8 geweldige, volledig natuurlijke antischimmelmiddelen
mei 29, 2019 6288 Views

8 geweldige, volledig natuurlijke antischimmelmiddelen

Luister naar dit artikel

Of de schimmel zich voordoet als teennagelschimmel, voetschimmel, een schimmelinfectie of iets anders, het is nooit leuk om ermee om te gaan. Producten bedoeld om met de schimmel om te gaan, hebben vaak bijwerkingen die net zo’n probleem vormen als de oorspronkelijke infectie. Het bestrijden van schimmels is gewoon frustrerend!


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Het zou hemels zijn om schimmel te bestrijden zonder negatieve bijwerkingen te hebben. Wanhoop niet! Hieronder zijn 8 huismiddeltjes die effectief werken voor het bestrijden van schimmel zonder de bijwerkingen van vrij verkoopbare medicijnen.

1. Yoghurt. De levende bacteriën in yoghurt maken het ideaal voor de bestrijding van Candida, de oorzaak van schimmelinfecties, volgens WebMD. Als je een vaginale schimmelinfectie bestrijdt, raadt Top 10 Home Remedies aan om yoghurt op een tampon te zetten en deze in te brengen om de infectie te bestrijden. Eet ook yoghurt en vecht tegen Candida vanuit twee verschillende richtingen.

2. Tea tree olie. Als wat je bevecht spijkerschimmel is, zegt WebMD dat tea tree olie een van de beste dingen is om ervan af te komen. Volgens Livestrong.com wilt u de geïnfecteerde nagel grondig reinigen en de olie vervolgens op de geïnfecteerde nagel aanbrengen met een wattenstaafje of wattenbolletje terwijl de nagel nog vochtig is. Breng de olie tweemaal daags aan.

3. Knoflook. Knoflook is een geweldig voedsel, en WebMD zegt dat het grote antischimmel eigenschappen heeft voor het bestrijden van alle vormen van schimmels. Als voetschimmel het probleem is, zegt Livestrong.com om een ​​warm, vochtig kompres op de geïnfecteerde voet aan te brengen, waardoor de poriën op de huid worden geopend. Breng vervolgens een teentje verse, geperste knoflook aan, gewikkeld in een katoenen gaas op het aangedane gebied. Vervang de knoflook elke 3 tot 5 uur. Als je gist of zelfs voetschimmel bestrijdt, kun je oorlog voeren door knoflook te eten. Het Candida-dieet beveelt aan om verse knoflook aan je eten toe te voegen als je kookt. Als dat een probleem is, kunt u ook knoflooktabletten of -capsules nemen.

4. Zonnebloemolie. WebMD zegt dat Oleozon, een merk van zonnebloemolie, geweldig is voor het bestrijden van voetschimmel. Volgens Healthline moet je de olie twee keer per dag in het getroffen gebied wrijven om van de schimmel af te komen.

5. Appelazijn. Voor degenen die een kunstgebit dragen, kan prothese stomatitis een echt probleem zijn. De Amerikaanse National Library of Medicine publiceerde de resultaten van een onderzoek waaruit blijkt dat appelciderazijn dit probleem uitstekend behandelt. De Second Opinion beveelt aan om je kunstgebit in appelciderazijn met 4 procent maleïnezuur te weken. De enige waarschuwing is om zeker te zijn dat je de prothesen goed spoelt, anders zul je de azijn de hele dag door proeven.

6. Oregano-olie. Een andere studie van de Amerikaanse National Library of Medicine toont aan dat essentiële olie van oregano geweldig is voor de behandeling van Candida (gist). Livestrong.com zegt in een glas 1 druppel oregano-olie, 1/2 eetlepel extra vierge olijfolie en 3 eetlepels water te plaatsen. Drink de oplossing. U moet de oplossing geleidelijk verhogen tot 3 druppels oregano-olie. Livestrong.com zegt wel dat je de oplossing twee tot vier maanden moet nemen om er zeker van te zijn dat de Candida volledig verdwenen is.

7. Kokosolie. Medisch nieuws Vandaag stelt dat kokosolie goed is voor de behandeling van alle vormen van schimmelinfecties. Je wilt wel zeker weten dat je 100 procent kokosolie koopt. Je kunt het in je mond slingeren voor spruw, het aanbrengen met een tampon voor een vaginale infectie en het in je huid wrijven voor een huidinfectie.

8. Groene thee. WebMD zegt dat groene thee wel werkt, maar het duurt erg lang om eventuele voordelen te zien. De gezondheidssite zegt 5 tot 6 theezakjes in 1 liter water te leggen. Als het water voldoende koel is, laat je de voeten 10 minuten weken.

Met zoveel natuurlijke opties is het heel gemakkelijk om schimmelinfecties met een huismiddeltje te behandelen. Sommige van deze werken zelfs beter dan over-the-counter-opties!

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous Stop met het weggooien van silica gelzakjes. Hier zijn 10 handige toepassingen
Next Je hebt gehoord dat knoflook goed is voor je hart, maar hier is wat je niet weet

You might also like

Curcumine

10 redenen om kurkuma veel vaker te gebruiken

Kurkuma heeft bijzonder heilzame eigenschappen. Kurkuma is een krachtig antioxidant, beschermt vooral tegen ontstekingen die overal in je lichaam kunnen voorkomen en spelen een belangrijke rol bij vele aandoeningen en

Natuurlijk genezen

Pas deze eenvoudige remedie toe om af te rekenen met mee-eters!

Luister naar dit artikel We willen allemaal een schone huid, vrij van puistjes maar parasieten zoals de bekende “blackheads” blijven met enige regelmaat de kop opsteken. Steun Naturotheek: Alleen via

Natuurlijk genezen

Ik geloof mijn ogen niet. DIT wondermiddel helpt fantastisch tegen spataderen!

Luister naar dit artikel Helaas hebben veel mensen last van spataderen, namelijk één op de vier. Spataderen zijn kronkelende bloedvaten die paarsblauw door de huid schijnen. Dit kunnen kleine bloedvaatjes