*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


5 redenen waarom ouders hun smartphones zouden moeten uitschakelen

5 redenen waarom ouders hun smartphones zouden moeten uitschakelen

Kinderen zijn 24/7 aangesloten op hun ouders, zelfs als ze dat niet lijken te zijn. En dat is het minste wat de ouders kunnen doen, is binnen de korte tijd dat ze hun kinderen toestaan ​​aandachtig zijn voor hun behoeften en verlangens.

Kinderen harmoniëren met de aandacht van hun ouders. Het motiveert, verjongt, en verfrist hen. Het bevordert hun emotionele en sociale ontwikkeling. Alleen fysiek aanwezig zijn, biedt de kinderen weinig troost. Ze hunkeren naar constante interactie. Op de smartphone zijn leidt ouders af en belemmert hen om een ​​verbinding met hun kinderen tot stand te brengen. Dit heeft een negatieve reactie op de kinderen die het als een barrière zien.

1. Kinderen van ouders die voortdurend bezig zijn met hun smartphones zijn pessimistischer en inflexibel
Studies werden uitgevoerd door Developmental Science op peuters en zuigelingen van 7 maanden tot 2 jaar. Ze werden beoordeeld op hoe effectief ze sociaal interacteerden of hoe snel ze emotioneel herstelden. De kinderen vertoonden tekenen van angst en schakelden uit van hun omgeving toen ze hun moeders aan de telefoon vonden. Mobiele telefoons schaden het sociale en emotionele functioneren van een baby en beïnvloeden ook de synergie tussen ouder en kind.

2. Kinderen zien smartphones als rivalen
Kinderen voelen zich irrelevant omdat ouders constant bezig zijn met de smartphone. Ze concurreren en zijn verwoest als ze verliezen. Smartphones ontkoppelen de ouders van hun kinderen wanneer ze hen waardestelsels moeten leren. Meer dan de helft van hen meldde dat hun ouders te veel tijd op hun telefoons doorbrachten.

3. Kinderen zijn emotioneel belemmerd wanneer ouders de neiging hebben naar de telefoon te gaan
De sociale en emotionele ontwikkeling van kinderen wordt belemmerd wanneer ouders worden afgeleid door hun telefoons. Dit heeft een langdurig effect dat misschien onbeduidend lijkt maar gevolgen op de lange termijn heeft. Afgeleid, onvoorspelbaar en onbetrouwbaar ouderschap laat een blijvend litteken achter op de psyche van de kinderen. Ze kunnen zelfs geen normaal gesprek voeren.

4. Smartphone-gebruik belemmert gezond ouderschap
Kinderen handelen inconsistent en vragen aandacht wanneer hun ouders worden geabsorbeerd met hun smartphones in hun aanwezigheid. Dit op zijn beurt maakt de ouders geïrriteerd, wat het kind verder irriteert. Kinderen leren door te observeren en wanneer hun deze cruciale ontwikkelingsmethode wordt ontzegd, ontbreekt er iets in hun ontwikkeling.

5. Smartphones maakt kinderen eenzaam, bitter en troosteloos
Ongeveer 1.000 kinderen tussen 4 en 18 werden geïnterviewd over hun gevoelens over het telefoongebruik van hun ouders. De meeste kinderen meldden dat ze ‘verdrietig, boos, boos en eenzaam’ waren toen hun ouders in beslag werden genomen door hun smartphones. Sommige kinderen gaven zelfs toe hun telefoons te verbergen of te beschadigen.

Aangezien dit een interview was, was de onderzoeker niet duidelijk over de langetermijneffecten van de verstoring. Door zo’n constante onoplettendheid brengen we onbedoeld de boodschap over aan kinderen dat een smartphone interessanter is.

Kinderen verdienen ononderbroken aandacht als ouders bij hen zijn. Zelfs als de druk van banen ouders met minder tijd laat dan een generatie geleden, is een gerichte aanpak nodig. Blijf uit de buurt van het apparaat en zie hoe uw kinderen uitgroeien tot gezonde en attente volwassenen.

We zien onze kinderen als onze ambassadeurs voor de toekomst. Ouderschap gaat over het herkennen van je kinderen als kleine mensen; en wanneer je deelneemt aan hun wereld, raken ze geïnteresseerd in de jouwe. Wanneer je een deel van hun wereld wordt, kun je ze gemakkelijk laten rondlopen. Maar daarvoor moet je ze in de ogen kijken en geruststellen. Ze moeten het slimme gebruik van informatie zien, niet de telefoon als een afleiding zien. Ze moeten leren om informatie op een verantwoorde manier te gebruiken en als ouder kan alleen jij het goede voorbeeld geven.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous CBD blijkt een effectieve natuurlijke behandeling voor depressie te zijn
Next Courgette Knoflook hapjes

About author

You might also like

Algemeen

11 “Gedemoniseerde” voedingsmiddelen die eigenlijk goed voor je zijn

Misschien heb je te horen gekregen dat je bepaalde voedingsmiddelen moet vermijden als de pest. Dit soort advies is echter vaak op oude of gewoonweg foute informatie gebaseerd. De waarheid is

Algemeen

Kent u alle verborgen namen van palmolie?

Er zijn veel verwerkte ingrediënten die zich onder alternatieve namen verbergen, waardoor het moeilijker wordt om te identificeren wat er echt in je producten zit, tenzij je het weet. Palmolie

Algemeen

Onderzoekers adviseren: Eet elke dag een gezond ontbijt om uw risico op diabetes type 2 te verminderen

Het ontbijt wordt beschouwd als de belangrijkste maaltijd van de dag. Toch slaan veel mensen het nog steeds over zonder rekening te houden met de gevolgen voor de gezondheid. Ten