*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


8 geweldige, volledig natuurlijke antischimmelmiddelen
mei 29, 2019 4247 Views

8 geweldige, volledig natuurlijke antischimmelmiddelen

Of de schimmel zich voordoet als teennagelschimmel, voetschimmel, een schimmelinfectie of iets anders, het is nooit leuk om ermee om te gaan. Producten bedoeld om met de schimmel om te gaan, hebben vaak bijwerkingen die net zo’n probleem vormen als de oorspronkelijke infectie. Het bestrijden van schimmels is gewoon frustrerend!

Het zou hemels zijn om schimmel te bestrijden zonder negatieve bijwerkingen te hebben. Wanhoop niet! Hieronder zijn 8 huismiddeltjes die effectief werken voor het bestrijden van schimmel zonder de bijwerkingen van vrij verkoopbare medicijnen.

1. Yoghurt. De levende bacteriën in yoghurt maken het ideaal voor de bestrijding van Candida, de oorzaak van schimmelinfecties, volgens WebMD. Als je een vaginale schimmelinfectie bestrijdt, raadt Top 10 Home Remedies aan om yoghurt op een tampon te zetten en deze in te brengen om de infectie te bestrijden. Eet ook yoghurt en vecht tegen Candida vanuit twee verschillende richtingen.

2. Tea tree olie. Als wat je bevecht spijkerschimmel is, zegt WebMD dat tea tree olie een van de beste dingen is om ervan af te komen. Volgens Livestrong.com wilt u de geïnfecteerde nagel grondig reinigen en de olie vervolgens op de geïnfecteerde nagel aanbrengen met een wattenstaafje of wattenbolletje terwijl de nagel nog vochtig is. Breng de olie tweemaal daags aan.

3. Knoflook. Knoflook is een geweldig voedsel, en WebMD zegt dat het grote antischimmel eigenschappen heeft voor het bestrijden van alle vormen van schimmels. Als voetschimmel het probleem is, zegt Livestrong.com om een ​​warm, vochtig kompres op de geïnfecteerde voet aan te brengen, waardoor de poriën op de huid worden geopend. Breng vervolgens een teentje verse, geperste knoflook aan, gewikkeld in een katoenen gaas op het aangedane gebied. Vervang de knoflook elke 3 tot 5 uur. Als je gist of zelfs voetschimmel bestrijdt, kun je oorlog voeren door knoflook te eten. Het Candida-dieet beveelt aan om verse knoflook aan je eten toe te voegen als je kookt. Als dat een probleem is, kunt u ook knoflooktabletten of -capsules nemen.

4. Zonnebloemolie. WebMD zegt dat Oleozon, een merk van zonnebloemolie, geweldig is voor het bestrijden van voetschimmel. Volgens Healthline moet je de olie twee keer per dag in het getroffen gebied wrijven om van de schimmel af te komen.

5. Appelazijn. Voor degenen die een kunstgebit dragen, kan prothese stomatitis een echt probleem zijn. De Amerikaanse National Library of Medicine publiceerde de resultaten van een onderzoek waaruit blijkt dat appelciderazijn dit probleem uitstekend behandelt. De Second Opinion beveelt aan om je kunstgebit in appelciderazijn met 4 procent maleïnezuur te weken. De enige waarschuwing is om zeker te zijn dat je de prothesen goed spoelt, anders zul je de azijn de hele dag door proeven.

6. Oregano-olie. Een andere studie van de Amerikaanse National Library of Medicine toont aan dat essentiële olie van oregano geweldig is voor de behandeling van Candida (gist). Livestrong.com zegt in een glas 1 druppel oregano-olie, 1/2 eetlepel extra vierge olijfolie en 3 eetlepels water te plaatsen. Drink de oplossing. U moet de oplossing geleidelijk verhogen tot 3 druppels oregano-olie. Livestrong.com zegt wel dat je de oplossing twee tot vier maanden moet nemen om er zeker van te zijn dat de Candida volledig verdwenen is.

7. Kokosolie. Medisch nieuws Vandaag stelt dat kokosolie goed is voor de behandeling van alle vormen van schimmelinfecties. Je wilt wel zeker weten dat je 100 procent kokosolie koopt. Je kunt het in je mond slingeren voor spruw, het aanbrengen met een tampon voor een vaginale infectie en het in je huid wrijven voor een huidinfectie.

8. Groene thee. WebMD zegt dat groene thee wel werkt, maar het duurt erg lang om eventuele voordelen te zien. De gezondheidssite zegt 5 tot 6 theezakjes in 1 liter water te leggen. Als het water voldoende koel is, laat je de voeten 10 minuten weken.

Met zoveel natuurlijke opties is het heel gemakkelijk om schimmelinfecties met een huismiddeltje te behandelen. Sommige van deze werken zelfs beter dan over-the-counter-opties!

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Stop met het weggooien van silica gelzakjes. Hier zijn 10 handige toepassingen
Next Je hebt gehoord dat knoflook goed is voor je hart, maar hier is wat je niet weet

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Je hebt slechts 2 ingrediënten en 2 minuten tijd nodig om voorgoed van okselhaar van af te zijn.

Vooral voor vrouwen is okselhaar hoogst onaangenaam en vervelend, dus proberen ze er zich dagelijks van te ontdoen. Maar er is een extreem eenvoudige manier om het in amper 2

Natuurlijk genezen

De rol van magnesium bij Autisme en ADHD

Magnesium zit in alle lichaamscellen en speelt een cruciale rol bij tientallen lichaamsprocessen. Het is een essentieel mineraal dat overal in de natuur voorkomt en het menselijk lichaam bevat gemiddeld

Natuurlijk genezen

Ook veel last van muggenbulten? Met dit product zorg je ervoor dat ze niet meer jeuken

Het is zomer en dat betekent veel gezoem als we ’s nachts willen slapen en veel muggenbulten. De volgende ochtend zit je lichaam helemaal vol en kan je niet meer