3 eenvoudige trucs om je sinussen thuis te ontstoppen

3 eenvoudige trucs om je sinussen thuis te ontstoppen

Een zere keel, een verstopte neus en pijn rond de ogen en het gezicht zijn de meest voorkomende signalen voor een sinusinfectie. Deze infectie gebeurt wanneer een bacterie die in de sinussen ophoopt, ze met slijm blokkeert. Als gevolg hiervan treedt de pijn op.

Hoewel er geen manier is om u volledig te ontdoen van een sinus infectie, probeer de volgende keer dat u de griep krijgt, de volgende trucs die nuttig kunnen blijken te zijn. Bovendien hoeft u niet naar de dokter te gaan, al wat u hoeft te doen is het masseren van bepaalde punten van uw gezicht om de essentiële voordelen te krijgen.

Hier zijn een paar eenvoudige trucs die u vandaag kunt proberen.

1. Gebruik druk op de wenkbrauwen
Deze techniek kan nuttig zijn voor de bovenste sinussen en de neus. Volgens een massagetherapeut, Amber Lynn Vitale, kunt u dit doen door alleen uw vingers over uw gezicht te gebruiken.

Bovendien moet u aandacht besteden aan de belangrijkste plekken, vooral rond de wenkbrauwen als u wat hulp nodig hebt. Dit betekent dat u geen stappen kunt overslaan. Om te beginnen moet u uw hoofd op de ellebogen zetten en de vingers op elke wenkbrauw zetten.

Begin vanaf het einde van elke wenkbrauw en gebruik wat druk door de vingers over het midden van elke wenkbrauw te schuiven. Blijf op dezelfde plek masseren totdat de pijn wegvalt. Echter, u moet de druk te allen tijde houden terwijl de massage duurt.

Probeer de massage in een cirkelbeweging aan elke kant te doen, zodat u de vloeistofstroom door de sinussen en de neus kan verbeteren.

2. Probeer een mini-massage

Met een eenvoudige massage kunt u het niveau van stress en spierpijn verminderen. Daarom kunt u ook dezelfde methode gebruiken voor de sinussen. Begin met acupressuur terwijl de sinusinfectie aan de gang is.

Masseer de inkeping van de kraagbeen met druk om de afvoer te verhogen en pijn te verlichten.

Met de juiste acupressuur kunt u het slijm uit de holten drijven en de neusgaten leegmaken. Vervolgens moet u de handen in een V-vorm over de zijkant van uw nek plaatsen. Deze massage kan uw lymfsysteem helpen en de sinussen afvoeren.

Voor een meer gedetailleerde handleiding, bekijk de onderstaande video.

3. Het tong zou kunnen helpen met sinussen

Als u uw neus wilt ontstoppen en de sinusproblemen behandelt, probeer deze truc. Plaats de tong tegen het dak van de mond in een platte positie. Terwijl je je tong in die positie vasthoudt, zet uw vinger op de huid tussen de wenkbrauwen.

Masseer het gebied gedurende 20 seconden en voel hoe het uw lichaam heeft beïnvloed.

Als gevolg daarvan zal het slijm door de keel gaan en het lichaam verlaten. Volgens dr. Joseph M. Helms, de president van het Helms Medical Institute, kan het gemasseerde punt tussen de twee wenkbrauwen een significant positief effect hebben op de behandeling van een sinusinfectie.

Houd de Sinussen Actief
Met deze tips, wordt u misschien geïnspireerd om te proberen de sinus infectie te behandelen met een beetje massage in plaats van te vertrouwen op medicijnen. Het maakt niet uit of uw sinussen geblokkeerd of gevuld zijn, u kunt nog steeds een natuurlijke manier vinden om het probleem te verwijderen.

Plus, het kan vrij efficiënt zijn, vooral om alle vloeistof in de neus te verwijderen.

Previous Bereid deze gemberolie thuis en u zult geen pijn meer hebben, geen hoest of problemen in de buik!
Next 17 keer het calcium van melk en 25 keer het ijzer van spinazie, Deze Machtige Boom doet wonderen voor je lichaam

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Dit is hoe citroen en baking soda jouw leven kunnen redden!

Wanneer zuiveringszout(baking soda) in combinatie met citroen wordt gecombineerd, is het uiterst gunstig voor onze gezondheid. Het belangrijkste is dat deze combinatie nog effectiever is dan chemotherapie! Veel studies hebben

Natuurlijk genezen 0 Comments

Chemotherapie nu bewezen kankercellen te verspreiden!

Chemotherapie is een van de primaire behandelingen tegen de groei van kankercellen in veel kankersoorten. Nu blijkt dat chemotherapie de aanwezigheid en groei van kankercellen kan verergeren, vooral bij personen

Natuurlijk genezen 0 Comments

Ontdek waarom het Ketogenische Dieet het Gezondste Dieet is dat Kanker doodt, en autisme, Migraine en Depressie behandelt

Een gezondheidstoestand waarin het lichaam vet begint te verbranden als de primaire brandstof in plaats van de suiker wordt voedings-ketose genoemd. Dus als je besluit op een ketogeen dieet te

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply