Breaking!!! – Succesvol voltooide missie: vernietiging van borstkankertumoren zonder chemotherapie

Breaking!!! – Succesvol voltooide missie: vernietiging van borstkankertumoren zonder chemotherapie

Deze missie vereist elke dag actie. De strijd tegen kanker is dagelijks en veel mensen zijn geïnfecteerd met deze dodelijke ziekte. Velen verliezen zelfs de strijd. Echter, veel proberen een oplossing te vinden. Hopelijk zullen we op een dag allemaal vrij zijn van deze verwoestende ziekte. Elke dag als blijkt dat een nieuwe studie een mogelijke behandeling voor kanker heeft gevonden is een goede dag, en wetenschappers in Europa hebben misschien een doorbraak voor borstkanker gevonden. De meest voorkomende kanker bij vrouwen, ongeveer 1 op 8 Amerikaanse vrouwen ontwikkelt het in hun leven; De klinische proef kan een manier hebben gevonden om er eens en voor altijd in de toekomst aan te ontsnappen.

Onderzoek dat door professor Nigel Bundred op de Europese Borstkankerconferentie in Amsterdam is gepresenteerd, onthulde dat ze de effectiviteit van een paar drugs bekend als Herceptin (aka trastuzumab) en Lapatinib hadden getest.

De twee drugs worden meestal gebruikt bij de behandeling van borstkanker op dit moment, maar dit is de eerste keer dat ze gecombineerd gebruikt zijn nog voor operatie en/of chemotherapie. Deze twee componenten gecombineerd waren in staat om sommige vormen van borstkanker in slechts 11 dagen te elimineren.

Gefinancierd door Cancer Research UK, waren ze van plan deze geneesmiddelen te gebruiken om een eiwit genaamd HER2 (menselijke epidermale groeifactor receptor 2) te bestrijden, die de groei en de verdeling van kankercellen beïnvloedt. Het heeft ook meer kans om terug te keren dan andere kankers.

Wat deze behandeling zo aantrekkelijk maakt, is dat het in sommige gevallen de behoefte aan chemotherapie en/of operatie kan elimineren.

Resultaten van de studie

257 vrouwen met HER2 positieve borstkanker werden geselecteerd voor de studie. In de eerste ronde werden 130 vrouwen toegewezen aan één van de drie groepen – sommige kregen Herceptin (trastuzumab), anderen kregen lapatinib. Beide groepen werden behandeld voor 11 dagen na de diagnose en vóór de operatie. Een derde groep kreeg geen farmacologische behandeling voorafgaand aan de operatie (de controlegroep). Wat ze vonden was dat van de combinatie van Herceptin en lapatinib, bij 7 van de 66 vrouwen geen kankercellen meer werden geconstateert in twee weken en nog eens 11 vrouwen hadden dramatisch verminderde tumoren.

Vergeleken met de controlegroep die alleen Herceptin kregen, bleken 0% geen sporen van kankercellen te hebben en slechts 3% liet een daling van de tumorgrootte zien. Het is duidelijk dat de twee gecombineerde geneesmiddelen een significant effect hebben op borstkankercellen in plaats van individueel te worden gebruikt.

Het huidige probleem is echter dat de Herceptin licentie het alleen beschikbaar maakt voor gebruik samen met chemo en niet alleen. De resultaten van deze studie kunnen dat wel verhelpen.

Hoewel er nog veel werk moet worden gedaan, is dit een belangrijke stap in de strijd tegen een van de dodelijkste ziekten ter wereld. Met medische vooruitgang die elk jaar wordt verbeterd, is het volkomen mogelijk dat dit eerder zou kunnen gebeuren dan we denken!

Previous 8 toepassingen van kamfer die je niet kent
Next Bereid Gember op deze manier en voorkom kanker, artritis en lagere cholesterol!

About author

You might also like

Algemeen 0 Comments

Hoe Vitamine B12-deficiëntie u moe en zwak maakt en 4 voedingsmiddelen die u zullen helpen om deze niveaus te verhogen!

Vitamine-inname is erg belangrijk voor het lichaam, maar bepaalde vitaminen en het ontbreken ervan kunnen je moe en zwak laten voelen. Hier zijn een aantal voedingsmiddelen die je lichaam kunnen

Algemeen 0 Comments

Het wordt beschouwd als de meest dodelijke drank in de wereld, en het kan je leven in minder dan 45 minuten beëindigen!

Ja, deze drank is erg gevaarlijk voor u en kan ernstige bijwerkingen hebben voor uw gezondheid in het algemeen. Beste lezers, we hebben het over de frisdranken. Helaas drinken veel

Gezonde recepten 0 Comments

Kaas Die Gevaarlijke Bacteriën Doodt En U Beschermt!

Persoonlijk ben ik nooit een grote kaaskenner geweest, maar sommigen smaken heel goed. Mij was altijd verteld dat kaas was dikmakend en slecht voor je hart is, maar nu blijkt

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply