*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


9 Natuurlijke manieren om je tanden te bleken die perfect werken.
augustus 4, 2016 14160 Views

9 Natuurlijke manieren om je tanden te bleken die perfect werken.

Je hebt vast gemerkt dat de meeste rokers en koffie drinkers, alcoholisten en mensen die niet regelmatig naar de tandarts gaan gelige tanden hebben. Dat komt door de stoffen die erin zitten en het glazuur aantasten. Het ziet er niet altijd erg fris uit als iemand hele gele tanden heeft, het lijkt dan of degene zijn tanden niet poetst. Niet getreurd mocht jij geen stralend witte tanden hebben na het volgen van deze tips heb jij je witte baby tanden weer terug.

1# Aardbeien

De binnen kant van een aardbei bevat een zuur die je tanden op een natuurlijke wijze witter kan maken. Je zou de binnenkant kunnen bereiken door de aardbei in stukjes te snijden en over je tandglazuur te wrijven, of je kan het helemaal vermalen en dan op je tanden smeren en even laten intrekken. En het mooie van deze methode is dat je de aardbei daarna gewoon opeet en gezond bezig bent.

2# Appelazijn

Wist je dat het wetenschappelijk bewezen was dat appelazijn je tanden witter maakt. Appelazijn bijt door hardnekkige vlekken heen zoals: sigaretten, nicotine en koffie aanslag. Deze methode kost alleen we even voor je je stralende witte tanden hebt, spoel 4 weken lang elke dag met appelazijn en poets je tanden daarna met normale tandpasta en zie het verschil.

3# Kokosolie

Kokosolie is echt een wondermiddel het word overal voor gebruikt. Als je je tanden elke dag 15 minuten lang spoelt met 1 theelepel dan zul je gauw merken dat je tanden witter worden.
Het belangrijkste is dat je na dat je 15 min gespoeld hebt, dat je daarna goed met water uitspoelt en geen druppel inslikt en daarna met tandpasta poetsen.

4# kaas

Kaas heeft een hoge vetgehalte waarbij het je glazuur versterkt, maar niet alleen versterken het zorgt ook voor een gladdere oppervlakte waar bacterie niet goed op kunnen hechten daardoor heb je ook minder kans op tandsteen vorming.

5# Bak Soda

Tegenwoordig heb je allerlei dure producten die je tanden bleken of bij de tandarts waarbij ze met waterstof peroxide en uv licht je tanden bleken wat super slecht voor je tanden is. Gelukkig kunnen we altijd vertrouwen op grootmoeders advies, bak soda ( zuiveringszout). Je kan de bak soda als schuurmiddel voor hardnekkige vlekken op je tanden gebruiken maar wees er voorzichtig mee omdat je ook je tandglazuur kan beschadigen zo. Poets je tanden voorzichtig met de bak soda en spoel het daarna weg met water.

6# Chocolade

Wist je dat het scrubben van je tanden helpt om je tanden wit te maken, omdat je de bacteriën weg schuurt die zich willen hechten aan je tand oppervlakte en je tand laten verkleuren door hun uitwerpselen. Maar appels, selderij, spinazie, broccoli en wortels hebben het effect om te tanden te kunnen schuren en jou je witte glans terug te geven.

7# Sinaasappelschil

In sommige landen is het traditie om je tanden met de witte kant van de sinaasappelschil je tanden in te wrijven en dan je mond te spoelen. In Thailand is het heel erg bekend en ze doe het daar bijna allemaal, omdat de schil een zuur bevat die je tand oppervlakte reinigt. Je kan het 1 week achterelkaar doen daarna moet je wel minderen naar 3 keer per week omdat je anders je tand glazuur beschadigd.

8# kruidnagel

Weinig mensen weten dat kruidnagel de stof eugenol bevat, en een antibacteriële werking heeft. Het remt ook tandontstekingen. Kruidnagel is goed spul, als het niet te kruidig voor je is kan je op een kruidnagelbloempje kauwen, of je kan een paar druppels van de olie versie op je eigen tandpasta strooien en zo je tanden poetsen. Kruidnagel geef je ook een frisse adem en het dood mondbacteriën.

9# Baking soda met Citroensap

Als je een theelepel bak soda met 3 druppels citroensap mengt zul je zien dat je een bruisend brouwsel krijgt. Maar juist dat brouwsel maakt je tanden witter. smeer dat brouwsel op je tandenborstel, poets je tanden ermee, laat het 3 minuten intrekken en poets daarna je tanden met tandpasta. Na 1 eek dagelijks gebruik zie je het resultaat al.

Gun je al je vrienden en familie ook witte tanden deel het dan snel met ze .

Previous Last van een verstopping? Gebruik dan dit middeltje. Wist ik dit maar eerder!
Next 11 fantastische tips om je huis voor eens en altijd PERFECT schoon te houden. Waanzinnig handig!

You might also like

Natuurlijk genezen

Vijf therapeutische effecten van honing bij de behandeling van wonden en infecties

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Natuurlijke remedies kunnen wonderen doen bij de behandeling van pijnlijke mondzweren, maagontsteking, wonden en infecties. Als het gaat

Natuurlijk genezen

Versterking van uw immuunsysteem met gefermenteerd knoflook en honingelixer

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Als u geïnteresseerd bent in de gezondheidsbevorderende eigenschappen van gefermenteerd voedsel, maar niet zeker weet waar u moet

Natuurlijk genezen

Stress verminderen, hoe doen we dat?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Stress verminderen is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Stress en angst en depressie… steeds meer landgenoten kampen er mee.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply