8 toepassingen van kamfer die je niet kent

8 toepassingen van kamfer die je niet kent

Kamfer wordt beschouwd als een van de geneesmiddelen uit de natuur om vele ziekten te genezen en het brengt veel voordelen. Als u het regelmatig en correct gebruikt, zal het gezondheid naar uw lichaam brengen en daarmee naar uw ziel. Het is perfect om pijn te beheersen en het zal ook gewrichten en spierkrampen verlichten. U kunt het ook gebruiken om brandwonden en kleine wonden te behandelen.

De kamfer van de cinnamonum camphora boom heeft een witte wax verschijning. Het is verkrijgbaar in de vorm van blokken, tabletten, olie en stof. Hier zijn de redenen om ervoor te zorgen dat u het in uw medicijnkastje heeft staan.

Behandeld een jeukende huid

Als je huid jeuk niet kan stoppen, breng essentiële kamferolie aan. Het staat bekend om verlichting te geven voor geïrriteerde huid met jeuk. Het wordt door de poriën geabsorbeerd en geeft uw huid een koelsensatie.

Gebruik: Meng een kopje kokosolie en een theelepel gemalen kamfer. U kunt dit mengsel 1-2 keer per dag op het jeukende gebied toepassen. Kokosolie is een andere grote bron van verlichting voor een hardnekkige jeuk.

Verwijder Acne

Het kan wonderen voor je huid doen door haar poriën te verstevigen en ze te revitaliseren. Het helpt ook om zich te ontdoen van bacterieopbouw (een oorzaak voor acne) en fungeert als een anti-infectie middel.

Gebruik: maak een mengsel van teatree olie en kamfer-etherische olie. Neem een katoenen doek of watje en dep het in de verdunde kamferolie. Breng dit aan op de aangetaste huid.

Behandeld wondjes en brandwonden
Het kan helpen om kleine brandwonden te genezen. Het verlicht niet alleen pijn en irritatie door brandwonden of wonden, maar de normale toepassing vermindert ook littekens.

Gebruik: meng twee kamferblokjes in een kopje kokosolie. Breng het mengsel aan op het getroffen gebied. Blijf toepassen totdat je een verschil ziet.

He;p het bij haar problemen?

Het heeft goede eigenschappen om haarverlies op te lossen, roos te behandelen en haar te versterken. Sommige deskundigen beweren dat kamfermassage met kokosolie kan bijdragen tot een gezonde haargroei.

Controleer de pijn

Als u pijn in uw gewrichten en spieren ervaart, kan Kamfer het antwoord zijn dat u zoekt. Een studie laat zien dat de olie een warm gevoel oplevert, wat resulteert in desensibilisering van de zenuwen, wat u van de pijn verlicht.

Gebruik: Voor krampen moet u sesamolie verhitten en vervolgens met gekneusde kamfer mengen. Masseer de zalf in je gewrichten.

Behandeld hoesten en verkoudheid

Een van de meest populaire voordelen is uw potentie om een overbelaste borst en neus te reinigen. Dit komt doordat de olie een sterke geur heeft die overbelaste luchtwegen vrijmaakt.

Gebruik: meng gelijke delen zoete olie en kamfer etherische olie en wrijf zachtjes op de borst.

Behandeld voetschimmel

Uit populair anekdotisch bewijs blijkt dat mensen zichvan hun voetschimmel ontdoen door Vicks VapoRub op hun tenen te wrijven. Kamfer is daarbij een actief ingrediënt. De antibiotische eigenschap helpt de schimmel te vernietigen en laat je teen weer vrij ademen.

Maakt korte metten met insecten

Kamfer fungeert als een natuurlijke afweermiddel. Het is ook traditioneel gebruikt om zich van motten te ontdoen. Tijdens het proces van het reinigen van insecten, wordt u opgelucht omdat het ook uw luchtwegen opruimt.

Previous Begin deze 26 voedingsmiddelen te eten zodra je merkt dat je gezichtsvermogen slechter wordt!
Next Breaking!!! - Succesvol voltooide missie: vernietiging van borstkankertumoren zonder chemotherapie

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Honing, Knoflook en Appelcider Azijnmengsel voor Obesitas, Diabetes en Spijsvertering

Heeft u problemen met spijsvertering, gewichtsverlies of diabetes? Als het antwoord ja is, moet u proberen om honing, knoflook of appelcider azijn te consumeren. Wat u ook kiest, de effecten

Natuurlijk genezen 0 Comments

Zes farmaceutische medicijnen die uw gezondheid onmiddellijk slechter maken

De meeste mensen hebben er geen idee van dat voorgeschreven medicijnen daadwerkelijk slecht zijn voor hun korte en langetermijngezondheid. Mensen hebben de neiging om de lijst van verschrikkelijke bijwerkingen te

Natuurlijk genezen 0 Comments

Maak je mond schoon! Zeg vaarwel tegen gaatjes, plaque, slechte geur en maak je tanden helemaal wit!

Behandel gaatjes, plaque, slechte geur en bleek je tanden zoals de monniken doen. Je kunt je mond schoonmaken zonder naar de tandarts te gaan en zonder operaties te ondergaan. Heb

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply