Leer hoe u knoflook plant en oogst in uw eigen huis

Leer hoe u knoflook plant en oogst in uw eigen huis

Het planten en oogsten van knoflook in uw huis is makkelijk en goedkoop, afhankelijk van de potkunt u tot 20 knoflook bollen halen.

Knoflook is een groente die een verscheidenheid aan eigenschappen heeft, waaronder: ontsmettingsmiddel, decongestant en toner van de hypofyse, effectief in maagafscheiding en waardevolle bron van ijzer. Daarnaast wordt het veel gebruikt om een verscheidenheid aan voedingsmiddelen te bereiden en met prachtige bijdragen aan de gezondheid.

Het is van belang om potten te kiezen die drainage hebben van water in de bodem, zodat het de overmaat aan vloeistof kan elimineren omdat het een plant is die ziekte en schimmels in de wortels door de overmaat van water ontwikkelt.

Hieronder delen we met u hoe u knoflook plant en oogst op het einde van de groei en op de juiste manier opslaat.

Voorbereiding voor het kweken van knoflook:

-Knoflook wordt gezaaid door de teentjes te planten, die in dit geval als zaden zullen werken. Daarom is het belangrijk dat u de beste knoflook, die fris en van hoge kwaliteit is gebruikt, vermijdt die met chemische aerosolen zijn bespoten, en krijg zo de beste oogst.

-Wanneer het klaar is zal september de beste tijd zijn om de knoflook te planten. Knoflook houdt meer van de kou dan hitte, dus het oogst seizoen is meestal in het voorjaar of de zomer wanneer ze liever het land verlaten.

Om weer knoflook te planten en te oogsten, is het raadzaam om te wachten tot de zomer eindigt. Elk zaad moet op een afstand van 6-8 centimeter geplant worden vanaf een standplaats waar u 4 of 5 uur zonneschijn krijgt en waar het niet te warm wordt.

Vervolgens moet u de teentjes van een knol verse knoflook splitsen, om ervoor te zorgen dat de basis niet wordt beschadigd, en kies de grootste knoflookteentjes en neem het door de wortel (dwz de punt of staart) en plant het onder de aarde met een diepte van een of twee centimeter.

– Na het planten van de knoflook hoeft u slechts te wachten, het is belangrijk om te weten dat vers geperste knoflook vochtig moet worden gehouden om bij te dragen aan wortelontwikkeling,

U moet in moderatie water geven, aangezien de knoflook niet kan ontwikkelen in een grond die vooral gedurende de koude maanden ontdooid is. Naarmate de zomer nadert, beginnen de knoflookbollen te rijpen.

-Geduld is het laatste ingrediënt om met succes knoflook te planten en te oogsten, omdat het enkele maanden duurt om uw eigen bollen van organische knoflook te oogsten.

-Wanneer het tijd is om de knoflookspruit te zien, moet u voorzichtig zijn bij het verwijderen.

Was ze vervolgens en laat ze drogen op een plaats die gedurende enkele dagen met enige zon wordt geventileerd en dan op een koele, droge plaats thuis, het is aan te raden om ze in een niet afgedekte container te bewaren.

Previous 90 procent van de mensen die aan deze te voorkomen ziekte overleden, hebben zelfs nooit geweten dat ze het hadden
Next Gegarandeerd! Maak je gele tanden wit in minder dan 2 minuten!

About author

You might also like

Bouwen en verbouwen 0 Comments

Hoe een broeikas te bouwen voor 150 dollar

In een kwestie van uren kan een draagbare en goedkope broeikas worden gebouwd met het juiste gereedschap en een klein beetje elleboog vet. Wil je ook leren hoe je er

Bouwen en verbouwen 0 Comments

Zelf gember kweken

Gember begint steeds meer aan populariteit te winnen. Dat is niet zo verwonderlijk want het smaakt niet alleen uitstekend in diverse gerechten, het is ook ontzettend goed voor je gezondheid.

Bouwen en verbouwen 0 Comments

5 voordelen die de wortel voor uw gezondheid brengt die u waarschijnlijk (nog) niet kent

Wortelen zijn geweldig, en hier kun je lezen hoe wortel je gezondheid naar hoge niveaus tilt. De wortel brengt verschillende voordelen voor de gezondheid, (heel)vroeger was men van mening dat

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply