*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Al zijn gemaakte fruitvliegjesvallen faalden! Tot hij dit deze 2 speciale ingrediënten probeerde!
juli 20, 2017 11099 Views

Al zijn gemaakte fruitvliegjesvallen faalden! Tot hij dit deze 2 speciale ingrediënten probeerde!

Fruitvliegjes houden we het liefst op grote afstand, maar dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Hoewel ze gemiddeld maar twee weken leven, grijpen ze elke kans aan om zich voort te planten en honderden eitjes te leggen. Wat is de ultieme truc om ze te vangen?

Fruitvliegjes doen mensen geen kwaad, maar zorgen er wel voor dat verse producten sneller gaan rotten. Ze voelen zich namelijk vooral aangetrokken door rijpend eten, rottend voedsel en planten.

Het is weer hartje zomer en dat betekent: Veel ongedierte! De muggen, wespen en fruitvliegjes komen weer in grote getallen op onze lekkere spulletjes af!

Vooral de fruitvliegjes zijn een grote plaag in mijn woning en rondom mijn afvalbak stikt het er van. Ik heb al behoorlijk veel fruitvliegjesvallen geprobeerd maar deze val werkt echt goed. Je hebt de volgende dingen nodig:

Je hebt nodig:
– Een plastic beker
– Appel azijn
– Theelepel afwasmiddel
– Vershoudfolie

Bekijk de video hieronder hoe je hem maakt:

Deel dit met je familie en vrienden.

Previous Val je s’ avonds moeilijk in slaap? Dan moet je deze simpele truc eens proberen en je valt binnen 60 seconden in slaap!
Next Let op: deze signalen geven je voeten af over je gezondheid, veel mensen negeren dit!

You might also like

Natuurlijk genezen

Een stapsgewijze handleiding voor het maken van zelfgemaakte tincturen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Planten staan ​​bekend als krachtige bronnen van medicijnen – ze bevatten gezondheidsbevorderende voedingsstoffen die de algehele gezondheid bevorderen

Bouwen en Verbouwen

Als je een ei en een banaan naast elkaar in de tuin begraaft, krijg je een aantal verbluffende resultaten

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Een goede tuinier worden is een uitdagend vooruitzicht, dat toewijding en vaardigheid vereist. Er moet ook rekening mee

Bouwen en Verbouwen

5 krachtige methoden om een verstopte afvoer te ontstoppen zonder de loodgieter te bellen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Heb je ooit in de douche gestaan ​​om alleen maar naar beneden te kijken en te beseffen dat