*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!
juli 30, 2016 7738 Views

8 natuurlijke manieren om je huis heerlijk te laten ruiken!

Iedereen wil wel een lekker ruikend huis. We hoeven je niet te vertellen dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is. Je moet leven in je huis en het leven ruikt niet altijd zo fris. Dus wat kun je doen? Er zijn natuurlijk duizenden sprayen om je huis lekker te laten ruiken! Dit zou je kunnen doen, maar wat we ruiken zijn chemicaliën.

Als je kinderen en/of huisdieren hebt, wil je er misschien wel twee keer over nadenken over het sproeien van onbekende chemische stoffen in je huis. Gelukkig zijn wij op 8 natuurlijke gestuit die jouw huis weer heerlijk doen ruiken!

1. Eucalyptus

Ooit willen ontsnappen naar de spa? En ook nog is zonder geld uit te geven? Hang dan wat eucalyptus aan de douch kop en zet heet water aan, zo laat je je neus geloven dat je in de spa bent.

2. Dennenappels

Je kunt ze in een winkel kopen maar nog leuker is om naar het bos te gaan en ze zelf te zoeken! Leg de gevonden dennenappels in een schaal. Zo wordt de heerlijke geur van dennenappels in je huis verspreid zo lijkt of je net in het bos bent.

3. Potpourri

Potpourri is niet alleen iets wat je oma had. Deze mooie mengeling van geuren kan volledig worden aangepast aan je eigen voorkeuren en is zeer eenvoudig te maken! Je kan het ook nog op leuke manieren presenteren.

4. Gedroogde kruiden

Het lijkt misschien een beetje ouderwets, maar gedroogde kruiden is een van de eenvoudiger en goedkoopste manieren om een ​​schoon ruikende huis te bereiken.

5. citroenbasilicum spray

Luchtverfrissers kunnen je huis weer lekker doen ruiken maar zoals ik al had vermeld dar er veel chemicaliën in zitten en daar kun je ook allergisch voor zijn. Maak je eigen lucht verfrisser met citroen en basilicum in een spray fles.

6. sudderen

Zet een pannetje op het vuur en plaats daar producten in zoals kruiden, appelschillen of andere lekker geurende producten. Deze producten laten een heel fijne geur los in kokend water. Dus zoek wat bij elkaar en laat het sudderen in een pannetje.

7. Verfrissende planten

Niet geïnteresseerd in het brengen van nieuwe geuren in je huis? Haal dan de plant aloë vera in huis, deze helpt stinkende gifstoffen te ontdoen in de lucht.

8. Lavendel

Het mengen van lavendel, zuiveringszout, en gezuiverd water in een kleine spray fles is echt alles wat je nodig hebt om je slaapkamer lekker te laten ruiken. Voel je vrij om dit recht op de laken te sproeien. Veel mensen vinden het een rustgevende geur, om zo heerlijk bij in slaap te vallen.

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Wikkel je voeten in enkele lagen aluminiumfolie. 1 uur later? Onvoorstelbaar …
Next Ze doet alcohol in een fles en spuit het vervolgens op haar bed. Waarom? Dit ga ik ook doen!

About author

You might also like

Algemeen

Wat eierdooier kleur kan onthullen over de kip waar hij vandaan kwam

Soms is het niet te voorspellen wat je zult vinden als je een ei opent. Het is de algemene hoop van iedereen dat er niets ongewoons uit zal komen, maar

Algemeen

Dit wist je wellicht nog niet over kant-en-klaarmaaltijden

De schandelijke mishandeling van varkens in het slachthuis van Tielt. Dagen zonder vlees. De heisa rond onverdoofd slachten. Het zijn slechts enkele van de vele aanwijzingen dat we als consument

Algemeen

In veel kurkuma zit gevaarlijk veel lood

Kurkuma uit Bangladesh wordt op grote schaal vermengd met loodchromaat. Dat ontdekten wetenschappers van de Stanford Universiteit. Het lood zorgt voor een mooie gele kleur waardoor de geelwortel meer opbrengt. De onderzoekers