10 eenvoudige huismiddeltjes om tandvleesontsteking te helpen verlichten
mei 17, 2019 6960 Views

10 eenvoudige huismiddeltjes om tandvleesontsteking te helpen verlichten

Luister naar dit artikel

Je mond is je levenslijn. Goede mondhygiëne is belangrijk, en voor sommige mensen is zelfs borstelen en flossen tweemaal daags niet voldoende om tandvleesaandoeningen te voorkomen. Volgens de National Institutes of Health (NIH) zijn gingivitis en parodontitis de twee hoofdcategorieën van tandvleesaandoeningen. Beide worden veroorzaakt door tandsteen, een verharde vorm van tandplak die alleen tandartsen kunnen verwijderen.

Gingivitis is een vroeger stadium van parodontitis, dat, als het niet wordt behandeld, bot, tandvlees en bindweefsel kan aantasten. Als uw tandarts u het praatje over ontstoken tandvlees heeft gegeven, wilt u vast deze 10 huismiddeltjes weten om de tandvleesaandoeningen te helpen verlichten.

1. Zoutwater en peroxide. Los een grote hoeveelheid zout op in warm water samen met een vleugje peroxide. Hele nieuwe moeder beveelt aan een spuit te gebruiken om het getroffen tandvlees met de oplossing te spuiten. Dit wordt ‘irrigatie van het tandvlees’ genoemd. Als je geen spuit hebt, slurp en spuug.

2. Olie trekken. Deze trendy behandeling zou toxines uit de mond moeten “trekken”. Natural Society stelt voor om biologische sesam-, olijf- of kokosolie te gebruiken. Spoel de olie in je mond 20 minuten lang in de ochtend voordat je borstelt voor het beste resultaat.

3. Salie. Natural Society raadt aan om 50 verse organische salieblaadjes in water te koken en het afgekoelde mondwater meerdere keren per dag te gorgelen. Drink als alternatief thee. Salie is een ontstekingsremmend, antioxidant en antimicrobieel middel.

4. Knoflook en kurkuma. Meng een geprakte knoflookteen met kurkuma poeder om een ​​krachtige ontstekingsremmende en antibacteriële combinatie te vormen. Natural Society zegt om je tanden te poetsen met deze pasta op dezelfde manier als met e in de winkel gekochte minty tandpasta.

5. Tea tree olie. Tea tree olie staat bekend als een effectieve ontstekingsremmer. Style Craze raadt aan een paar druppels toe te voegen aan je gewone tandpasta wanneer je tweemaal daags borstelt.

6. Kruidnagelolie. Tea tree is niet de enige essentiële olie die de gezondheid van het tandvlees verbetert. Style Craze zegt dat het deppen van geïnfecteerd tandvlees met een katoenen bal behandeld met kruidnagelolie pijn kan verzachten.

Gerelateerd: Zelf kruidnagelolie maken >>

7. Citroen. Deze zure citrusvrucht is een sterke ontstekingsremmer. Volgens Style Craze kan het aanbrengen van een mengsel van citroensap en zout op je tanden wonderen doen voor je tandvlees. Laat het zoute citroensap een paar minuten in de tanden weken voordat u het afspoelt met warm water.

8. Kamille. Als u geen grote fan bent van munt, zult u dol zijn op deze vervanging voor Listerine. Volg het advies van Style Craze en spoel af met afgekoelde kamille thee voor gezond tandvlees.

9. Aloë vera. Naar bed gaan met pure aloë vera – niet de neon groene goo op je tandvlees kan een immens verschil maken. Style Craze zegt dat je ook twee eetlepels aloë vera-sap twee keer per dag kunt drinken, of aloë-sap als mondwater kunt gebruiken.

10. Cranberrysap. Volgens Style Craze, helpt cranberrysap voorkomen dat bacteriën aan je tanden blijven kleven. Naast het eten van een dieet dat rijk is aan fruit en groenten, kunt u drie ons cranberrysap drinken voor de beste resultaten. Wees voorzichtig om alleen ongezoet cranberrysap te drinken; andere soorten kunnen verbazingwekkende hoeveelheden suiker bevatten.

Hoe hebben deze huismiddeltjes je tandvleesaandoening geholpen? Vertel ons uw succesverhalen wanneer u dit artikel op sociale media deelt!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Krijg verlichting van een pijnlijke stijve nek in 60 seconden met deze eenvoudige techniek
Next 5 eenvoudige en effectieve manieren om oorsmeer op natuurlijke wijze te verwijderen

You might also like

Natuurlijk genezen

Artsen waarschuwen: draag je mobiele telefoon niet op je lichaam. Dit is de reden waarom!

Luister naar dit artikel De mobiele telefoon is een grote rol gaan spelen in ons leven, we kunnen zelfs bijna niet meer zonder. Wanneer hij bijna leeg is sprinten we

Natuurlijk genezen

Vasten is krachtiger dan sommige medicijnen, vindt Studie

Luister naar dit artikel Vasten beschrijft de tijd die u doorbrengt zonder iets te eten of drinken. Het schakelt de herstelfunctie van je lichaam in en helpt bij het herstellen

Natuurlijk genezen

5 ongelofelijke manieren waarop dagelijkse dutjes je gezondheid en algemeen welzijn verbeteren

Luister naar dit artikel Katten weten het. Baby’s weten het. Waarom wij dan niet? Soms is het gewoon nodig dat we ons elke dag tot het uiterste drijven, maar er