5 planten voor uw slaapkamer om u te helpen beter te slapen
mei 25, 2019 5297 Views

5 planten voor uw slaapkamer om u te helpen beter te slapen


*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen!
Luister naar dit artikel

Heeft u problemen met slapen ‘s nachts? Je bent niet alleen!

Het Centrum voor ziektebestrijding en -preventie stelde dat onvoldoende slaap een probleem voor de volksgezondheid is en duizenden dollars en uren besteed heeft aan het proberen de oplossing te vinden.

Als je medicijnen, ontspanningstechnieken, een betere matras, bananenthee en andere remedies hebt geprobeerd, maar nog steeds ligt te woelen en draaien door de nacht, is dit artikel iets voor jou!

We weten allemaal dat tijd doorbrengen in Moeder Natuur vele voordelen voor de gezondheid heeft. Is het mogelijk dat het brengen van een klein beetje van moeder natuur naar binnen u kan helpen om ‘s nachts beter te slapen?

JA!

Er zijn veel voordelen om planten bij u thuis te brengen, waaronder:

Betere luchtkwaliteit
Verminderde stress
Minder angst
Betere geur
Hoofdpijn opluchting
Verhoogde stemming
Koude / ziektepreventie
Verbeterde hersenfunctie
VERBETERDE SLAAP

Planten voor uw slaapkamer, voor een betere slaap

NASA heeft onlangs een volledige studie gedaan naar het vermogen van planten die een kalmerende en reinigende werking hebben op het milieu. Hier zijn de top 5 die volgens ons het meest effectief zijn om u te helpen betere slaap te krijgen en de sfeer van uw slaapkamer te verbeteren.

# 1 Aloë Vera Plant
Aloë vera is een uitstekende kamerplant omdat het een groot aantal voordelen heeft EN gemakkelijk in leven te houden is! Aloë vera werd vermeld als een van de belangrijkste luchtverbeterende planten van NASA en het is aangetoond dat het ‘s nachts zuurstof afgeeft. Verhoogde zuurstoftoevoer ‘s nachts kan helpen bij slapeloosheid en de algehele kwaliteit van de slaap verbeteren.

Aloë vera is ook bekend als de ‘plant van onsterfelijkheid’ en kan gemakkelijk worden gereproduceerd. Verspreid deze populaire medicinale plant over je hele huis voor maximale voordelen!

# 2 Lavendelplant
Je hebt misschien essentiële lavendelolie gebruikt, maar heb je ooit geprobeerd je eigen lavendelplant te kweken? Van lavendel, in al zijn vormen, is aangetoond dat het helpt angst en stress te verminderen, de hartslag traag te maken, de slaap te verbeteren en zelfs het huilen bij baby’s kan helpen verminderen!

# 3 Jasmine Plant
Jasmine is een exotische plant waarvan de geur de kwaliteit van de slaap en alertheid en productiviteit de volgende dag heeft helpen verbeteren! Het ruiken van deze plant kan angst en stress verminderen.

# 4 Engelse klimopplant
Engelse klimop is stijlvol en gemakkelijk te kweken. Het werd de NUMMER EEN beste luchtzuiverende plant van NASA genoemd.

Engelse klimop kan bijzonder gunstig zijn voor diegenen die ‘s nachts aan astma of ademhalingsproblemen lijden. Studies hebben aangetoond dat het hebben van Engelse klimop in het huis helpt schimmelvorming in de lucht met 94% te verminderen! Omdat verontreinigingen in de lucht een belangrijke oorzaak zijn van allergieën, astma en andere ademhalingsproblemen, kan deze betaalbare plant de kwaliteit van de slaap aanzienlijk verbeteren.

# 5 Vrouwentongen Plant
Al een populaire kamerplantkeuze,Vrouwentongen planten zijn gemakkelijk in leven te houden en zijn geweldig voor binnenhuisarchitectuur. Van Vrouwentongen planten wordt aangenomen dat ze de luchtkwaliteit verbeteren door de zuurstof te filteren en zo de algehele atmosfeer van een huis te verbeteren. Sommige onderzoeken hebben aangetoond dat het hebben van een Vrouwentongen plant in de kamer mensen helpt oogirritatie, luchtwegklachten, hoofdpijn te voorkomen en ook de productiviteit kan verbeteren.

Schone lucht = beter slapen ‘s nachts en meer productiviteit gedurende de dag!

Conclusie

De meeste mensen hebben geen idee dat de kwaliteit van hun lucht van invloed kan zijn op hun slaapkwaliteit en op hun algehele gezondheid en welzijn. Schimmels en andere verontreinigende stoffen in de lucht kunnen een belangrijke onderliggende factor zijn bij ziekte.

Door meer kamerplanten aan uw huis toe te voegen, krijgt u niet alleen schonere lucht, maar kunnen ook de irritante symptomen die u al jaren ervaart, beginnen te verbeteren.

Hebt u de voordelen gezien van het binnen hebben van planten? Heb je ooit geprobeerd om planten in je slaapkamer te zetten? Vertel ons daarover in de comments hieronder!

Previous Slaap is de beste immuunbooster: Rust verbetert je vermogen om infecties te bestrijden
Next 10 redenen waarom je nooit augurkensap in de afvoer moet gooien

You might also like

Algemeen

9 manieren om te stoppen met overdenken

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Algemeen

Wetenschappers ontdekken plastic-etende wormen die de planeet kunnen redden

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar

Algemeen

De Zuurstof Bom: wanneer u Plaats deze plant plaatst, haalt u alle giftige stoffen uit uw huis!

*Vind je het belangrijk wat wij doen? gooi dan een euro (of ander bedrag) in de fooienpot! Alleen met jouw steun kunnen we blijven doen wat we doen! Luister naar