Sap om de lever natuurlijk te reinigen. Ideaal als Dessert of als Snack

Sap om de lever natuurlijk te reinigen. Ideaal als Dessert of als Snack

We stellen drie dagen van ontgifting voor met dit recept van bietensap, appel en wortel. Het zijn voedingssupplementen die rijk zijn aan vitaminen en mineralen die perfect zijn om een gezond en licht dieet en sportactiviteiten te volgen volgens uw mogelijkheden.

Na een periode van overmatigheden in voedsel is het ontgiften van het organisme een geschenk in de vorm gezondheid dat we moeten doen.

Het klinkt onwaarschijnlijk dat we weken of maanden van opgebouwde ‘gifstoffen en geaccumuleerde vetten kunnen reinigen’, maar de waarheid is dat we het zonder moeite en met behulp van fruit- en plantaardige smoothies op een makkelijke en zuinige manier kunnen doen.

Waarom is het goed om te ontgiften?

De intense detox die we voorstellen, maakt in principe twee dingen mogelijk: We ontdoen ons van gifstoffen die ons lichaam belasten en we geven ons energie met alle vitaminen en mineralen die we zullen opnemen.

Deze dagen van ontgifting zullen u volledig laten herstellen.

We zouden deze 3-daagse behandeling niet moeten verwarren met een dieet om gewicht te verliezen, zelfs als het mogelijk is dat u wat gewicht verliest, maar dat zou gewoon een bijwerking zijn van ontgiften en niet het hoofddoel.

Vanuit het voedsel-oogpunt is het belangrijk om het schema van elke maaltijd te respecteren. Het doel is het proces van vertering te verlichten door deze inname van rauwe voedingsstoffen.

Gedurende deze drie dagen, vermijd zware en geladen voedingsmiddelen van oliën en vetten om een beter resultaat na de ontgifting te verkrijgen.

Dit sap dat we vandaag introduceren, kunt u gebruiken als dessert of als snack. Het hoeft niet noodzakelijk op een lege maag te worden geconsumeerd.

Een meer dan geldige optie is dit sap van biet, appel en wortel die een prima na een wandeling van 20 minuten tot een half uur kan worden geconsumeerd.

Deze voedzame en gezonde detox drank wordt bereid met de volgende ingrediënten:

– 1 groene appel

– 1 biet

– 1 middelgrote wortel

– Sap van een halve citroen

bereiding:

– Schil en snijd de biet en wortel in kleine stukjes.

– Schil de appel en verwijder het klokhuis van de appel samen met de zaden. Snij de rest in kleine stukjes.

– Haal de biet, wortel en appel door de sap-centrifuge of blender en voeg het geperste citroensap toe.

– Een tweede optie is om ze te vloeibaar te maken door een beetje water toe te voegen om het preparaat te verlichten.

– Je bent klaar om te drinken!

Voordelen van ontgiftende sappen en smoothies.

Alle sappen en shakes bieden voordelen, maar in dit specifieke geval en rekening houdend met de ingrediënten die deze drank vormen, zullen we de vitaminen A, C en B9 opnemen. Ook een belangrijke dosis mineralen zoals mangaan, ijzer, natrium en kalium.

Dit bevordert de productie van rode bloedcellen en bevordert het immuunsysteem, evenals de goede werking van het zenuwstelsel.

Vandaag is een uitstekende dag om een ontgiftingsproces te starten!

Zeker het aan te bevelen aan iedereen die het nodig heeft.

Previous 17 keer het calcium van melk en 25 keer het ijzer van spinazie, Deze Machtige Boom doet wonderen voor je lichaam
Next Tandarts vriend heeft mij laten zien hoe tandsteen te elimineren en mijn tanden te witten Met dit zelfgemaakte recept

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Chemotherapie nu bewezen kankercellen te verspreiden!

Chemotherapie is een van de primaire behandelingen tegen de groei van kankercellen in veel kankersoorten. Nu blijkt dat chemotherapie de aanwezigheid en groei van kankercellen kan verergeren, vooral bij personen

Natuurlijk genezen 0 Comments

Ontdek waarom het Ketogenische Dieet het Gezondste Dieet is dat Kanker doodt, en autisme, Migraine en Depressie behandelt

Een gezondheidstoestand waarin het lichaam vet begint te verbranden als de primaire brandstof in plaats van de suiker wordt voedings-ketose genoemd. Dus als je besluit op een ketogeen dieet te

Natuurlijk genezen 0 Comments

Maca Poeder: Het Perfecte voedsel Voor Hormoon Onbalans, Angst, Energie, Slaap En Libido

Maca komt uit de familie Brassica (mosterd), vergelijkbaar met Raap, Kool en Waterkers. Dit superfood werd voor het eerst gebruikt door de Inca’s die deze stevige plant kweekten hoog in

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply