*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


5 geniale onverwachte manieren op eucalyptus olie te gebruiken in het dagelijks leven! Dit is vanaf nu mijn favoriete product!
juni 13, 2016 6038 Views

5 geniale onverwachte manieren op eucalyptus olie te gebruiken in het dagelijks leven! Dit is vanaf nu mijn favoriete product!

Eucalyptus is niet alleen maar de primaire voedselbron voor aandoenlijke kaolo’s. Het is ook een plant met gigantisch veel gezondheidsvoordelen! Van de bladeren van de boom wordt olie gemaakt en die geconcentreerde olie is weer op heel veel verschillende manieren te gebruiken! Het is ook nog eens een heel goedkoop product waar je heel lang mee kunt doen!

Schoonmaak!
Combineer een paar druppeltjes met het sap van 1 citroen en 100 ml azijn. Doe het in een spuitfles en je hebt een fantastisch schoonmaak middel die alles kan ontdoen van vet en viezigheid.

Verkouden?
Doe een aantal druppeltjes bij wat neutrale olie en meng goed. Gebruik het nu als Vicks Vapo Rub en je zult direct verlichting voelen bij slijmophoping.

Last van muizen?
Doe een paar druppeltjes olie in de hoeken van je huis, waar muizen eventueel naar binnen komen. Muizen haten de geur van eucalyptus!

Last van jetlag of problemen met slaap?
Doe een beetje op een watje en hou het onder je neus. Je zult rustig worden en je lichaam zal zich ontspannen.

Verstopte neus?
Doe een paar druppels op je hand en ga onder de douche. Doe je hand over je neus heen en adem een paar keer diep in.

Als je dit ook gaat gebruiken dan zou het heel erg tof zijn als je het artikel kon delen met al je vrienden op Facebook!

Previous Zo heb je nog nooit aardappelen gegeten! Dit moet je uitproberen!
Next Waarschuwing: grote brandwonden door overal aanwezige Berenklauw!

You might also like

Algemeen

Waarschuwing man sterft na een theelepel cafeïnepoeder in proteïne-shake

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een 21-jarige gitarist, Lachlan, werd dood gevonden op de badkamervloer in zijn huis in New South Wales, Australië,

Algemeen

Deze truc kan je in een noodgeval van verstikking redden als er niemand bij je in de buurt is. Iedereen moet dit weten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Eenieders nachtmerrie: Je bent alleen thuis, je hebt je verslikt, krijgt geen lucht meer en er is werkelijk

Algemeen

Onderzoek onthult dat kokosolie een beter insectenverdelger is vergeleken met DEET, een schadelijk chemisch ingrediënt

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een recente studie van het Amerikaanse ministerie van landbouw onthulde dat verbindingen in kokosolie insecten beter kunnen afweren

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply