*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


7+ huismiddeltjes die zullen helpen om tandvleesaandoeningen te behandelen
juni 18, 2019 2819 Views

7+ huismiddeltjes die zullen helpen om tandvleesaandoeningen te behandelen

Het rode, gezwollen tandvlees van tandvleesontsteking kan je het leven behoorlijk ellendig maken. Vaak bloedt het tandvlees gemakkelijk terwijl het wordt geborsteld. Flossen kan zelfs ongemak en bloeding veroorzaken.

Over het algemeen is de oorzaak van gingivitis onjuiste mondhygiëne, dus uitzoeken hoe je beter voor je tanden en tandvlees kunt zorgen, is de oplossing. Hier zijn 7+ huismiddeltjes om de conditie van je tandvlees te helpen verbeteren.

1. Groene thee. Met antioxidanten voor het verminderen van ontstekingen, wordt groene thee door Medicinenet aanbevolen om te helpen bij tandvleesaandoening. Gewoon beginnen met het regelmatig drinken van de thee.

2. Citroengrasolie. Mondwater helpt bacteriën te doden en plaque te verminderen. Healthline deelt dat citroengrasolie plaque helpt verminderen. Maak je eigen mondwater van 2 tot 3 druppels citroenolie in 240 ml warm water. Spoel het mengsel tussen je tanden gedurende minimaal 30 seconden. Gebruik de mondspoeling twee tot drie keer per dag.

3. Tea tree olie. Het is bekend dat Tea tree olie helpt het bloeden van het tandvlees te verminderen, volgens Medical News Today. Plaats 3 druppels olie in 8 gram warm water. Spoel voor minstens 30 seconden, twee tot drie keer per dag.

4. Waterstofperoxide. Waterstofperoxide helpt bij het doden van bacteriën in wonden, en het doet hetzelfde in de mond. Medicinenet zegt dat je waterstofperoxide in je mond moet spoelen, net als elke andere mondspoeling. Zorg ervoor dat u het niet inslikt.

5. Aloë sap. helpt plaque te verminderen, 100% Aloë Vera-sap is veilig om als mondspoeling te gebruiken en heeft niet dezelfde waarschuwingen over slikken. Healthline raadt aan het sap rond je mond te spoelen gedurende minimaal 30 seconden, twee tot drie keer per dag.

6. Zout water. Deze remedie bestaat al jaren, maar Medical News Today zegt dat het nog steeds erg goed is. Gebruik twee tot drie keer per dag zout water rond je mond om je tandvlees te helpen verbeteren. Het zout doodt bacteriën en helpt bij wondgenezing. Meng 3/4 theelepel zout met 240 ml warm water.

7. Zuiveringszout. Om je tanden te poetsen en bacteriën tegelijkertijd te doden, raadt Medicinenet aan om een ​​baking soda-pasta te gebruiken. Voeg genoeg water toe aan een kleine hoeveelheid baking soda om een ​​pasta te maken waarmee u kunt poetsen.

8. Olie trekken. Deze remedie komt van Ayurvedische praktijken, maar Medical News Today zegt wel dat het helpt bij het verwijderen van plaque en bacteriën. Doe 2 theelepels kokosolie of Arimedadi-olie in je mond en zuig het in en uit tussen de tanden. Doe dit ongeveer 30 seconden. Spuug de olie erna uit. Je moet 240 ml water drinken voor je gaat poetsen en dan verder met het proces.

9. Poetsen en flossen. Colgate beveelt de beproefde methode voor het voorkomen en behandelen van gingivitis en tandvleesaandoeningen aan, waarbij u regelmatig uw tanden poetst en flost. Vaak is dit alles wat nodig is om je tandvlees te verbeteren.

Gingivitis kan worden overwonnen door goede tandheelkundige gewoonten en een beetje zorg.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 8+ krachtige manieren om je kleding natuurlijk wit en vlekvrij te maken
Next Wat eierdooier kleur kan onthullen over de kip waar hij vandaan kwam

About author

You might also like