Het mengsel dat je huis zo heerlijk zal laten ruiken … Dat jouw buren jaloers zullen zijn!

Het mengsel dat je huis zo heerlijk zal laten ruiken … Dat jouw buren jaloers zullen zijn!

We houden allemaal van een lekker ruikend huis. Het werkt goed op onze geest, onze energieniveaus en we genieten van meer. Toch kunnen veel mensen dat niet bereiken en ruikt hun huis gewoonlijk slecht. Dat is onaangenaam voor iedereen en kan ook heel moeilijk zijn om vanaf te komen. Gelukkig, gaan we in dit artikel een geweldig mengsel voorstellen dat u zal helpen om een huis te creeeren waar het altijd heerlijk ruikt!

Het is een natuurlijke geur die ons zal helpen om ons van elke onaangename geur te ontdoen en ons huis zal aangenaam en fris zal laten ruiken. Spray het overal waar u het wilt! Iedereen gaat u vragen wat er zo goed ruikt!

Zo maakt u het:

ingrediënten:

3 kopjes lauw water
Een eetlepel bakingsoda
3 eetlepels wasverzachter

bereiding:

De wasverzachter moet in een lege spuitfles worden geplaatst. Vervolgens vult u de fles met water en voeg de bakingsoda toe. Sluit het en schud alles goed. Spuit ergens in uw huis. Het blijft een lange tijd hangen! Zodra de geur begint te verdwijnen, bespuit uw huis opnieuw!

U kunt ook andere ingrediënten gebruiken om uw kleding of uw huis fantastisch te laten ruiken. Hier bieden wij u een geweldig natuurlijk recept voor een wasverzachter die u thuis kunt maken!

ingrediënten:

20 druppels etherische olie
10 gr. van bakingsoda
800 ml. ACV
200 ml. warm water

bereiding:

Zet de bakingsoda samen met de ACV in een grote plastic container. Giet het water erin. Er zal een reactie zijn zodat u moet wachten tot u doorgaat. Doe dit mengsel in een lege spuitfles. Voeg de etherische olie toe. Bewaar het op een koele en droge plek. Gebruik deze zelfgemaakte verzachter in de wasmachine of week er gewoon uw kleding in. Ze zullen erg zacht zijn en ze zullen ook nog eens erg goed ruiken!

Gebruik deze huisgemaakte producten vaker! Op die manier zal uw kleding en uw huis fantastisch ruiken en niet vol giftige zaken zitten die uit de commerciële producten komen!

Previous De vitamine die uw kans op het voorkomen en verslaan van borstkanker verdubbelt
Next Zeg vaarwel tegen schimmel infecties: Week je voeten in ...

About author

You might also like

Bouwen en verbouwen 0 Comments

Leer hoe u knoflook plant en oogst in uw eigen huis

Het planten en oogsten van knoflook in uw huis is makkelijk en goedkoop, afhankelijk van de potkunt u tot 20 knoflook bollen halen. Knoflook is een groente die een verscheidenheid

Bouwen en verbouwen 0 Comments

Zelf gember kweken

Gember begint steeds meer aan populariteit te winnen. Dat is niet zo verwonderlijk want het smaakt niet alleen uitstekend in diverse gerechten, het is ook ontzettend goed voor je gezondheid.

Bouwen en verbouwen 0 Comments

USDA Rapport: Bijen populaties eindelijk stijgende na jaren van afname

De afname onder de bijenbevolking en de vele bedreigingen waar bijen mee zijn geconfronteerd zijn goed gedocumenteerd. Wetenschappers zijn op zoek gegaan naar oplossingen voor het probleem. Zonder bijen, verliezen

2 Comments

    • Redactie
      oktober 22, 10:24 Reply
      Apple Cider Vinegar. Appelazijn dus.

Leave a Reply