7+ huismiddeltjes die zullen helpen om tandvleesaandoeningen te behandelen
juni 18, 2019 3749 Views

7+ huismiddeltjes die zullen helpen om tandvleesaandoeningen te behandelen

Luister naar dit artikel

Het rode, gezwollen tandvlees van tandvleesontsteking kan je het leven behoorlijk ellendig maken. Vaak bloedt het tandvlees gemakkelijk terwijl het wordt geborsteld. Flossen kan zelfs ongemak en bloeding veroorzaken.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Over het algemeen is de oorzaak van gingivitis onjuiste mondhygiëne, dus uitzoeken hoe je beter voor je tanden en tandvlees kunt zorgen, is de oplossing. Hier zijn 7+ huismiddeltjes om de conditie van je tandvlees te helpen verbeteren.

1. Groene thee. Met antioxidanten voor het verminderen van ontstekingen, wordt groene thee door Medicinenet aanbevolen om te helpen bij tandvleesaandoening. Gewoon beginnen met het regelmatig drinken van de thee.

2. Citroengrasolie. Mondwater helpt bacteriën te doden en plaque te verminderen. Healthline deelt dat citroengrasolie plaque helpt verminderen. Maak je eigen mondwater van 2 tot 3 druppels citroenolie in 240 ml warm water. Spoel het mengsel tussen je tanden gedurende minimaal 30 seconden. Gebruik de mondspoeling twee tot drie keer per dag.

3. Tea tree olie. Het is bekend dat Tea tree olie helpt het bloeden van het tandvlees te verminderen, volgens Medical News Today. Plaats 3 druppels olie in 8 gram warm water. Spoel voor minstens 30 seconden, twee tot drie keer per dag.

4. Waterstofperoxide. Waterstofperoxide helpt bij het doden van bacteriën in wonden, en het doet hetzelfde in de mond. Medicinenet zegt dat je waterstofperoxide in je mond moet spoelen, net als elke andere mondspoeling. Zorg ervoor dat u het niet inslikt.

5. Aloë sap. helpt plaque te verminderen, 100% Aloë Vera-sap is veilig om als mondspoeling te gebruiken en heeft niet dezelfde waarschuwingen over slikken. Healthline raadt aan het sap rond je mond te spoelen gedurende minimaal 30 seconden, twee tot drie keer per dag.

6. Zout water. Deze remedie bestaat al jaren, maar Medical News Today zegt dat het nog steeds erg goed is. Gebruik twee tot drie keer per dag zout water rond je mond om je tandvlees te helpen verbeteren. Het zout doodt bacteriën en helpt bij wondgenezing. Meng 3/4 theelepel zout met 240 ml warm water.

7. Zuiveringszout. Om je tanden te poetsen en bacteriën tegelijkertijd te doden, raadt Medicinenet aan om een ​​baking soda-pasta te gebruiken. Voeg genoeg water toe aan een kleine hoeveelheid baking soda om een ​​pasta te maken waarmee u kunt poetsen.

8. Olie trekken. Deze remedie komt van Ayurvedische praktijken, maar Medical News Today zegt wel dat het helpt bij het verwijderen van plaque en bacteriën. Doe 2 theelepels kokosolie of Arimedadi-olie in je mond en zuig het in en uit tussen de tanden. Doe dit ongeveer 30 seconden. Spuug de olie erna uit. Je moet 240 ml water drinken voor je gaat poetsen en dan verder met het proces.

9. Poetsen en flossen. Colgate beveelt de beproefde methode voor het voorkomen en behandelen van gingivitis en tandvleesaandoeningen aan, waarbij u regelmatig uw tanden poetst en flost. Vaak is dit alles wat nodig is om je tandvlees te verbeteren.

Gingivitis kan worden overwonnen door goede tandheelkundige gewoonten en een beetje zorg.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 8+ krachtige manieren om je kleding natuurlijk wit en vlekvrij te maken
Next Wat eierdooier kleur kan onthullen over de kip waar hij vandaan kwam

You might also like

Natuurlijk genezen

Het kraakbeen van de heup en de knieën kunnen in een week worden geregenereerd met behulp van dit mengsel van 4 kruiden

Luister naar dit artikel Miljoenen mensen lijden aan pijn in de heupen en knieën, wat vaak het gevolg is van genetische aanleg, verwondingen of de normale slijtage van de gewrichten.

Natuurlijk genezen

Striae, Littekens en Rimpels verminderen

Luister naar dit artikel Met een voor en na voorbeeld (van al na één keer). Zelf had ik een rood / paarse striae, die inmiddels niet goed meer zichtbaar is.

Natuurlijk genezen

5 ongelofelijke manieren waarop dagelijkse dutjes je gezondheid en algemeen welzijn verbeteren

Luister naar dit artikel Katten weten het. Baby’s weten het. Waarom wij dan niet? Soms is het gewoon nodig dat we ons elke dag tot het uiterste drijven, maar er