Repareer uw nieren met slechts 1 theelepel Baking Soda

Repareer uw nieren met slechts 1 theelepel Baking Soda

bakingsoda, ook wel natriumbicarbonaat genoemd, is een chemische stof die sterk kristallijn is, maar het lijkt op een fijn poeder. De smaak is alkalisch en zoutig.

De bakingsoda is essentieel voor de gezondheid. Natriumbicarbonaat wordt in het lichaam gemaakt door de nieren en alvleesklier om de nieren te beschermen.

In geval van een daling van de productie van bicarbonaat in deze organen, worden er zuren opgebouwd, en heeft het lichaam problemen om de opbouw te neutraliseren.

Op dit punt begint de cellulaire afdaling en het lichaam heeft een behandeling nodig die zich ontdoet van de zure ophopingen en ook een toename van zuurstof, voedingsstoffen en water.

Je moet weten dat de alvleesklier een cruciaal onderdeel is voor een juiste vertering. Het scheidt spijsverteringsenzymen in de dunne darm om te helpen bij het verteren van voedsel.

Een dieet hoog in suiker en vet kan leiden tot verwoesting als het gaat om je alvleesklier. Na verloop van tijd wordt het vermogen van de alvleesklier om spijsverteringsenzymen te maken, gecompromitteerd. Tegelijkertijd neemt de hoeveelheid geproduceerd natriumbicarbonaat sterk af.

Dit is niet goed voor de nieren omdat ze beschadigd raken. Dat kan gebeuren omdat het te filteren bloed zeer zuur is omdat de pancreas niet in staat is om de benodigde hoeveelheden natriumbicarbonaat te maken.

Daarom zullen de nieren uiteindelijk beschadigd raken. Zodra dit gebeurt, zijn er veel gezondheidskomplikaties die zich voordoen. Onder de meest voorkomende medische procedure is dialyse die mensen met beschadigde nieren moeten hebben.

Dialyse hulpmiddelen zuiveren het bloed, iets dat de nieren niet meer effectief kunnen doen. Deskundigen zeggen dat dialyse met gebruik van natriumbicarbonaat zeer effectief is bij het vertragen van de degeneratie van de nieren.

Bakingsoda voor nieren
De bakingsoda komt met verschillende praktische toepassingen. Bakingsoda maakt gebakken producten luchtiger; het absorbeert slechte geuren effectief, het is een natuurlijke huishoudelijke schoonmaker dankzij de deodoriserende en antibacteriële eigenschappen ervan.

Ook, gebruiken veel mensen bakingsoda om hun tanden schoon te maken. Als u het met olijfolie mengt, krijgt u een gezichtsmasker. Dit mengsel kan de overtollige dode huidcellen elimineren en ervoor zorgen dat uw teint er stralend uitziet.

Het is bekend dat een pasta gemaakt van water en bakingsoda een efficiënte puistjes buster is. Maar nu weet je waarschijnlijk al dat bakingsoda echt een veelzijdig product is.

Ook is het iets dat kan helpen bij het neutraliseren van overtollig zuur in het bloed en tegelijkertijd de nieren te redden om (te)veel werk te doen.

Je moet 1 theelepel bakingsoda in een glas gewoon water toevoegen en goed mengen. Dit is een effectief huismiddel voor beschadigde nieren. Raadpleeg uw arts over de juiste dosering en de juiste tijd om het te consumeren.

In feite, als je wilt dat dit middel effectief werkt, zijn er weinig andere dingen die je moet doen. Bijvoorbeeld, je moet veel water drinken om het verwijderen van onzuiverheden in het bloed te vergemakkelijken. Ook moet u de inname van voedingsmiddelen die vol zitten met suiker en vet, verlagen.

Tegelijkertijd moet u stoppen met te veel alcohol consumeren en ophouden met roken. Probeer ook te minderen met frisdrank, thee en koffie.

Raadpleeg uw arts, ontvang de juiste dosering en veel succes. Als u dit artikel nuttig vindt, deel het met uw vrienden en familie.

Previous Dit is hoe citroen en baking soda jouw leven kunnen redden!
Next De olie die urinezuur uit het bloed verwijdert, angst beëindigt en alcohol en sigaretten stopt!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen 0 Comments

3 eenvoudige trucs om je sinussen thuis te ontstoppen

Een zere keel, een verstopte neus en pijn rond de ogen en het gezicht zijn de meest voorkomende signalen voor een sinusinfectie. Deze infectie gebeurt wanneer een bacterie die in

Natuurlijk genezen 1Comments

Je hebt slechts een slokje nodig en je lever is als nieuw, omdat deze plant genezend is!

Het orgaan dat verantwoordelijk is voor de ontgifting van ons hele lichaam, evenals voor de synthese van eiwit is onze lever. We moeten het altijd gezond en functioneel houden zodat

Natuurlijk genezen 0 Comments

Gegarandeerd! Maak je gele tanden wit in minder dan 2 minuten!

Kokosolie is een van de meest veelzijdige ingrediënten die er bestaan. Het kan gebruikt worden voor een breed scala aan toepassingen en doeleinden. Bovendien kan kokosolie gebruikt worden als basis

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply