*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


7 groenten die je in 60 dagen of minder kunt kweken

7 groenten die je in 60 dagen of minder kunt kweken

Stedelijke en beginnende tuiniers trekken naar gemakkelijk te kweken voedsel in de tuin! Als je kunt, waarom zou je dan niet beginnen met het planten van deze tuinfavorieten die slechts 60 dagen of minder nodig hebben om te rijpen? Geloof me, je kunt hier nu mee beginnen. Het is belangrijk om creatief te zijn om geld te besparen en dit te laten werken, vooral als u met een beperkt budget werkt.

Een van de grootste voordelen van het planten van snelgroeiende planten (behalve snellere oogsten) is ook dat deze planten minder water en meststoffen nodig hebben voordat ze worden geoogst. Dit zijn ook groenten die werden aanbevolen voor overwinningstuinen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Zelfs als je nog geen zaden voor je tuin hebt verzameld, zijn er enkele groenten die nu binnen kunnen worden geplant en binnen 60 dagen kunnen worden geoogst.

7 groenten die u in 60 dagen kunt oogsten

1. Verse groenten zoals spinazie, boerenkool en snijbiet – Donkere bladgroenten zoals spinazie, boerenkool of snijbiet zijn een van de items die niet mogen ontbreken in de wintervoeding en kunnen gemakkelijk binnenshuis worden gekweekt, maar worden vaak langs de weg gezet.

2. Radijs is een van de gemakkelijkste soorten wortelgewassen om te kweken en is een geweldig zaadje om nu mee te beginnen voordat het warme weer komt. Ze hebben ook een medicinale waarde.

3. Bonen en erwten zijn nietjes in de tuin voor veel tuinen. Er zijn veel soorten bonen waarmee je kunt spelen om te zien welke favoriet in het huishouden zal zijn. We geven er de voorkeur aan om wat bonen te laten groeien voor stevige maaltijden en sommige voor salades.

4. Bieten zitten boordevol vitamine C, wat het immuunsysteem stimuleert, waardoor je lichaam op natuurlijke wijze verkoudheden kan bestrijden, maar dat is nog niet alles! De toppen kunnen ook worden geoogst voor sautees en salademixen. Je zou bieten gemakkelijk kunnen beschouwen als een twee-voor-één groente om te groeien.

5. Wortelen worden al lang beschouwd als een gewoon in de tuin. Dit wortelgewas is rijk aan bètacaroteen, dat in het lichaam wordt omgezet in vitamine A.

6. Komkommers zijn productief als ze aan de gang zijn en perfect voor het inblikken, maar komkommers snijden is het beste voor salades. Er gaat niets boven de zomerse hitte als een verse komkommer uit de tuin. Deze zonminnende groenten zijn geweldig voor beginnende tuinders en gemakkelijk te kweken.

7. Pompoen wordt beschouwd als een probleemloze zaadvariëteit die met de juiste elementen een productieve producent kan zijn.

De beste manier om een ​​constant aanbod van deze tuinfavorieten te behouden, is door successie bij te snijden. Dat betekent dat u, in plaats van uw planten in één keer te zaaien, de zaaitijden over een periode van weken verdeelt, zodat u continu kunt oogsten. De meeste tuinders die deze methode gebruiken, verdelen hun zaaitijd om de twee weken. Het mooie is dat als je tuin echt productief wordt, je wat extra producten aan een vriend of buurman geeft en de liefde deelt!

Het grootste probleem voor degenen die in koudere klimaten leven, is de ruimte om dit op gang te krijgen. Het kan moeilijk zijn, maar alleen in het begin. Kijk eens rond en zoek uit hoeveel ramen je planten onder kunt zetten om ze te laten groeien. Probeer je afstand te bepalen en bestel dienovereenkomstig zaden en aarde. Vergeet ook niet om erfstukzaden te kopen, zodat je ze kunt bewaren en je eigen voorraad zaden hebt om voor onbepaalde tijd te planten! We hebben zelfs een deel van onze aardappelen ogen laten krijgen en ‘laten groeien’, zodat ze in het voorjaar kunnen worden geplant.

Een van de beste overlevingstips die iemand een ander kan geven, is dit: leer groeien en veilig je eigen voedsel op te slaan. Deze website is een geweldige bron om u op weg te helpen. Er zijn zoveel artikelen beschikbaar om zelfs diegenen te helpen die zeggen dat ze niet de minste groene vingers hebben. Ik ook niet, vraag het aan mijn man en hij zal je de waarheid vertellen: ik moest mijn groene vingers verdienen. Maar het is mogelijk. Het is een belangrijke vaardigheid in het leven en er gaat geen dag voorbij dat ik niet stop en mezelf bedank en dankbaarheid jegens degenen die me hebben geholpen te leren tuinieren en mijn eigen voedsel te produceren.

Bronnen:

Ready Nutrition

Previous 15 groenten perfect voor containertuinieren
Next Meer fruit en groenten eten gekoppeld aan een verminderd risico op hart- en vaatziekten, en een langere levensduur

You might also like

Bouwen en Verbouwen

5 verrassend eenvoudige Aquaponics Systemen

Video – Aquaponics groeit in populariteit als een veelzijdige methode van het kweken van voedzame groente, terwijl je vis kweekt, een combinatie van hydrocultuur tuinieren met aquacultuur. Deze systemen kunnen

Bouwen en Verbouwen

HAAR HUIS RUIKT ALTIJD GEWELDIG EN NIEMAND WEET WAAROM. DIT IS HAAR GEHEIM!

Soms loop je iemands huis binnen en word je gewoon weggeblazen door de heerlijke geur die er hangt. De geur is niet te sterk maar ook niet te zacht. Hoe

Bouwen en Verbouwen

Hij Stapelt Plastic Flessen Ondersteboven Op Elkaar. Wacht Tot Je Zijn Tuin Een Jaar Later Ziet…

Om je eigen groenten en fruit te telen heb je niet noodzakelijk een grote lap grond nodig, zo bewijst Willem van Cotthem met zijn ‘verticale moestuin‘. Met de flessentorens van