*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Alkaline water verbetert je gezondheid. Vooral wanneer het lichaam dreigt te verzuren.
juli 23, 2016 4207 Views

Alkaline water verbetert je gezondheid. Vooral wanneer het lichaam dreigt te verzuren.

Alkaline water is, water met een pH level rond de 8 of 9. Veel voorstanders van dit water zeggen dat alkaline water je gezondheid verbeterd. Vooral omdat het lichaam neigt te verzuren.

Als je lichaam verzuurt kan het er voor zorgen dat je immuun systeem verzwakt. Je kan een water ionisator gebruiken om het water te veranderen in alkaline, door supplementen en chemicaliën in het water te doen. Maar dat is enorm duur. Gelukkig kun je het ook thuis maken zonder dat het je veel kost. Kijk hieronder op welke manieren je dat kan doen.

1# Calcium en magnesium
1. Doe ongeveer 3 dl water in een glas dat gedistilleerd, gezuiverd of gefilterd kan worden. Gebruik geen kraan water want hier zitten chemicaliën in.
2. Doe dan 0.4 gram zee calcium in het glas.
3. Doe dan een magnesium capsule in het water.
4. En mix het dan met een lepel.

2# PH druppels
Doe pH druppels van een kit die hoog geconcentreerde mineralen heeft. Hierdoor verhoogd de alkaniteit. Deze methode is makkelijk als je ergens bent bijvoorbeeld op je werk.

3# citroen
Het verast je misschien omdat citroen van zichzelf zuur is. Maar dit is de goedkoopte optie die een alkalisch effect heeft op het lichaam. Je kan ook een limoen gebruiken als je geen citroenen hebt.

4# Bakpoeder
1. vul een glas met 3 dl water.
2. Doe er bakpoeder in.
3. Mix het water met de bakpoeder

Dit zijn goede opties voor goedkoop alkaline water. En als je het proces wilt versnellen dan kan je een water ionisator of water ionistator filter kopen.

Ga jij nu ook gezonder water drinken? Laat het ons dan weten en deel dit bericht met je vrienden.

Previous Dit kan watermeloen betekenen voor je bloeddruk. Wist ik dit maar eerder!
Next Vergroot de bloedtoevoer naar de hersenen met deze 4 tips!

You might also like

Natuurlijk genezen

Deze thee helpt enorm goed tegen nierstenen en reinigt de nieren optimaal!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Gember bewijst keer op keer dat het misschien wel het beste product van deze eeuw is. Dankzij de

Natuurlijk genezen

Wereldprimeur: orang-oetans maken hun eigen medicijnen. Is de mens wel zo slim als hij denkt?

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Orang-oetans beschikken over kennis van medicijnen die mensen niet hebben. Dit is gebleken uit onderzoek waarbij is vastgelegd

Natuurlijk genezen

Verbrand laurierblaadjes in je huis en geniet van drie heilzame gezondheidseffecten!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Laurierblaadjes, wetenschappelijk Laurus nobilis genaamd, zijn bladeren van de laurierboom. Ze komen veelvuldig voor rond de Middellandse Zee

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply