*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


11 subtiele schildklierproblemen die u niet mag negeren
maart 28, 2021 1417 Views

11 subtiele schildklierproblemen die u niet mag negeren

Schildklierproblemen komen veel vaker voor dan de meeste mensen zich realiseren. Volgens de Thyroid Foundation of Canada lijdt ongeveer 5 procent van de Canadezen aan een niet-gediagnosticeerd schildklierprobleem. De Colorado Thyroid Disease Prevalence Study extrapoleert dat 9,9 procent van de Amerikaanse bevolking lijdt aan een niet-gediagnosticeerd schildklierprobleem. Dat zijn al bijna 13 miljoen mensen.

Met zoveel mensen die zonder verlichting aan schildklierproblemen lijden, hoe kunt u dan weten of u uw schildklier moet laten controleren? Als u lijdt aan enkele van de onderstaande subtiele symptomen, maak dan een afspraak met uw arts om te bespreken of uw schildklier mogelijk de boosdoener is.

1. Gewichtsverandering. Een plotselinge verandering in gewicht wanneer uw eetgewoonten niet zijn veranderd, is een grote indicator dat er iets aan de hand is. Hyperthyreoïdie zorgt ervoor dat mensen afvallen. Hypothyreoïdie zorgt ervoor dat patiënten aankomen.

2. Haaruitval. Hyperthyreoïdie zorgt ervoor dat het haar broos wordt en gemakkelijk breekt. Hypothyreoïdie, aan de andere kant, zorgt ervoor dat het haar uitvalt of dunner wordt.

3. Temperatuurgevoeligheid. Patiënten met hyperthyreoïdie zullen merken dat ze snel oververhit raken en gemakkelijk zweten. Degenen die aan hypothyreoïdie lijden, zullen merken dat ze heel gemakkelijk verkouden worden.

4. Huidverandering. Als u lijdt aan hyperthyreoïdie, kan uw huid dunner worden en gemakkelijk breken. Hypothyroid-patiënten hebben geen dunner wordende huid, maar die van hen is droger dan normaal.

5. Spier. Spierzwakte is een veel voorkomend symptoom bij patiënten met hyperthyreoïdie. Hypothyroid-patiënten zullen in plaats daarvan spierkrampen, spierpijn, stijfheid en mogelijk zwelling krijgen.

6. Darmproblemen. Als u lijdt aan hyperthyreoïdie, kan het zijn dat u vaker stoelgang heeft dan normaal. Degenen die aan hypothyreoïdie lijden, kunnen echter problemen hebben met obstipatie.

7. Hartslag. Patiënten met hyperthyreoïdie hebben de neiging om het hart sneller te laten kloppen en hartkloppingen te veroorzaken. Degenen met hypothyreoïdie hebben een langzamere hartslag.

8. Stemming. Als u merkt dat u angstig, nerveus of snel van streek raakt, kan hyperthyreoïdie de oorzaak zijn. Aan de andere kant van het spectrum is hypothyreoïdie verantwoordelijk voor gevoelens van depressie en prikkelbaarheid.

9. Onregelmatige menstruatie. Ongeacht of uw schildklier hyper of hypo is, onregelmatigheden tijdens uw menstruatie kunnen een teken zijn dat er iets aan de hand is met uw schildklier.

10. Gezwollen nek. Hyperthyreoïdie, bekend als struma, kan zich uiten in zwelling van de schildklier aan de basis van de nek.

11. Geheugen. Het geheugen lijkt niet te worden beïnvloed door hyperthyreoïdie, maar mensen met hypothyreoïdie hebben vaak problemen om dingen te onthouden. Ze hebben het gevoel dat ze door mentale modder ploeteren.

U hoeft zich niet langer af te vragen of er iets aan de hand is. Als u een van de bovenstaande symptomen heeft, maak dan een afspraak met uw arts om uw schildklier te laten controleren. Door middel van zowel een lichamelijk onderzoek als bloedonderzoek kan uw arts beslissen wat het beste voor u is. Maak niet langer deel uit van de niet-gediagnosticeerde massa.

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Previous 14 verrassende toepassingen van pindakaas
Next 5 verrassende toepassingen van cayennepeper voor uw gezondheid

You might also like

Natuurlijk genezen

Truc met twee ingrediënten om bruine plekjes op je huid te verwijderen

“Iedereen heeft ze: oud, jong, van middelbare leeftijd, mannen en vrouwen”, legt Drew uit van het YouTube-kanaal Fitlife. Je weet waar hij het over heeft: ouderdomsvlekken. De kleine bruine vlekken

Natuurlijk genezen

Op DEZE manier kun je papaya zaden eten om je leveren en nieren te ontgiften!

Eet jij vaak papaya? De vrucht heeft een heerlijke zoete zachte smaak, maar biedt daarnaast ook veel gezondheidsvoordelen. Het heeft krachtige anti-inflammatoire eigenschappen die ernstige gezondheidsproblemen kunnen voorkomen en ze

Natuurlijk genezen

Met deze 4 ingrediënten maak jij een elixer dat al het slijm uit je longen verwijder en je immuunsysteem versterkt!

De griep is in het land! Lopende neuzen en slijmerige kelen zijn ons deel. Of je nu aan je bureau met een berg zakdoekjes zit, of halfweg een belangrijk gesprek