*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Op 1 januari 2020 zijn we voor de verspreiding van onze artikelen overgestapt van Facebook naar Telegram. Dit houdt in dat nieuwe artikelen alleen nog worden verspreid via Telegram en niet meer via de Facebook Pagina(s).
Volgt u ons nog steeds op Facebook en wilt u nog steeds op de hoogte blijven van alle nieuwe artikelen, stap dan nu over op Telegram. Dat gaat als volgt:

Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek
Meer weten: Waarom We zijn overgestapt - Waarom Telegram


10 eenvoudige huismiddeltjes om tandvleesontsteking te helpen verlichten
mei 17, 2019 4628 Views

10 eenvoudige huismiddeltjes om tandvleesontsteking te helpen verlichten

Je mond is je levenslijn. Goede mondhygiëne is belangrijk, en voor sommige mensen is zelfs borstelen en flossen tweemaal daags niet voldoende om tandvleesaandoeningen te voorkomen. Volgens de National Institutes of Health (NIH) zijn gingivitis en parodontitis de twee hoofdcategorieën van tandvleesaandoeningen. Beide worden veroorzaakt door tandsteen, een verharde vorm van tandplak die alleen tandartsen kunnen verwijderen.

Gingivitis is een vroeger stadium van parodontitis, dat, als het niet wordt behandeld, bot, tandvlees en bindweefsel kan aantasten. Als uw tandarts u het praatje over ontstoken tandvlees heeft gegeven, wilt u vast deze 10 huismiddeltjes weten om de tandvleesaandoeningen te helpen verlichten.

1. Zoutwater en peroxide. Los een grote hoeveelheid zout op in warm water samen met een vleugje peroxide. Hele nieuwe moeder beveelt aan een spuit te gebruiken om het getroffen tandvlees met de oplossing te spuiten. Dit wordt ‘irrigatie van het tandvlees’ genoemd. Als je geen spuit hebt, slurp en spuug.

2. Olie trekken. Deze trendy behandeling zou toxines uit de mond moeten “trekken”. Natural Society stelt voor om biologische sesam-, olijf- of kokosolie te gebruiken. Spoel de olie in je mond 20 minuten lang in de ochtend voordat je borstelt voor het beste resultaat.

3. Salie. Natural Society raadt aan om 50 verse organische salieblaadjes in water te koken en het afgekoelde mondwater meerdere keren per dag te gorgelen. Drink als alternatief thee. Salie is een ontstekingsremmend, antioxidant en antimicrobieel middel.

4. Knoflook en kurkuma. Meng een geprakte knoflookteen met kurkuma poeder om een ​​krachtige ontstekingsremmende en antibacteriële combinatie te vormen. Natural Society zegt om je tanden te poetsen met deze pasta op dezelfde manier als met e in de winkel gekochte minty tandpasta.

5. Tea tree olie. Tea tree olie staat bekend als een effectieve ontstekingsremmer. Style Craze raadt aan een paar druppels toe te voegen aan je gewone tandpasta wanneer je tweemaal daags borstelt.

6. Kruidnagelolie. Tea tree is niet de enige essentiële olie die de gezondheid van het tandvlees verbetert. Style Craze zegt dat het deppen van geïnfecteerd tandvlees met een katoenen bal behandeld met kruidnagelolie pijn kan verzachten.

Gerelateerd: Zelf kruidnagelolie maken >>

7. Citroen. Deze zure citrusvrucht is een sterke ontstekingsremmer. Volgens Style Craze kan het aanbrengen van een mengsel van citroensap en zout op je tanden wonderen doen voor je tandvlees. Laat het zoute citroensap een paar minuten in de tanden weken voordat u het afspoelt met warm water.

8. Kamille. Als u geen grote fan bent van munt, zult u dol zijn op deze vervanging voor Listerine. Volg het advies van Style Craze en spoel af met afgekoelde kamille thee voor gezond tandvlees.

9. Aloë vera. Naar bed gaan met pure aloë vera – niet de neon groene goo op je tandvlees kan een immens verschil maken. Style Craze zegt dat je ook twee eetlepels aloë vera-sap twee keer per dag kunt drinken, of aloë-sap als mondwater kunt gebruiken.

10. Cranberrysap. Volgens Style Craze, helpt cranberrysap voorkomen dat bacteriën aan je tanden blijven kleven. Naast het eten van een dieet dat rijk is aan fruit en groenten, kunt u drie ons cranberrysap drinken voor de beste resultaten. Wees voorzichtig om alleen ongezoet cranberrysap te drinken; andere soorten kunnen verbazingwekkende hoeveelheden suiker bevatten.

Hoe hebben deze huismiddeltjes je tandvleesaandoening geholpen? Vertel ons uw succesverhalen wanneer u dit artikel op sociale media deelt!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Krijg verlichting van een pijnlijke stijve nek in 60 seconden met deze eenvoudige techniek
Next 5 eenvoudige en effectieve manieren om oorsmeer op natuurlijke wijze te verwijderen

About author

You might also like