De vitamine die uw kans op het voorkomen en verslaan van borstkanker verdubbelt

De vitamine die uw kans op het voorkomen en verslaan van borstkanker verdubbelt

Er zijn een aantal onderzoeken gedaan die het belang van vroege preventie als de beste kans op alle vormen van kanker te voorkomen hebben onderstreept. De beste manier om je risico op deze verwoestende ziekte te verlagen is om je levensstijl en gewoontes te veranderen.

Volgens de oprichter van GrassrootsHealth Carol Baggerly zijn 90% van alle gevallen van borstkanker gekoppeld aan vitamine D-tekorten, en er zijn tal van studies die dit feit ondersteunen.

Vitamine D tekort kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, ernstige omstandigheden die verwoestende gevolgen kunnen hebben voor de algemene gezondheid.

We kunnen vitamine D van twee bronnen krijgen, van planten – vitamine D2 en van directe blootstelling aan zonlicht – vitamine D3.

Hoe is vitamine D verbonden met borstkanker?

In 2014 werd een meta-analyse uitgevoerd op meer dan 4500 patiënten met borstkanker gediagnosticeerd. Uit de analyse bleek dat mensen met een hoog vitamine D-gehalte een betere overlevingsgraad hadden dan de patiënten die lagere vitamine D-concentraties hadden. De analyse is uitgevoerd in de loop van 9 jaar en de resultaten zijn onverslaanbaar.

Een van de mede-auteurs van de studie, professor Cedric F.Garland, heeft uitgebreider uitgewerkt over de verband tussen vitamine D en kankergroei. Hij legt uit dat de groei en proliferatie van tumorcellen wordt voorkomen door de vitamine D receptoren. Bijgevolg hadden de patiënten met hogere vitamine D niveaus een betere kans om te overleven en de ziekte te verslaan.

De mensen achter deze studie dringen bij artsen en gezondheids deskundigen aan om de vitamine D-niveaus in hun patiënten te controleren als een van de belangrijkste preventiemethoden. Vitamine D optimalisatie is ook belangrijk, vooral bij diegenen die al met borstkanker zijn gediagnosticeerd.

Volgens een studie uit 2011, vermindert 50ng/ml vitamine D-niveau de kansen op borstkanker met 50%.

Hoe verhoog je de vitamine D-niveaus?

Breng meer tijd buiten door, vooral als het zonnig is, synthetiseert uw lichaam vitamine D uit directe blootstelling aan zonlicht. En het is niet alsof je de hele dag in de zon moet doorbrengen, elke korte periode van 15 tot 20 minuten is voldoende. Maar onthoud altijd dat de zonnestralen heel gevaarlijk kunnen zijn. Daarom moet u zonnebescherming gebruiken om het risico op huidkanker te vermijden.

U kunt ook orale supplementen nemen, maar controleer eerst de vitamine D-niveaus, zodat je zeker weet dat je ze nodig hebt, anders riskeer je toxiciteit. Raadpleeg je arts voordat je aanvullingen neemt.

Eet voedsel rijk aan deze vitamine, zoals champignons, zalm, haring, sardines en melk.

Previous PLAATST U TOILETPAPIER OP DE TOILETBRIL? GROTE FOUT!
Next Het mengsel dat je huis zo heerlijk zal laten ruiken ... Dat jouw buren jaloers zullen zijn!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

Een eenvoudige oplossing voor duizeligheid

Een dokter van het University of Colorado Hospitaal is een YouTube-sensatie geworden na het onthullen van een eenvoudige manoeuvre die duizeligheid gewoon in je eigen huis kan verlichten. Uiteraard hebben

Natuurlijk genezen 0 Comments

8 toepassingen van kamfer die je niet kent

Kamfer wordt beschouwd als een van de geneesmiddelen uit de natuur om vele ziekten te genezen en het brengt veel voordelen. Als u het regelmatig en correct gebruikt, zal het

Natuurlijk genezen 0 Comments

Natuurlijke antioxidant voorkomt ernstige griep

Microben die in de darm leven, verteren niet alleen voedsel. Ze hebben ook verreikende effecten op het immuunsysteem. Zo blijkt uit een nieuwe studie dat een bepaalde darmmicrobe kan voorkomen

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply