*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


3 redenen waarom iedereen cupping zou moeten proberen

3 redenen waarom iedereen cupping zou moeten proberen

Cupping is een prachtig techniek die uw gezondheid kan verbeteren en kan zorgen voor tal van voordelen.

Een manier om na te denken over cupping is dat het een omgekeerde massage is. In plaats van het aanbrengen van druk op spieren, gebruikt de zuig- druk om huid, weefsel en spieren omhoog te trekken. Ik combineer vaak cupping en acupunctuur in één behandeling, maar het kan ook alleen worden gebruikt.

Cupping werd duizenden jaren geleden ontwikkeld en hoewel de technieken zijn gemoderniseerd, is de oorspronkelijke filosofie hetzelfde gebleven.

Cupping bestaat uit het plaatsen van glazen, bamboe of plastic potten op de huid en het creëren van een vacuüm door het afzuigen van de lucht. Het onderliggende weefsel wordt verhoogd, en halverwege het kopje in gezogen. Het doel van cupping is om de circulatie te verbeteren, te helpen om pijn te verlichten, warmte te verwijderen en de gifstoffen die blijven hangen in de weefsels van uw lichaam eruit te trekken.

U zult doorgaans een strak gevoel in het gebied van de beker voelen. Vaak is dit gevoel ontspannend en rustgevend. Afhankelijk van uw comfort en de beoordeling van het probleem van uw huisarts, kunnen de koppen worden verplaatst of blijven ze zitten. Zij kunnen kortstondig of langer op uw lichaam geplaatst blijven. Elke behandeling uniek is voor u op die dag. Een veel voorkomende plaats om de koppen te plaatsen is de rug, hoewel cups ook goed op andere terreinen werken, met name op vlezige delen van het lichaam.

Cupping zorgt ervoor dat de huid tijdelijk rood, blauw of paars kleurt, vooral als er zich een blessure of energetische blokkade bevindt onder het gebied dat werd ge-cupped. De duur van de verkleuring van de huid kan variëren van enkele dagen tot enkele weken, maar is zelden pijnlijk. Zodra de verkleuring is opgeklaard, kan de procedure worden herhaald tot de aandoening of kwaal is opgelost.

Er zijn een aantal methoden van cupping – “. de twee meest voorkomende zijn “fixed cupping” en “moving cupping.”

Fixed Cupping:

 

De cups worden geplaatst op een geselecteerd gebied van het lichaam geplaatst zonder verplaatsing.

Moving Cupping:

 

Zoals de naam al aangeeft, brengt in deze methode uw behandelaar massage olie of crème aan op uw huid op de geselecteerde plaatsen, en zet de cups boven de gebieden die moeten worden behandeld en schuift ze dan rond dat gebied van het lichaam, meestal de rug. De cups glijden gemakkelijk, omdat de crème uw lichaam heeft gesmeerd.

U zou het verkennen van de voordelen van cupping moeten overwegen als u hulp zoekt bij stress, pijn, allergieën, vermoeidheid, griep, verkoudheid, rugpijn, angst, spierpijn, rode jeukende huidaandoeningen of koorts.

Hier zijn drie redenen waarom cupping gewoon mainstream zou moeten gaan dit jaar:

1. Cupping liefhebbers onder bekende mensen groeien in aantallen.
Het was ongeveer 10 jaar geleden, toen cupping voor het eerst verscheen in de tabloids. Actrice Gwyneth Paltrow verscheen op de rode loper met duidelijke ronde cupping tekens op haar rug. Ze kreeg veel pers en later legde ze uit aan aan Oprah, “Het voelt geweldig en het is zeer ontspannend.”

Nou, deze dagen is ze niet alleen onder de Hollywood-sterren die zich hebben gewijd aan deze oude helende techniek. Afgelopen april, kwam Jennifer Aniston aan bij de première van haar film, “Call Me Crazy” en zg er prachtig uit in een strapless zwarte jurk die cupping merktekens onthulde. Ze is al heel lang bekend als een fan van cupping en acupunctuur.

Andere sterren die uitgesproken voorstanders zijn van cupping zijn Jessica Simpson, Lady Gaga en Victoria Beckham. Zij hebben gesproken over het gebruik van cupping voor diverse lichamelijke klachten als ook voor ontspanning. Exen hebben de behandeling ook opgepikt. Chris Martin (Paltrow’s “bewust losgekoppelde” partner) liet cupping kringen zien tijdens het werken in Londen. Van Brad Pitt gaan er ook geruchten rond dat hij cupping heeft geprobeerd.

2. Atleten gebruiken cupping als een geheim wapen.
Wang Qun, een Chinese zwemmer toonde vol trots haar merktekens tijdens de Olympische Spelen van 2008 in Peking. Altijd op zoek naar methoden om op natuurlijke wijze de gezondheid en de prestaties te verbeteren zijn er meer atleten die zich tot cupping hebben gewend. Tennispro Andy Murray zei dat hij cupping gebruikt in combinatie met andere behandelingen om de stijfheid te verlichten en te helpen bij het aanpakken van een rugblessure.

Mets honkballers hebben eveneens de behandeling geadopteerd. In augustus meldde The Wall Street Journal omtrent de veelheid van Mets spelers die cupping gebruiken. De trend begon voor hen nadat hun teamgenoot Daisuke Matsuzaka verscheen in de kleedkamer met cupping merktekens. De 33-jarige begon met cupping ongeveer twee jaar geleden en werd geciteerd in WSJ: “Als sporter wil ik zo lang mogelijk te spelen, om dit te doen, moet ik manieren om mijn lichaam te beschermen vinden. Ik ben altijd op zoek naar iets dat beter zou kunnen zijn.”

Maar cupping is niet alleen voor filmsterren en sporters … Cupping is zeer nuttig voor iedereen.

3. Cupping zorgt voor verlichting voor veel gezondheidsproblemen.
Cupping heeft vele voordelen. Het kan helpen bij het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam en de stroom vers bloed, lymfe, en Qi stimueren in het getroffen gebied en van het gehele lichaam. Het werkt vaak wonderen voor patiënten met de griep, verkoudheid, hoesten, rug en spierpijn, slechte bloedsomloop, angst, rode jeukende huidaandoeningen (hoewel cups niet worden toegepast op de ontstoken gebieden), allergieën, koorts, pijn en ontelbare andere pijnen.

Cupping is niet exclusief voor Traditionele Chinese Geneeskunde. Variaties van deze behandeling werden gebruikt door de oude Egyptenaren, Noord-Amerikaanse Indianen, oude Grieken, en in andere Aziatische en Europese landen. Cupping werd aanbevolen door Hippocrates, de man die velen beschouwen als de ‘vader van de moderne geneeskunde, ” in zijn gids voor klinische behandeling.

Het moet worden opgemerkt dat cupping niet wordt gebruikt bij patiënten die gemakkelijk bloeden en/of niet kunnen stoppen met bloeden, huidzweren hebben of oedeem. Het is ook onverstandig om cups over grote bloedvaten te plaatsen. Zwangere vrouwen moeten met uiterste voorzichtigheid worden ge-cupt en nooit op hun buik of onderrug.

Om voorzichtig te zijn adviseer ik over het algemeen in de praktijk de eerste keer een minder intensieve behandeling, en dan zien hoe de patiënt reageert voordat langere behandelingen die veel tijd en meer zuigkracht vergen worden toegepast.

Is 2015 het jaar dat u cupping gaat proberen?

Bron

Previous Hoe reinigt u uw dikke darm in 21 dagen met 2 goedkope maar krachtige ingrediënten?
Next Vrouwen opgelet: “Mammografie leidt niet tot minder sterfgevallen en verhoogt juist het risico op kanker”

You might also like

Algemeen

De beste redenen om geen Covid-injectie te nemen

Christian Elliot, die zichzelf omschreef als ‘natuurlijke gezondheidsnerd’, heeft een uitstekend artikel geschreven dat meerdere redenen behandelt waarom hij persoonlijk niet (en bij uitbreiding zou de lezer dat niet moeten

Algemeen

Met dank aan drank: zes voordelen van alcoholgebruik

Voor je gezondheid moet je het vooral niet doen. Een enkel glaasje alcohol is al kankerverwekkend, werd onlangs bekend. Toch zijn er ook een aantal voordelen van alcohol. Populair wetenschappelijk

Algemeen

Als u aspirine zonder voedsel gebruikt, kunt u last krijgen van deze gevaarlijke bijwerking

Heb je ons artikel over gevaarlijke interacties met voedsel en drugs gelezen? Als dat zo is, vraagt ​​u zich misschien af ​​welk voedsel u moet eten met bepaalde medicijnen. Volgens