad dompelt terwijl je erin zwemt, zodat je een paar insecten in het water kan doden.

# 4. Rotavirus Vaccin

Er is geen vorm van medicijnen gevaarlijker dan het injecteren van combinaties van bekende dodelijke virussen, samen met genetisch gemodificeerde bacteriën in menselijk spierweefsel. Het Rotateq-vaccin, ontwikkeld door de verraderlijke Dr. Paul Offit, bevat twee stammen van een dodelijk varkensvirus genaamd circovirus. Er is geen verklaring over waarom dit dodelijke virus dat duizenden varkens in China doodt nu een ingrediënt in een vaccin is voor het behandelen van baby diarree. Als u niet gelooft dat dit waar is, controleer dan de Merck-vaccin ingredienten sheet voor uzelf.

# 5. Benzodiazepinen (angstmedicijnen)

“Benzos” zijn direct gevaarlijk omdat ze het centrale zenuwstelsel vertragen, waardoor u de valse indruk krijgt dat u zowel fysiek als mentaal ontspant bent. Dit leidt direct naar ongewenste bijwerkingen, en hoe hoger de dosis, hoe intenser deze bijwerkingen zijn. Alle benzodiazepinen zijn ook fysiek verslavend. Populaire benzodiazepinen omvatten Xanax, Klonopin, Valium en Ativan. Zij zijn de meest voorgeschreven medicatie voor angst. Onmiddellijke bijwerkingen omvatten verhoogde angst (stel dat), prikkelbaarheid, agitatie, agressie, woede, manie, impulsief gedrag, verergerde depressie (volgens de FDA), hallucinaties en natuurlijk toegenomen suïcidale gedachten. Het combineren van benzo’s met anti-depressieve SSRI’s (zoals Prozac en Zoloft) kan de benzo toxiciteit verhogen.

# 6. Medicatie voor Epilepsie

De gehele klasse van epilepsie middelen kan snel schade aan de lever veroorzaken. Soms worden de effecten van leverbeschadiging pas tot weken of maanden later ontdekt, maar dat betekent niet dat de schade niet meteen begon. Wat is het nut van deze medicatie als de medicatie uw lever beschadigt? Je kan niet leven zonder je lever, dus denk na! Vraag een natuurgeneeskundige over hoe CBD-olie bekend staat om epileptische aanvallen met de helft te verminderen en soms zelfs gehele te stoppen.

Previous 5 voordelen die de wortel voor uw gezondheid brengt die u waarschijnlijk (nog) niet kent
Next 4 kruiden die je hersenen kunnen beschermen tegen Alzheimer, depressie, angst en nog veel meer!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Waarom dit fruit beter kan zijn dan Lipitor voor het onder controle houden van uw cholesterol

Bij een nieuwe studie waarbij een groep hartpatiënten werd verdeeld in twee groepen. Waarbij de eerste groep hun medicijnen kreeg plus een placebo en de andere groep hun medicijnen kreeg

Natuurlijk genezen 0 Comments

Kokosolie voor het terugdringen van de ziekte van Alzheimer, nu klinisch bestudeerd

Dr Mary Newport, wanhopig na een aantal mislukte orthodoxe medische pogingen haar man’s afnemende dysfunctie door Alzheimer te remmen, stoppen of zelfs om te keren, ontdekte kokosolie en redde hem

Natuurlijk genezen 0 Comments

Natuurlijke antioxidant voorkomt ernstige griep

Microben die in de darm leven, verteren niet alleen voedsel. Ze hebben ook verreikende effecten op het immuunsysteem. Zo blijkt uit een nieuwe studie dat een bepaalde darmmicrobe kan voorkomen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply