*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


6 duidelijke tekenen dat je te weinig water drinkt
april 27, 2016 12909 Views

6 duidelijke tekenen dat je te weinig water drinkt

Voor veel mensen valt het niet mee om genoeg water te drinken. Je denkt er niet aan, je hebt geen dorst en drinkt liever koffie. Het kan zijn dat je ongemerkt toch voldoende water binnen krijgt, maar het kan ook dat je structureel vocht tekort komt. Dat merk je aan deze zes verschijnselen.

1. Je zweet niet tijdens het sporten
Als je lichaam gedehydrateerd is dan kan het stoppen met zweten. Je kunt dan oververhit raken. Er is immers onvoldoende vocht om de warmte af te voeren via zweet.

2. Je hebt droge plekjes
Ondanks dat je huid vet genoeg is, krijg je toch droge of schrale plekjes. Dat kan een teken zijn van een vochttekort.

3. Je hebt een slechte adem
Je speeksel zorgt ervoor dat de bacteriën die een slechte adem veroorzaken geen vrij spel krijgen. Maar als je niet voldoende drinkt, maakt je lichaam niet genoeg speeksel aan.

4. Je hebt vaak honger
Je hersenen kunnen dorst met honger verwarren. Daardoor ga je meer eten in plaats van drinken. Wil je afvallen, neem dan eerst een glas water voor je gaat eten.

5. Je bent regelmatig ziek
Chronische dehydratatie heeft ook een invloed op je immuunsysteem. Ieder orgaan in ons lichaam heeft water nodig. Om ziektes te vermijden moet er voldoende vocht zijn in je mond, neus en keel.

6. Je valt niet af
Je bent op dieet, maar het lukt niet om kilo’s kwijt te raken. Dat kan komen doordat je te weinig water drinkt. Dehydratatie vertraagt je stofwisseling.

Bron

Previous Naturotheek Nieuws
Next Palmolie kan leiden tot te hoge inname schadelijke stof bij kinderen

You might also like

Algemeen

Moedermelk is Supermelk aldus deskundigen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Onlangs bij een programma over Yolante Cabaue en haar door beroemd voetballer Wesley Sneijder verwekte babyzoon Xess Xava

Algemeen

Werken genezende kristallen?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Amethist is een prachtige paarse steen. Sommige mensen zien het als een eenvoudig soort kwarts dat een mooi

Algemeen

Ze smeert elke dag Aloë Vera op haar gezicht. Het resultaat na 7 dagen is geweldig!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je zal vast wel is gehoord hebben van Aloë Vera. Aloë Vera is een veel gebruikt ingrediënt in

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply