10 signalen dat u dringend water nodig heeft, ernstige symptomen!
mei 7, 2018 20903 Views

10 signalen dat u dringend water nodig heeft, ernstige symptomen!

Luister naar dit artikel

Ongeveer 2/3 van ons lichaam is gemaakt van water en niemand kan overleven zonder water. Elke cel, orgaan en weefsel is gemaakt van water en is ervan afhankelijk.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Ook houdt water de temperatuur in ons normaal, smeert ogen en gewrichten, helpt bij de spijsvertering, verwijdert gifstoffen en houdt de huid gezond.

Veel mensen weten nog steeds niet dat ze dagelijks water verliezen en moeten het aanvullen.

Sportmensen, diabetici en slachtoffers van brandwonden lopen het grootste risico om te dehydrateren.

Begrijp alle uitdrogingstekens en weet wanneer je naar water moet reiken.

Hieronder is de lijst met alle symptomen van uitdroging.

HOOFDPIJNEN
Dit is het eerste teken. Wanneer u minder water hebt, heeft het lichaam minder vocht in de hersenen en dit maakt de hersenen vatbaar voor onaangename problemen.

Wanneer hersenvloeistof wordt verminderd, duwden de hersenen op de schedel. Dit veroorzaakt hoofdpijn. Ook betekent uitdroging minder zuurstof en bloedtoevoer naar de hersenen.

WAZIGE HERSENEN EN GEEN FOCUS
Het brein bestaat voor 90% uit water, dus als we uitgedroogd zijn, zal het meteen zichtbaar zijn. Het zal zich ook door middel van stemmingswisselingen en cognitieve problemen manifesteren.

Een niet-ernstige uitdroging vermindert gewoon het kortetermijngeheugen, perceptieverschillen, motoriek, rekenvaardigheid, en psychomotorische vaardigheden van elke leeftijdsgroep.

Ook zal het stemmingsveranderingen veroorzaken; verwarring, uitputting, woede en hyper-energie.

HART PROBLEMEN
Gebrek aan water beschadigt het hart en de fysieke conditie. Als we minder water hebben dan we nodig hebben, is het plasma in volume verminderd en is het bloed viskeuzer. Dit schaadt ook de doorbloeding en hartslag.

Dehydratie veroorzaakt ook onbalans van de mineralen en leidt dus tot hypotensie. Een palpitatie treedt op als we lage kalium- en lage suikers hebben.

SLECHTE ADEM
Dit is een ander symptoom. Het lichaam maakt minder speeksel dat antibacterieel is. Dat betekent dat bacteriën meer groeien en een slechte adem veroorzaken.

Het speeksel beschermt ook de tanden tegen gaatjes en verval en maakt een beschermingslaag om ze te reinigen van voedselresten tussen de tanden.

CONSTIPATIE EN SPIJSVERTERINGSKWESTIES
Water breekt voedsel af en je krijgt voedingsstoffen. Als het water in water oplosbare vitaminen afbreekt, is dat goed, zoals vitamine C en B.

Ook smeert het spijsverteringsorganen en houdt het systeem schoon en flexibel. Dit betekent goede darmen en geen obstipatie. Gebrek aan water zal ook brandend maagzuur en indigestie veroorzaken.

TREK IN VOEDSEL
Als je veel trek hebt, drink dan eerst even water. Het lichaam stuurt geen bericht naar de hersenen over dorst, dus het meldt het gewoon als honger.

Als je water nodig hebt, is het moeilijk voor voedingsstoffen of organen (zoals de lever) om naar behoren te werken, en dergelijke organen hebben water nodig om glycogeen uit energiereserves te laten ontsnappen, daarom hunkert u naar voedsel.

Gewoonlijk zijn er de zoete hunkeringen vanwege het probleem van het lichaam met glycogeen maken.

GEWRICHT EN SPIERPIJN
Het gewrichtskraakbeen is gemaakt van 80% water en als we geen water hebben, malen de botten met elkaar en veroorzaken ze pijn.

Ook laag magnesium kan pijn en krampen in de beenspieren veroorzaken.

VERMOEIDHEID
Het verlies van vocht zorgt ervoor dat het bloedvolume afneemt en hypertensie optreedt. Het hart expandeert meer en heeft energie nodig om bloed naar de hersenen, spieren en huid te sturen – ze hebben zuurstof en voedingsstoffen nodig. Dit maakt je lethargisch en moe.

De gemakkelijkste manier om alert te zijn is om water te drinken.

DROGE LIPPEN EN HUID
Gedehydrateerde huid is niet zo elastisch. De huid is het grootste orgaan dat er is en heeft veel water nodig om elastisch te zijn.

Minder wateropname betekent minder transpireren en het lichaam kan niet alle gifstoffen door de huid heen verwijderen en olie of vuil van de huid verwijderen. Ook betekent uitdroging meer acne, eczeem of psoriasis. Ook droge en gesprongen lippen.

DONKERE URINE
De nieren behouden onze vochtbalans. Met water is de urine helder tot geel. Dit betekent dat we genoeg water hebben voor de verwijdering van toxines.

Wanneer de urine donkerder is, hebben de nieren geen water en kunnen ze geen goede bloeddruk of mineralenbalans houden.

De donkere urine heeft ook te veel gifstoffen en dat is natuurlijk niet goed.

Als uitdroging chronisch wordt, zullen de nieren te veel gifstoffen opslaan en nierstenen vormen

https://www.youtube.com/watch?v=e1m0zMIcVQ8

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Als de nieren in gevaar zijn, zal het lichaam deze signalen afgeven!
Next Een medicijn voor artritis, ischias, reuma, en gewrichtspijnen

You might also like

Algemeen

Vanaf nu ga ik elke dag peulvruchten eten om DEZE reden!

Luister naar dit artikel Peulvruchten zijn heerlijk en voedzaam. Het zijn de zaden uit de peulen van een plant en is de verzamelnaam voor onder andere bonen, erwten, linzen, soja,

Algemeen

BioBuren.nl is een zoekmachine voor biologisch voedsel

Luister naar dit artikel (BioBuren) Voor de meeste Naturotheek lezers zal het geen nieuws zijn, maar in mijn jeugd werd voedsel gewoon voedsel genoemd. Tegenwoordig heet het ‘biologisch’ voedsel. Als

Algemeen

Natuurlijke tips om gezichtsvlekken te verminderen of verwijderen

Luister naar dit artikel Heb je last van pigmentvlekken in het gezicht en zou je daar heel graag vanaf raken? Geen nood, er bestaan tal van natuurlijke huisremedies om die