3 eenvoudige trucs om je sinussen thuis te ontstoppen

3 eenvoudige trucs om je sinussen thuis te ontstoppen

Een zere keel, een verstopte neus en pijn rond de ogen en het gezicht zijn de meest voorkomende signalen voor een sinusinfectie. Deze infectie gebeurt wanneer een bacterie die in de sinussen ophoopt, ze met slijm blokkeert. Als gevolg hiervan treedt de pijn op.

Hoewel er geen manier is om u volledig te ontdoen van een sinus infectie, probeer de volgende keer dat u de griep krijgt, de volgende trucs die nuttig kunnen blijken te zijn. Bovendien hoeft u niet naar de dokter te gaan, al wat u hoeft te doen is het masseren van bepaalde punten van uw gezicht om de essentiële voordelen te krijgen.

Hier zijn een paar eenvoudige trucs die u vandaag kunt proberen.

1. Gebruik druk op de wenkbrauwen
Deze techniek kan nuttig zijn voor de bovenste sinussen en de neus. Volgens een massagetherapeut, Amber Lynn Vitale, kunt u dit doen door alleen uw vingers over uw gezicht te gebruiken.

Bovendien moet u aandacht besteden aan de belangrijkste plekken, vooral rond de wenkbrauwen als u wat hulp nodig hebt. Dit betekent dat u geen stappen kunt overslaan. Om te beginnen moet u uw hoofd op de ellebogen zetten en de vingers op elke wenkbrauw zetten.

Begin vanaf het einde van elke wenkbrauw en gebruik wat druk door de vingers over het midden van elke wenkbrauw te schuiven. Blijf op dezelfde plek masseren totdat de pijn wegvalt. Echter, u moet de druk te allen tijde houden terwijl de massage duurt.

Probeer de massage in een cirkelbeweging aan elke kant te doen, zodat u de vloeistofstroom door de sinussen en de neus kan verbeteren.

2. Probeer een mini-massage

Met een eenvoudige massage kunt u het niveau van stress en spierpijn verminderen. Daarom kunt u ook dezelfde methode gebruiken voor de sinussen. Begin met acupressuur terwijl de sinusinfectie aan de gang is.

Masseer de inkeping van de kraagbeen met druk om de afvoer te verhogen en pijn te verlichten.

Met de juiste acupressuur kunt u het slijm uit de holten drijven en de neusgaten leegmaken. Vervolgens moet u de handen in een V-vorm over de zijkant van uw nek plaatsen. Deze massage kan uw lymfsysteem helpen en de sinussen afvoeren.

Voor een meer gedetailleerde handleiding, bekijk de onderstaande video.

3. Het tong zou kunnen helpen met sinussen

Als u uw neus wilt ontstoppen en de sinusproblemen behandelt, probeer deze truc. Plaats de tong tegen het dak van de mond in een platte positie. Terwijl je je tong in die positie vasthoudt, zet uw vinger op de huid tussen de wenkbrauwen.

Masseer het gebied gedurende 20 seconden en voel hoe het uw lichaam heeft beïnvloed.

Als gevolg daarvan zal het slijm door de keel gaan en het lichaam verlaten. Volgens dr. Joseph M. Helms, de president van het Helms Medical Institute, kan het gemasseerde punt tussen de twee wenkbrauwen een significant positief effect hebben op de behandeling van een sinusinfectie.

Houd de Sinussen Actief
Met deze tips, wordt u misschien geïnspireerd om te proberen de sinus infectie te behandelen met een beetje massage in plaats van te vertrouwen op medicijnen. Het maakt niet uit of uw sinussen geblokkeerd of gevuld zijn, u kunt nog steeds een natuurlijke manier vinden om het probleem te verwijderen.

Plus, het kan vrij efficiënt zijn, vooral om alle vloeistof in de neus te verwijderen.

Previous Bereid deze gemberolie thuis en u zult geen pijn meer hebben, geen hoest of problemen in de buik!
Next 17 keer het calcium van melk en 25 keer het ijzer van spinazie, Deze Machtige Boom doet wonderen voor je lichaam

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Tandarts vriend heeft mij laten zien hoe tandsteen te elimineren en mijn tanden te witten Met dit zelfgemaakte recept

Een frisse witte lach lijkt gewoon gezond en aantrekkelijk. Als je je tanden en tandvlees niet verzorgt, kan er ernstige ziekte ontstaan. Dit is wat je moet weten … Gingivitis

Natuurlijk genezen 0 Comments

8 toepassingen van kamfer die je niet kent

Kamfer wordt beschouwd als een van de geneesmiddelen uit de natuur om vele ziekten te genezen en het brengt veel voordelen. Als u het regelmatig en correct gebruikt, zal het

Natuurlijk genezen 0 Comments

Verwijder lymfeklachten en hoesten met deze geweldige oude remedie

Als u te maken heeft met hoesten en slijm, is het tijd om deze problemen te vaarwel te zeggen. We hebben een geweldige remedie die van alleen 100% natuurlijke ingrediënten

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply