Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een nieuwsmail.
Schrijf u nu gratis in voor de wekelijkse nieuwsbrief!


Wetenschappers leggen uit wat er met je lichaam gebeurt als je blootsvoets loopt
juni 11, 2019 1591 Views

Wetenschappers leggen uit wat er met je lichaam gebeurt als je blootsvoets loopt

Wanneer was de laatste keer dat je blootsvoets liep? Wanneer heb je voor het laatst van een wandeling in de zon genoten?

“Aarden” is een oude praktijk die mensen gebruikten om verbinding te maken met de aarde. Dicht bij de aarde zijn, helpt je zijn energie te krijgen. Het lijkt misschien een dwaze methode, maar het helpt zeker. Blootsvoets lopen kan veel voordelen bieden.

De kracht van de energie van de aarde

Planeet Aarde heeft zijn eigen energieveld en in 1952, deed W.O. Schumann, Duits natuurkundige en professor aan de universiteit van München, zijn best om het bewijsmateriaal te vinden dat hij nodig had.

Om zijn hypotheses te creëren, gebruikte Schumann het feit dat wanneer een bol in een andere bol ligt, ze een elektrische spanning creëren. De aarde is een negatief geladen bol in een positief geladen ionosfeer, en de spanning ertussen creëert een lading. Volgens hem heeft de aarde een frequentie van 10 Hz.

In 1954 bundelde Schumann zijn krachten met Herbert Konig en ontdekte dat de exacte frequentie 7.83 Hz is. Tegenwoordig staat het bekend als de Schumann-resonantie.

De aarde heeft een onbegrensde toevoer van vrije en mobiele elektronen. Het oppervlak is elektrisch geleidend en het wereldwijde atmosferische elektrische circuit behoudt zijn negatieve potentiaal.

De essentie van “Aarden”

Aarden beschrijft het contact met elektronen van het aardoppervlak door blootsvoets lopen of geleidende systemen die de energie van de grond naar het lichaam brengen.

Het testen

De elektronen van de aarde hebben de kracht om pijn te verlichten, de slaap te verbeteren, het bloed te verdunnen, ontstekingen en stress te verminderen en de cortisolspiegel te verlagen. Dit kan ook helpen bij het behandelen van spierpijn, terwijl de parasympathische systemen (bloedstroom, ademhaling, oxygenatie van het bloed en polsfrequentie) worden verbeterd.

In deze studies liepen de proefpersonen op blote voeten buiten en sommige waren verbonden met geaarde geleidende apparaten. De meeste proefpersonen hadden binnen een half uur een verbetering van hun parasympathische respons.
Andere studies bevestigen dat dit een gunstig effect heeft bij de behandeling van osteoporose, glucoseregulatie en schildklierreacties. K. Sokal en P. Sokal, cardioloog en neurochirurg bij medisch personeel in Polen, hebben reeksen onderzoeken uitgevoerd met behulp van een koperen geleider in contact met de aarde. Volgens hen kan dit van invloed zijn op de fysiologische respons.

De uitkomst

1. Osteoporose

Deskundigen gebruikten een koperen plaat die op de onderste ledematen werd aangebracht met een geleidende draad die aan een aardingsstaaf buiten was bevestigd. Ze hadden een verbetering binnen een nacht en hun concentratie van mineralen en elektrolyten was veel beter. Hun calcium- en fosforgehaltes in urine- en bloedonderzoek waren ook laag.

2. Schildklieraandoeningen

Patiënten met schildklierproblemen hadden na een nacht een afname in vrij tri-joodthyronine en een toename van het vrije thyroxine en schildklierstimulerend hormoon.

Andere voordelen

Dr. Jonathan Kaplan, een voet- en enkelspecialist en chirurg aan het Hoag Orthopaedic Institute, gaf nog enkele voordelen met betrekking tot het verband tussen aarden en voeten:

1. Goede positie van de voeten

2. Betere balans

3. Beter lichaamsbewustzijn van de omgeving (daarom raden we kleine kinderen niet aan om schoenen te dragen als ze leren lopen)

4. Verbeterde voetmechanica versterkt en brengt knieën, heupen en kern in balans

5. Preventie van overdreven bewegingen van uw voet- en enkelgewrichten die voldoende sterkte en stabiliteit geeft

6. Minder risico op likdoorns, hamertenen en andere problemen

7. Sterkere benen en onderrug

Doe het goede!

Hier zijn enkele extra tips over hoe u op de juiste manier kunt ‘aarden’:

Begin in een laag tempo om sterker te worden
Doe de enkeloefening om uw balans op te bouwen
Draag minimalistische schoenen
Doe aan yoga, pilates en andere activiteiten waarvoor je op blote voeten moet zijn
Loop eerst blootsvoets binnenshuis

Je moet ook rekening houden met de grond. Rotsachtige gebieden kunnen je voeten bezeren en natte gebieden zijn gevaarlijk. Asfalt, hout, rubber, plastic, vinyl, teer of asfalt blokkeren de energie van de aarde. Je moet lopen over zand, gras, aarde, beton en keramische tegels.

Was je voeten na de aardingssessie om infecties te voorkomen.

Diabetici moeten op de hoogte zijn van enkele details:

Loop op schone grond
Draag minimalistische schoenen (geen synthetische rubberen zolen!)
Was en hydrateer je voeten

Aarden heeft een positief effect op uw algehele gezondheid. Dat is de enige manier om verbinding te maken met de aarde, en je lichaam heeft alle voordelen van deze sessies nodig. Aarden is gratis, eenvoudig en heeft een ongelooflijk effect op je lichaam.

Bronnen:

www.womenworking.com

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Deze Avocado gegrilde bloemkool Sandwich zal je gegrilde kaas laten vergeten!
Next Romig en gemakkelijk te maken, suikervrij, zuivelvrij, kokos ijs

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Hangende mondhoeken kan je heel simpel voorkomen

Als we ouder worden gaat alles ‘wat meer hangen’ – ook je mondhoeken! Je mond wordt met ouder worden steeds minder krachtig waardoor je last kan krijgen van hangende mondhoeken.

Natuurlijk genezen

Drink deze thee om cortisolgehaltes te verlagen, acne een halt toe te roepen en angsten te verminderen!

Basilicum is niet alleen geweldig voor je marinade of voor soepen, maar het heeft tevens een lange geschiedenis als krachtig geneeskundig kruid voor de behandelingen van talrijke gezondheidsproblemen, gaande van

Natuurlijk genezen