Omdat de grote Social Media sites zoals Facebook, Twitter, etc. in toenemende mate censuur toepassen en gebruikers blokkeren schijnbaar zonder reden anders dan niet welgevallige content zijn wij begonnen met het opzetten van een alternatief Telegram kanaal.
Stap 1: Download de Telegram-app en ontvang onze artikelen zonder censuur rechtstreeks op uw telefoon of computer! Download de Telegram-app in de App Store of https://telegram.org
Stap 2: Word lid van het Naturotheek Telegram-kanaal via deze link! https://t.me/naturotheek


8 natuurlijke manieren om onkruid te verwijderen

8 natuurlijke manieren om onkruid te verwijderen

Ontdoe je tuin van ongewenst onkruid dat je andere planten kan wurgen. Hier zijn enkele manieren om het te doen zonder agressieve chemicaliën.

U kunt uw planten, uw kinderen en het milieu veilig houden door natuurlijke remedies te gebruiken om tuinonkruid te doden. Hier zijn acht van onze favorieten.

Zuiveringszout voor spleten
Strooi zuiveringszout in de ruimtes tussen uw tegels en andere delen van uw terras om te voorkomen dat onkruid, zoals paardebloemen, groeit. Ze houden niet van natrium.

Zout water oplossing
Breng 1 kop zout en 2 kopjes water aan de kook. Je wilt dit mengsel rechtstreeks op je onkruid gieten om ze te doden. Je kunt ook wat zout direct op ongewenst gras en onkruid strooien dat opduikt.

Azijn
Vul een spuitfles met wat azijn en spuit het rechtstreeks op het onkruid of gras dat je wilt doden. Spuit de wortel of het laagste niveau van de stengel naar de bovenkant van de wiet, zodat je de wortels doodt en deze niet meer groeit.

Mogelijk moet u dit om de andere dag herhalen totdat het stopt met groeien, vooral als het regent. Wees ook voorzichtig met het beschermen van je andere planten tegen de spray.

Wodka
Een andere natuurlijke onkruidverdelger spray gebruikt 30 ml wodka, wat vloeibare zeep en 2 kopjes water. Maak slechts genoeg van deze oplossing zodat u deze in één keer kunt opgebruiken.

Het is het beste om dit mengsel op een zonnige dag aan te brengen en te gebruiken op onkruid dat in direct zonlicht groeit. De alcohol zal de wasachtige laag op de bladeren afbreken en de zon zal helpen het uit te drogen. Het werkt niet in de schaduw.

Mulch
Door je tuin met mulch te bedekken, voorkom je ook dat wietzaden groeien en in contact komen met grond. Het helpt ook om het zonlicht buiten te houden, waardoor ze niet kunnen ontspruiten. Mulch doet dubbel werk door je grond te verrijken en vochtig te houden.

Krant
Maak je grond nat en leg een laag krantenpapier op je onkruid. Maak het nog een keer nat en dek af met wat mulch. Dit houdt het zonlicht buiten zodat je onkruid niet kan groeien en biedt ook een warme beschutting voor regenwormen. Bonuspunten omdat u ook recyclet.

Wietfakkels
Als je niet probeert om naar beneden te komen en vies te worden in je tuin, kun je altijd onkruid blazen met een onkruidbrander. Wietfakkels werken door het water in de cellen van de plant te verwarmen. Het water verandert in stoom en de cellen in de plant exploderen waardoor deze sterft. Je hoeft je onkruid niet te verkolen, gewoon laten verwelken.

Gebruik dit NOOIT op gifsumak of andere giftige planten omdat het de gifolie in de lucht en dus in uw ogen en longen vrijgeeft.

Organisch Maïsmeel
Bestrooi je tuin met maïsmeel. Dit zal voorkomen dat onkruidzaden ontkiemen. Het zal echter ook voorkomen dat alle zaden in planten groeien, dus je zult willen wachten om deze truc te gebruiken totdat al je planten zijn gevestigd en je klaar bent met het planten van je zaden.

Bronnen:

Shareably

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous 10 eenvoudige maar effectieve huismiddeltjes voor tonsillitis
Next Wetenschappers hebben een paddenstoel ontdekt die plastic eet!

About author

You might also like