*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


10 eenvoudige huismiddeltjes om tandvleesontsteking te helpen verlichten
mei 17, 2019 5400 Views

10 eenvoudige huismiddeltjes om tandvleesontsteking te helpen verlichten

Je mond is je levenslijn. Goede mondhygiëne is belangrijk, en voor sommige mensen is zelfs borstelen en flossen tweemaal daags niet voldoende om tandvleesaandoeningen te voorkomen. Volgens de National Institutes of Health (NIH) zijn gingivitis en parodontitis de twee hoofdcategorieën van tandvleesaandoeningen. Beide worden veroorzaakt door tandsteen, een verharde vorm van tandplak die alleen tandartsen kunnen verwijderen.

Gingivitis is een vroeger stadium van parodontitis, dat, als het niet wordt behandeld, bot, tandvlees en bindweefsel kan aantasten. Als uw tandarts u het praatje over ontstoken tandvlees heeft gegeven, wilt u vast deze 10 huismiddeltjes weten om de tandvleesaandoeningen te helpen verlichten.

1. Zoutwater en peroxide. Los een grote hoeveelheid zout op in warm water samen met een vleugje peroxide. Hele nieuwe moeder beveelt aan een spuit te gebruiken om het getroffen tandvlees met de oplossing te spuiten. Dit wordt ‘irrigatie van het tandvlees’ genoemd. Als je geen spuit hebt, slurp en spuug.

2. Olie trekken. Deze trendy behandeling zou toxines uit de mond moeten “trekken”. Natural Society stelt voor om biologische sesam-, olijf- of kokosolie te gebruiken. Spoel de olie in je mond 20 minuten lang in de ochtend voordat je borstelt voor het beste resultaat.

3. Salie. Natural Society raadt aan om 50 verse organische salieblaadjes in water te koken en het afgekoelde mondwater meerdere keren per dag te gorgelen. Drink als alternatief thee. Salie is een ontstekingsremmend, antioxidant en antimicrobieel middel.

4. Knoflook en kurkuma. Meng een geprakte knoflookteen met kurkuma poeder om een ​​krachtige ontstekingsremmende en antibacteriële combinatie te vormen. Natural Society zegt om je tanden te poetsen met deze pasta op dezelfde manier als met e in de winkel gekochte minty tandpasta.

5. Tea tree olie. Tea tree olie staat bekend als een effectieve ontstekingsremmer. Style Craze raadt aan een paar druppels toe te voegen aan je gewone tandpasta wanneer je tweemaal daags borstelt.

6. Kruidnagelolie. Tea tree is niet de enige essentiële olie die de gezondheid van het tandvlees verbetert. Style Craze zegt dat het deppen van geïnfecteerd tandvlees met een katoenen bal behandeld met kruidnagelolie pijn kan verzachten.

Gerelateerd: Zelf kruidnagelolie maken >>

7. Citroen. Deze zure citrusvrucht is een sterke ontstekingsremmer. Volgens Style Craze kan het aanbrengen van een mengsel van citroensap en zout op je tanden wonderen doen voor je tandvlees. Laat het zoute citroensap een paar minuten in de tanden weken voordat u het afspoelt met warm water.

8. Kamille. Als u geen grote fan bent van munt, zult u dol zijn op deze vervanging voor Listerine. Volg het advies van Style Craze en spoel af met afgekoelde kamille thee voor gezond tandvlees.

9. Aloë vera. Naar bed gaan met pure aloë vera – niet de neon groene goo op je tandvlees kan een immens verschil maken. Style Craze zegt dat je ook twee eetlepels aloë vera-sap twee keer per dag kunt drinken, of aloë-sap als mondwater kunt gebruiken.

10. Cranberrysap. Volgens Style Craze, helpt cranberrysap voorkomen dat bacteriën aan je tanden blijven kleven. Naast het eten van een dieet dat rijk is aan fruit en groenten, kunt u drie ons cranberrysap drinken voor de beste resultaten. Wees voorzichtig om alleen ongezoet cranberrysap te drinken; andere soorten kunnen verbazingwekkende hoeveelheden suiker bevatten.

Hoe hebben deze huismiddeltjes je tandvleesaandoening geholpen? Vertel ons uw succesverhalen wanneer u dit artikel op sociale media deelt!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Krijg verlichting van een pijnlijke stijve nek in 60 seconden met deze eenvoudige techniek
Next 5 eenvoudige en effectieve manieren om oorsmeer op natuurlijke wijze te verwijderen

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

4 eetlepels per dag en de kanker is verdwenen: deze beroemde Russische wetenschapper onthult de meest krachtigste zelfgemaakte remedie

Volgens een Russische wetenschapper, is er een recept voor een zelfgemaakte remedie wat kanker geneest. Volgens Professor Mermerski (in één lezing), is zijn recept een voedsel dat kan helpen bij

Natuurlijk genezen

‘Rozemarijn geeft het geheugen een boost’

Leerlingen die studeren in een ruimte die het aroma van rozemarijn bevat, zouden wel eens beter kunnen scoren op tests. Dat blijkt althans uit Brits onderzoek. Na onderzoek van de

Natuurlijk genezen

Blijf gehydrateerd en eet uw fruit en groenten: 6 voedingsmiddelen die helpen bij het ondersteunen van gezonde nieren

De nieren zijn de twee bonenvormige organen in de buurt van uw onderrug, en ze spelen een vitale rol in het vermogen van uw lichaam om te ontgiften, evenals de