Kaas Die Gevaarlijke Bacteriën Doodt En U Beschermt!

Kaas Die Gevaarlijke Bacteriën Doodt En U Beschermt!

Persoonlijk ben ik nooit een grote kaaskenner geweest, maar sommigen smaken heel goed.

Mij was altijd verteld dat kaas was dikmakend en slecht voor je hart is, maar nu blijkt uit het laatste gezondheidsadvies het tegendeel.

U kunt een google-zoekopdracht doen en tegenstrijdige standpunten over dit onderwerp vinden voor mijlen. Voor de toepassing van dit artikel zijn wij van mening dat kaas goed voor u kan zijn en we hebben de beste tot slechts twee verlaagd.

Feta vs Geitenkaas

Feta kaas is bekend om bepaalde soorten gezonde bacteriën te bevatten die in staat zijn om schadelijke bacteriën genaamd Listeria te doden. Listeriose is een ernstige infectie die meestal wordt veroorzaakt door voedsel dat verontreinigd is met de bacterie Listeria monocytogenes. Naar schatting 1.600 mensen krijgen listeriose per jaar, en ongeveer 260 sterven eraan.

Geitenkaas is beroemd om zijn hoge eiwitgehalte. Geitenkaas is hoger in calorieën dan feta en bevat meer verzadigd vet.

Feta staat hoger in cholesterol, natrium en koolhydraten. De verschillen in voedingsstoffen zijn echter niet groot maar significant.

Dus welke regeert als ’s werelds gezondste kaas?

Hier zijn nog wat meer hints …

Het kiezen van de gezondere optie tussen de twee hangt af van de gezondheidstoestand. Als u op een gewichtsverlies dieet bent, moet u overwegen om feta over geitenkaas te eten. Dit komt doordat 100 gram geitenkaas ongeveer 100 calorieën meer dan feta kaas heeft. Het heeft ook een hoger verzadigd vet gehalte.

Aan de andere kant, als je hartkwalen hebt, is het raadzaam om geitenkaas in plaats van feta kaas te kiezen.

De cholesterol en natrium in feta kunnen problematisch zijn voor uw hart- en vaatziekten, wanneer ze in overvloed worden geconsumeerd. Te veel natrium kan ook een negatieve afdruk op de bloeddruk hebben.

Dus het antwoord op de bovenstaande vraag is … het hangt af van uw persoonlijke gezondheidssituatie. Het is voldoende om te zeggen dat ze beide mooie gezonde keuzes zijn.

Welke smaakt beter?

Het is moeilijk om te zeggen welke kaas beter smaakt. De gewenste kaas hangt volledig af van uw smaak. Feta kaas wordt voornamelijk gebruikt in Griekse salades en Franse gerechten, omdat het dressings, sausjes en greens aanvult. Geitenkaas wordt meestal gebruikt in zwaardere, hartige maaltijden vanwege zijn gelijkenis met roomkaas.

Er is een dunne lijn tussen feta kaas en geitenkaas. Het is niet ongewoon om ze te verwarren. Dit komt omdat er vaak sporen van geitenmelk in feta zijn. Alhoewel beide even lekker zijn, verschillen ze in de soorten voedingsstoffen en calorieën. Bij het bereiden van maaltijden met deze kaas, houd je gezondheids- en fitnessdoelen in gedachten.

Previous Probeer dit ingrediënt om gewrichtspijn en urinezuur niveaus te verlichten
Next PLAATST U TOILETPAPIER OP DE TOILETBRIL? GROTE FOUT!

About author

You might also like

Algemeen 0 Comments

7 voordelen van het in balans brengen van uw chakra’s, en hoe dit te doen

Het in evenwicht brengen van je chakra’s is een uitstekende manier om evenwicht in je lichaam en geest te vinden. Terwijl chakra meditatie kan lijken te “zweverig” te zijn voor

Algemeen 0 Comments

Breaking!!! – Succesvol voltooide missie: vernietiging van borstkankertumoren zonder chemotherapie

Deze missie vereist elke dag actie. De strijd tegen kanker is dagelijks en veel mensen zijn geïnfecteerd met deze dodelijke ziekte. Velen verliezen zelfs de strijd. Echter, veel proberen een

Gezonde recepten 0 Comments

Heerlijk gezonde spinazie soep

Hoewel we bij een maaltijdsoep vaak denken aan de koude herfst en winteravonden, kan het ook tijdens een wat frissere zomeravond een heerlijk verwarmende maaltijd zijn. Dat en het feit

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply