*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Als je je hele huis van stroom zou kunnen voorzien met 60 minuten fietsen, zou je het dan doen?

Als je je hele huis van stroom zou kunnen voorzien met 60 minuten fietsen, zou je het dan doen?

Stel je voor dat je ochtendtraining je huis de hele dag van stroom zou kunnen voorzien, helemaal tot je volgende ochtendtraining. Nou, je hoeft het je misschien niet voor te stellen, want deze technologie bestaat nu. Manoj Bhargava heeft een nieuwe hometrainer uitgevonden die, als hij slechts zestig minuten per dag wordt gebruikt, je huis 24 uur lang kan voeden.

Deze uitvinding was een onderdeel van een nieuw initiatief om elektriciteit te brengen naar plaatsen die frequente stroomuitval ondergaan of die overdag slechts enkele uren toegang hebben tot stroom. In onze moderne tijd kan zonder elektriciteit zitten iemand echt van de rest van de wereld scheiden. De missie van Bhargava is het overbruggen van de kloof voor degenen die aan armoede lijden en het voor hen gemakkelijker maken om toegang te krijgen tot dezelfde informatie als de rest van de wereld, waardoor ze mogelijk meer kansen in het leven krijgen.

The Free Electric

De bovenstaande kop is ook de naam van deze geweldige en innovatieve fiets die dient als een oplossing voor een behoorlijk groot probleem in de onderontwikkelde landen van de wereld.

Volgens Bhargava moet de Free Electric leiden tot “betere gezondheid, meer vrije tijd, betere toegang tot onderwijs en kansen voor ondernemerschap.” Hij denkt ook dat het “letterlijk de wereld kan veranderen”.

Macht om de wereld te veranderen? Krachtige verklaring, maar als dit wereldwijd kan worden geïmplementeerd, zou ik het absoluut met hem eens moeten zijn. Deze technologie heeft niet alleen het vermogen om mensen in armoede te helpen, maar kan ook worden gebruikt door de rest van de wereld en door meer en meer mensen over de hele wereld die ernaar streven hun ecologische voetafdruk te verkleinen. Ik heb het gevoel dat Millennials (zoals ikzelf) en jongere generaties dit allemaal zouden willen hebben! Het is niet alleen een geweldige manier om uw cardio binnen te krijgen, maar het biedt GRATIS elektriciteit die NUL-emissies of andere vervuiling produceert.

Zoals vermeld in de video, is het ook een geweldige oplossing in het gezicht van natuurlijke, of zelfs door de mens veroorzaakte rampen, omdat dit soort elektriciteit niet afhankelijk zou zijn van die gegenereerd en verkocht door energiebedrijven. Misschien is ooit een manier om deze energie op te slaan en op te slaan mogelijk – dan zullen de kansen hier veel ruimer zijn en een enorme factor kunnen zijn in het verminderen van de hoeveelheid vervuiling die onze huidige methoden van energieproductie creëren.

De toekomst is vriendelijk

Zoveel als er rampspoed en vernietiging overal om ons heen is, is er ook innovatie en vindingrijkheid. Mensen hebben een enorm potentieel. Hoewel er als samenleving veel problemen zijn, duiken oplossingen snel op en in de meeste gevallen bestaan ​​ze al. Oplossingen vinden lijkt niet het probleem te zijn, dus vraag jezelf af wat wat is? Het is zo geweldig om te zien dat ideeën zoals deze worden geconceptualiseerd en vervolgens zo efficiënt worden gebruikt en in gebruik genomen, dat het laat zien hoe onze soort in staat is om een ​​deel van de vernietiging die we door de jaren heen hebben veroorzaakt te stoppen en mogelijk terug te draaien.

Dit is absoluut een dubbele overwinning! We worden constant gebombardeerd met nieuwsverhalen en artikelen die ons vertellen om actiever te zijn, zoveel te stoppen met zitten, en nu met de Free Electric, moeten we actief zijn voordat we kunnen ontspannen en genieten van het gebruik van onze kostbare technologie.

Bronnen:

Collective Evolution

Vond u dit artikel interessant, leerzaam of leuk?

Wist u dat wij onlangs een nieuwe website hebben gelanceerd waar u gemakkelijk al het onafhankelijke nieuws kunt volgen van maar liefst 55 Nederlandse bronnen?

Klik hier om een kijkje te nemen! 

 Ook Interessant:

ad1-png

Hoe verhelp je Acne, eczeem en andere huidproblemen
op een natuurlijke wijze
Miljoenen mensen, ,kampen met huidproblemen als acne,
eczeem, rosacea, en de beschikbare over de toonbank
middelen die je kunt kopen via drogisterij en apotheek,
maar [Lees Verder]

ad2-png

Neusholte problemen natuurlijk oplossen

Onze neus krijgt heel wat te verduren. Verstoppingen bij
verkoudheid, of juist een loopneus. Ook zaken als hooikoorts
zorgen voor neusproblemen en de middelen [Lees Verder…]

ad3-png

Last van migraine? Zo kom je er op natuurlijke wijze van af!

Al zo lang als ik mij kan herinneren heb ik last van migraine,
en wat ik ook probeerde, niets hielp, ook de voorgeschreven
medicatie van de huisarts niet. [Lees Verder…]

 

Previous Deze angstbestrijdende olie helpt je hersenen om beter met stress om te gaan (video)
Next Vijf therapeutische effecten van honing bij de behandeling van wonden en infecties

About author

You might also like

Algemeen

6 Veroorzakers van kanker in huis die je ONMIDDELIJK MOET weggooien!

We geloven dat thuis het veiligste plekje is op aarde. Dit is echter niet waar, aangezien het talrijke gevaren verbergt zoals: nitrobenzeen, formaldehyde en methyleenchloride. Dit zijn allemaal kankerverwekkende stoffen

Algemeen

7 producten die je nooit moet invriezen.

Dankzij de prijzenoorlog tussen de supermarkten is het makkelijker om grote voorraden in te slaan. Op deze manier kan je als consument flink wat geld besparen. Hierdoor kun je producten

Artikelen

Landelijke hoofdluisbestrijding van start !

De scholen zijn weer begonnen, maar ook op het werk wordt het weer drukker. Na alle felicitaties en geknuffel is er een hoofdrolspeler die letterlijk de kop opsteekt. We waren