*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


100.000 handtekeningen voor de petitie Handen af van de Homeopathie!

100.000 handtekeningen voor de petitie Handen af van de Homeopathie!

Groot nieuws: voor de petitie ‘Handen af van de Homeopathie’ zijn maar liefst 100.000 handtekeningen verzameld!

De petitie is opgestart omdat sinds 2012 niet meer op homeopathische middelen mag staan waar ze voor dienen. Er zijn inmiddels al tientallen homeopathische zelfzorgmiddelen uit de schappen verdwenen, omdat je niet meer op de verpakking kunt lezen voor welke kwalen deze middelen gebruikt kan worden.

Dit druist tegen in tegen het principe van keuzevrijheid. De Vereniging Homeopathie zet zich in om de Commissie voor Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) te overtuigen dat deze maatregel moet worden teruggedraaid.

Zodra bekend is wie de nieuwe minister van VWS trekt de Vereniging opnieuw naar Den Haag om deze petitie opnieuw aan te bieden.

Nog niet getekend? Hoe meer handtekeningen, hoe groter onze invloed! Teken hier de petitie »

Previous Het is officieel: koffiedrinkers leven langer
Next Test-Aankoop waarschuwt voor lippenbalsem

You might also like

Algemeen

Als je tandpasta op je vingernagels smeert, volgt er een VERRASSEND effect!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Ik kon mijn ogen niet geloven toen ik erachter kwam waar tandpasta wel niet allemaal goed voor is.

Algemeen

De 5 gouden regels voor gezond eten volgens een arts

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als je aan het tobben bent over je voeding, met name omdat je minder zou willen wegen, zijn

Algemeen

Positief Denken in Moeilijke Tijden

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Positief Denken Het is nogal gemakkelijk om je positief te voelen wanneer alles goed gaat, maar het echte