9-jarige jongen levensreddende niertransplantatie geweigerd omdat zijn vader niet gevaccineerd is

9-jarige jongen levensreddende niertransplantatie geweigerd omdat zijn vader niet gevaccineerd is

Luister naar dit artikel

Je zou denken dat, aangezien de mandaten en lockdowns de afgelopen maanden zijn ingestort nadat hun tirannieke en ineffectieve aard is blootgelegd, de trend om mensen levensreddende behandeling te weigeren vanwege hun vaccinatiestatus, ook tot stilstand zou zijn gekomen. Helaas zou men zich echter vergissen. En zoals het volgende voorbeeld illustreert, zijn het niet alleen degenen die weigeren de experimentele prik te nemen die lijden – het zijn ook hun kinderen.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Tanner Donaldson, een 9-jarige uit Cleveland, werd geboren met een zeldzame geboorteafwijking die onomkeerbare nierbeschadiging in de baarmoeder veroorzaakte en heeft geresulteerd in stadium 4 chronische nierziekte, evenals blaas- en urinewegstoornissen naarmate hij ouder werd.

Een niertransplantatie van de juiste donor kan zijn ziekte omkeren en Tanner weer op het goede spoor zetten om nog minstens 20 jaar een normaal leven te leiden. Voordat de pandemie zich in 2018 begon te ontvouwen, had Tanner die donor gevonden – zijn vader, Dane Donaldson.

Omdat een nier van een levende donor maar zo’n 20 jaar meegaat, besloot de familie een paar jaar te wachten met de transplantatie om Tanners leven zo lang mogelijk te verlengen. Toen gebeurde covid.

Voorafgaand aan de autorisatie voor gebruik in noodgevallen van het covid-vaccin, hadden Dane en Tanner de operatie kunnen ondergaan en nu aan het herstellen zijn. Maar covid heeft dat allemaal veranderd en het ziekenhuis weigert nu de operatie uit te voeren omdat Dane niet is ingeënt tegen covid-19. Ernstig.

Een verslaggever van The Epoch Times nam contact op met het Cleveland Clinic Children’s Hospital om te informeren naar de weigering om de operatie uit te voeren en zij legden uit dat het ziekenhuis in 2021 een beleid heeft aangenomen dat vereist dat alle orgaandonoren volledig worden gevaccineerd tegen covid-19.

“Personen die actief besmet zijn met COVID-19 hebben een veel hoger percentage complicaties tijdens en na de operatie, zelfs als de infectie asymptomatisch is”, aldus het ziekenhuis.

Dane riep al snel de hypocrisie van deze vereiste op door er nauwkeurig op te wijzen dat dode orgaandonoren niet hoeven te worden gevaccineerd.

“Ik vroeg hen of dat slachtoffer van een auto-ongeluk of je hem op weg naar het ziekenhuis zou willen vaccineren om zijn nier eruit te scheuren en ze zeiden ‘nee’,” vertelde Donaldson aan The Epoch Times.

“Een levende donor is de beste donor voor nieren”, zei Donaldson, “maar ze nemen een nier af van een overleden persoon die niet is gevaccineerd.” Het slaat inderdaad nergens op.

Het ziekenhuis in Cleveland was het ermee eens dat levende donoren de beste bron zijn voor ontvangers van niertransplantaties, maar benadrukte dat ze “niet zonder risico’s” waren. Deze risico’s kunnen volledig worden afgewend door het ziekenhuis, aangezien Dane heeft aangeboden een verklaring van afstand te ondertekenen die het ziekenhuis van elke aansprakelijkheid bevrijdt als hijzelf of zijn zoon COVID-19 zou krijgen.

Natuurlijk weigerde het ziekenhuis op hetzelfde moment dat ze de vrijstelling van Dane weigerden, maar ook om enige verantwoordelijkheid te nemen voor eventuele bijwerkingen die hij of zijn zoon ondervonden van het vaccin.

Dane is om religieuze redenen tegen de vaccinatie en mag niet worden gedwongen het te nemen om het leven van zijn zoon te redden. Veel mensen die dit lezen – vooral ouders – zouden waarschijnlijk gewoon de prik nemen als het betekende dat het leven van hun kind zou worden gered, maar dat is niet het punt.

De logica van het ziekenhuis is volledig gebrekkig en het benadrukt de waanzin die is ontstaan ​​​​en uitgebreid sinds deze pandemie is begonnen, aangezien deze gevallen niet op zichzelf staan.

In januari berichtten we over een soortgelijk verhaal over een vader die een levensreddende transplantatie werd geweigerd vanwege zijn keuze om zich van het vaccin te onthouden. In dat geval was het vaccin echter gecontra-indiceerd omdat D.J. Ferguson een zeldzame hartaandoening had en de prik kon hem doden. Ondanks deze toestand laat het ziekenhuis hem sterven omdat hij niet is ingeënt.

Afgelopen oktober berichtten we over een vrouw met nierfalen in stadium 5 die ook een transplantatie werd geweigerd omdat ze religieus gekant was tegen vaccinatie.

Voor alle duidelijkheid: de ontvanger van de nier, Leilani Lutali, staat niet op een lijst die wacht op een nier voordat stervende kinderen of andere individuen sterven. Ze heeft een vriend, Jaimee Fougner, die bereid was en bereid is haar nier af te staan, maar de dokters weigeren haar te helpen. Als een arts weigert zorg te verlenen waarvan hij weet dat het iemands leven zal redden, dan kan dit niets minder dan moord worden genoemd.

 

Bronnen: The Free Thought Project

 

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous De ecologische keerzijde van elektrische voertuigen
Next Studie vindt enkele van 's werelds laagste dementiepercentages bij inheemse groepen in het Amazonegebied

You might also like

Algemeen

Duitse neuroloog waarschuwt voor het dragen van gezichtsmaskers: ‘zuurstofgebrek veroorzaakt permanente neurologische schade’

Luister naar dit artikel Dit is een van de belangrijkste berichten die ik ooit heb gemaakt, dus lees het alsjeblieft. Ik heb een transcriptie geschreven van enkele hoogtepunten uit de

Algemeen

Hou muggen weg uit je huis door potjes met dit mengsel door je huis te verspreiden!

Luister naar dit artikel Het is heerlijk warm vandaag, maar er zijn ook nadelen aan verbonden: muggen. Die vervelende vliegende rakkers die je prikken en je bloed drinken. Volg deze

Algemeen

BELANGRIJK: ’s Ochtends douchen is erg slecht voor je! Lees HIER de reden!

Luister naar dit artikel Douchen is voor veel mensen een perfecte manier om de dag te starten. Na een fijne nachtrust is het op gang komen altijd lastig. Daarom beginnen