21 tekens dat er parasieten leven in je lichaam – Gebruik deze kruiden om ze te doden

21 tekens dat er parasieten leven in je lichaam – Gebruik deze kruiden om ze te doden

Luister naar dit artikel

Parasietinfecties kunnen worden behandeld met behulp van verschillende kruiden. U moet zich echter houden aan de basisprincipes van een gezonde levensstijl en deze tegelijkertijd gebruiken. De een gaat niet zonder de ander.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Parasitaire infectie

De eerste en meest cruciale stap voor het genezen van een parasitaire infectie is het immuunsysteem optimaal laten functioneren. Dit kunt u bereiken door een aantal gezonde gewoonten in uw dagelijkse routine te implementeren, waaronder het eten van vers en gezond voedsel, regelmatig sporten, veel schoon water drinken, snel en verwerkt voedsel vermijden en suikerrijk voedsel uit uw dieet verwijderen.

De tweede en de laatste stap gaat over experimenteren met kruiden. Als u vermoedt dat u een parasitaire infectie heeft of jaarlijks een routine-reiniging uitvoert, zijn hier enkele van de beste natuurlijke voedingsmiddelen en kruidenremedies tegen parasieten. Maar eerst een lijst met symptomen om op te letten.

21 parasiet symptomen:

hoofdpijn
Rusteloosheid of angst
Stemmingsstoornissen: depressie, angst, zelfmoordgedachten, zeer prikkelbaar
Sterk verlangen naar bewerkte voedingsmiddelen en suikerhoudende voedingsmiddelen
Bloedarmoede of ijzertekort – wormen kunnen voldoende bloedverlies veroorzaken om bloedarmoede of ijzertekort te veroorzaken
Huidaandoeningen zoals netelroos, huiduitslag, huilend eczeem, jeukende dermatitis, acne, zweren, zweren, laesies, enz.
Terugkerende schimmelinfecties zoals Candida
Bloedend tandvlees
Zenuwachtigheid, afvalproducten van parasieten, irriteren het zenuwstelsel
Tanden knarsen en kwijlen tijdens de slaap
Voedselallergieën / voedselgevoeligheden
Verlies van eetlust
Seksuele disfunctie bij mannen / problemen met de menstruatiecyclus bij vrouwen
Chronische vermoeidheid / constant moe
Verlangen naar voedsel waarvan je WEET dat het slecht voor je is
Aanhoudende spijsverteringsproblemen (krampen, opgeblazen gevoel, gas, enz.)
De hele tijd hongerig
Pijnlijke / stijve gewrichten
Ademhalingsproblemen
Jeuk – vooral rond mond, neus en anus
Geheugen problemen

10 beste kruiden en voedingsmiddelen voor het reinigen van parasieten

Verse knoflook

Knoflook is een van de krachtigste natuurlijke antibiotica, die meer dan 60 soorten schimmels en 20 soorten bacteriën vernietigt, evenals enkele van de meest krachtige virussen.

Het vernietigt parasieten en bestrijdt secundaire schimmelinfecties effectief. Het heeft sterke antioxiderende en ontgiftende eigenschappen en voorkomt oxidatie veroorzaakt door parasiettoxines.

De actieve componenten, allicine en ajoene vernietigen parasieten, amoeben, inclusief eencellige variëteiten, pin en haakwormen.

Allicine is echter niet aanwezig in de natuurlijke staat van knoflook, omdat wanneer de knoflook beschadigd of gehakt is, het enzym alliinase op de chemische alliine inwerkt en het in allicine omzet. Gebruik daarom de knoflook fijngemaakt of geperst voor de beste effecten.

kruidnagel

Eugenol is een krachtig kiemdodend middel dat in kruidnagel wordt gevonden. De kruidnagels hebben ook caryofylleen dat een ander sterk antimicrobieel middel is. De componenten reizen in de bloedbaan en daarmee doden ze parasitaire eieren en larven en microscopische parasieten.

Van de kruidnagel wordt gezegd dat ze effectief zijn in het geval van candida, malaria, schimmels en bacteriën, tuberculose, virussen, cholera, parasieten en schurft.

Kruidnagel kan helpen soorten Streptococcus, Shigella en Staphylococcus te vernietigen. Het beste is om het te combineren met alsem en zwarte walnootrompen.

Gember

Het helpt de spijsvertering en bevordert de bloedsomloop, dus het behandelt ook gas en misselijkheid in verband met afsterven van parasieten. Het verbetert ook de maagzuurproductie, die parasieten vernietigt en infecties beschermt. Gebruik verse gember om slijm te verwijderen en neem het gemalen om spijsverteringsproblemen te behandelen.

Komkommerzaden

De komkommerzaden zijn een volledig natuurlijke behandeling als het gaat om het elimineren van lintwormen die in het spijsverteringskanaal worden gevonden. Je kunt ook poeder van komkommerzaden gebruiken als preventieve maatregel, maar ook om lintwormen te behandelen.

Waarom zijn de komkommers nuttig? Omdat er enzymen in zitten die de lintwormen helpen doden. Neem een stuk komkommerzaad en maak het krachtig door het te malen. Je kunt dagelijks 1 theelepel aan je smoothie toevoegen.

Rauwe pompoenpitten

Rauwe pompoenpitten hebben een natuurlijk anthelmintisch effect op het spijsverteringsstelsel, wat betekent dat ze darmparasieten kunnen genezen. Het doodt parasieten niet ronduit, maar het helpt je lichaam ze weg te spoelen. De verbindingen in de zaden verlammen de parasieten en kunnen niet vasthouden om te voorkomen dat ze door de spijsvertering worden weggespoeld.

Deze zaden worden gebruikt door Chinese wetenschappers bij de behandeling van acute schistosomiasis en lintworminfestaties. Maal een half kopje in een koffiemolen en voeg het toe aan salades of smoothies.

probiotica

Tijdens uw parasietenkruidprotocol moet u ‘s avonds probiotica nemen, zoals rauwe yoghurt, kefir en zuurkool, omdat de andere parasiet-dodende kruiden ook de goede bacteriën vernietigen.

Papaja

Het is misschien verrassend, maar de papaja kan parasitaire wormen zoals lintworm en darmwormen vernietigen. Het zaad is het sterkste deel van deze vrucht.

Volgens het Medisch Centrum van de Universiteit van Maryland kan een mengsel van papajazaden en honing de ontlasting van parasieten helpen opruimen.

De beste manier om deze vrucht te eten is door de schil te pellen en gedurende 1 dag te gisten in azijn, maar niet alleen maar appelazijn. In een periode van vier dagen moet je twee ons pekel drinken en acht ons van de papaja eten.

Dit is het recept voor een papajasmoothie voorgesteld door Chaudhary MD, een neuroloog en beoefenaar van Ayurveda: maal de zaden van een gemiddelde papaja in een koffiemolen, voeg een eetlepel organische vierge kokosolie, een kop kokosmelk en de rest van de papaja. Meng ze vervolgens allemaal en drink dit dagelijks gedurende een week.

Kurkuma

Kurkuma is een van de meest nuttige kruiden die u kunt gebruiken, met sterke anti-kanker, ontstekingsremmende, wondgenezing, wormverdrijvende en ontgiftende eigenschappen. Voor een betere opname, meng het met kokosolie en zwarte peper.

Groene rompen van zwarte walnoot

De groene rompen van de zwarte walnoot hebben krachtige effecten als het gaat om het doden van verschillende soorten parasieten. De groene romp die wordt gemalen en gedroogd heeft tannine. De tannine is een organische jodium zoals de juglandin.

Eeuwenlang hebben ze deze rompen gebruikt om verschillende soorten wormen te verdrijven, samen met parasieten die irritaties van de huid kunnen veroorzaken, zoals ringworm. Het kan het bloed zuurstof geven, wat helpt parasieten te doden.

De zwarte walnoot is goed te gebruiken tegen malaria, lintwormen, Candida Albicans, d.w.z. schimmelinfecties en pinwormen.

Het is ook effectief om de bloedsuikerspiegel te verlagen en kan het lichaam helpen om gifstoffen te verwijderen.

Cayenne

Deze krachtige anti-schimmel vernietigt snel schimmels en parasieten, bevordert de bloedsomloop en verbetert de gezondheid, en verbetert ook de effecten van andere kruiden die u gebruikt.

Afrikaanse Cayenne zou uw beste keuze zijn. Je kunt darminsecten behandelen met een combinatie van gekiemde pompoenpitten, gember en cayennepeper.

Diatomeeënaarde

Diatomeeënaarde (food grade) absorbeert E. coli, methylkwik, virussen, organofosfaatbestrijdingsmiddelenresiduen, verschillende toxines en medicijnresiduen. Diatomeeënaarde kan uw darmparasieten doden, uw darmflora in evenwicht brengen, virussen in uw lichaam vernietigen en eventuele gifstoffen absorberen die u kunnen schaden.

Voor interne parasieten kunt u diatomeeënaarde oraal gebruiken. Begin met 0,5 theelepel en werk geleidelijk aan tot 2 eetlepels gemengd met 120 ml water. Neem het op een lege maag, onmiddellijk gevolgd door 250 ml water en blijf veel water gedurende de dag drinken.

Antiparasitaire kruiden aanbevolen door de Universiteit van Maryland:

Knoflook (Allium sativum)
Gekrulde munt (Mentha crispa)
Zwarte walnoten (Juglans nigra)
Berberis (Berberis vulgaris)
Alsem ((Artemisia annua))
Goldenseal (Hydrastis Canadensis)
Oregon-druif (Berberis aquifolium)
Anijs (Pimpinella anisum)

Je moet ook voldoende slapen en rusten om het lichaam te helpen het immuunsysteem te herstellen en weer op te bouwen. Zorg ervoor dat je veel water drinkt en geniet van andere activiteiten die ontspanning bevorderen en energie opbouwen.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 7 soorten vis die u nooit zou moeten eten
Next Rauwe spinazie gekoppeld aan 5 belangrijke gezondheidsvoordelen

You might also like

Natuurlijk genezen

Kurkuma herstelt beschadigde leverweefsels, bevordert de algehele gezondheid van de lever.

Luister naar dit artikel Kurkuma, geeft curries hun rokerige, scherpe smaak en prachtige gele tint. Maar deze wortel is veel meer dan alleen maar smakelijk, het is een van de

Natuurlijk genezen

Oorzaak fibromyalgie gevonden: deze gezonde voeding helpt

Luister naar dit artikel Oorzaak fibromyalgie bleef tot hiertoe onbekend. Daar kwam recent gelukkig verandering in. Neurowetenschappers vonden eindelijk oorzaken van de soms helse pijnen waarmee patiënten met fibromyalgie worden

Natuurlijk genezen

Word je vaak moe wakker? Niet als je dit neemt voor het slapen!

Luister naar dit artikel Heb je ook vaak dat je een vroeg naar bed bent gegaan om uitgerust wakker te worden, maar dat je bij het opstaan eigenlijk meer vermoeid