*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


9 Natuurlijke manieren om je tanden te bleken die perfect werken.
augustus 4, 2016 13133 Views

9 Natuurlijke manieren om je tanden te bleken die perfect werken.

Je hebt vast gemerkt dat de meeste rokers en koffie drinkers, alcoholisten en mensen die niet regelmatig naar de tandarts gaan gelige tanden hebben. Dat komt door de stoffen die erin zitten en het glazuur aantasten. Het ziet er niet altijd erg fris uit als iemand hele gele tanden heeft, het lijkt dan of degene zijn tanden niet poetst. Niet getreurd mocht jij geen stralend witte tanden hebben na het volgen van deze tips heb jij je witte baby tanden weer terug.

1# Aardbeien

De binnen kant van een aardbei bevat een zuur die je tanden op een natuurlijke wijze witter kan maken. Je zou de binnenkant kunnen bereiken door de aardbei in stukjes te snijden en over je tandglazuur te wrijven, of je kan het helemaal vermalen en dan op je tanden smeren en even laten intrekken. En het mooie van deze methode is dat je de aardbei daarna gewoon opeet en gezond bezig bent.

2# Appelazijn

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen was dat appelazijn je tanden witter maakt. Appelazijn bijt door hardnekkige vlekken heen zoals: sigaretten, nicotine en koffie aanslag. Deze methode kost alleen we even voor je je stralende witte tanden hebt, spoel 4 weken lang elke dag met appelazijn en poets je tanden daarna met normale tandpasta en zie het verschil.

3# Kokosolie

Kokosolie is echt een wondermiddel het word overal voor gebruikt. Als je je tanden elke dag 15 minuten lang spoelt met 1 theelepel dan zul je gauw merken dat je tanden witter worden.
Het belangrijkste is dat je na dat je 15 min gespoeld hebt, dat je daarna goed met water uitspoelt en geen druppel inslikt en daarna met tandpasta poetsen.

4# kaas

Kaas heeft een hoge vetgehalte waarbij het je glazuur versterkt, maar niet alleen versterken het zorgt ook voor een gladdere oppervlakte waar bacterie niet goed op kunnen hechten daardoor heb je ook minder kans op tandsteen vorming.

5# Bak Soda

Tegenwoordig heb je allerlei dure producten die je tanden bleken of bij de tandarts waarbij ze met waterstof peroxide en uv licht je tanden bleken wat super slecht voor je tanden is. Gelukkig kunnen we altijd vertrouwen op grootmoeders advies, bak soda ( zuiveringszout). Je kan de bak soda als schuurmiddel voor hardnekkige vlekken op je tanden gebruiken maar wees er voorzichtig mee omdat je ook je tandglazuur kan beschadigen zo. Poets je tanden voorzichtig met de bak soda en spoel het daarna weg met water.

6# Chocolade

Wist je dat het scrubben van je tanden helpt om je tanden wit te maken, omdat je de bacteriën weg schuurt die zich willen hechten aan je tand oppervlakte en je tand laten verkleuren door hun uitwerpselen. Maar appels, selderij, spinazie, broccoli en wortels hebben het effect om te tanden te kunnen schuren en jou je witte glans terug te geven.

7# Sinaasappelschil

In sommige landen is het traditie om je tanden met de witte kant van de sinaasappelschil je tanden in te wrijven en dan je mond te spoelen. In Thailand is het heel erg bekend en ze doe het daar bijna allemaal, omdat de schil een zuur bevat die je tand oppervlakte reinigt. Je kan het 1 week achterelkaar doen daarna moet je wel minderen naar 3 keer per week omdat je anders je tand glazuur beschadigd.

8# kruidnagel

Weinig mensen weten dat kruidnagel de stof eugenol bevat, en een antibacteriële werking heeft. Het remt ook tandontstekingen. Kruidnagel is goed spul, als het niet te kruidig voor je is kan je op een kruidnagelbloempje kauwen, of je kan een paar druppels van de olie versie op je eigen tandpasta strooien en zo je tanden poetsen. Kruidnagel geef je ook een frisse adem en het dood mondbacteriën.

9# Baking soda met Citroensap

Als je een theelepel bak soda met 3 druppels citroensap mengt zul je zien dat je een bruisend brouwsel krijgt. Maar juist dat brouwsel maakt je tanden witter. smeer dat brouwsel op je tandenborstel, poets je tanden ermee, laat het 3 minuten intrekken en poets daarna je tanden met tandpasta. Na 1 eek dagelijks gebruik zie je het resultaat al.

Gun je al je vrienden en familie ook witte tanden deel het dan snel met ze .

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Last van een verstopping? Gebruik dan dit middeltje. Wist ik dit maar eerder!
Next 11 fantastische tips om je huis voor eens en altijd PERFECT schoon te houden. Waanzinnig handig!

About author

You might also like

Natuurlijk genezen

Dit zullen artsen je niet vertellen: een goedkope en simpele manier om van hoofdluis af te komen!

Velen onder ons hebben er vaak mee te maken gehad: hoofdluis. Hoofdluizen zijn kleine insecten die onder het menselijk haar leven en zichzelf voeden met het bloed uit de hoofdhuid.

Natuurlijk genezen

Wortelen: De Natuurlijke Voeding om hoest en slijm te verwijderen uit uw longen (Recept inbegrepen).

We zijn ons allemaal bewust van het feit dat wortelen uitzonderlijk gezonde groenten zijn, hoog in B-caroteen en vitamine A, die van vitaal belang zijn voor de gezondheid van onze ogen. Wortelen zijn ook

Natuurlijk genezen

Met deze wortelsiroop verwijdert overtollig slijm en zijn vervelende hoestbuien binnen no-time verdwenen!

Heb je vaak last van overtollig slijm en hoestbuien? Wees niet getreurd wat deze zelfgemaakte siroop zal niet alleen een uitkomst bieden maar ook voor verlichting zorgen. Wortels zijn heel