*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Als de nieren in gevaar zijn, zal het lichaam deze signalen afgeven!
mei 7, 2018 49002 Views

Als de nieren in gevaar zijn, zal het lichaam deze signalen afgeven!

Deze vitale organen hebben een locatie direct onder de ribbenkast. Ze zijn verantwoordelijk voor reiniging en detox, d.w.z. dagelijks filteren van 10-150 quarts bloed. Dit is essentieel voor alle lichaamsfuncties en houdt het bloed ook gezond.

De nieren zijn verantwoordelijk voor overmatige vloeistoffen of afvalmateriaal van het organisme. Ze reguleren de niveaus van elektrolyten en houden botten gezond en sterk, maken meer rode bloedcellen en stabiliseren de bloeddruk.

Als de nieren in problemen verkeren en niet meer (goed) kunnen functioneren, komt de gezondheid in grote problemen. Lees onderstaande aandachtig door om problemen verbonden aan nierbeschadiging of -falen te herkennen en/of te voorkomen:

zwellingen

Wanneer de nieren beginnen te falen in hun “baan”, kunnen ze steeds minder overtollige vloeistoffen kwijt en dit zal het gezicht opgeblazen en opgezwollen maken, ook de gewrichten en ledematen.

Urineveranderingen

De meest voor de hand liggende en vroege tekens zijn deze:

Problemen met urineren
Druk tijdens het proces
Donkere urine, minder vaak plassen en met kleine hoeveelheden
Bleke kleur van urine, vaak en in grote hoeveelheden
Schuimende urine
Veel drang om te plassen tijdens de nacht

Uitslag van de huid

De afvalopbouw in ons lichaam kan in verband worden gebracht met nierfalen – de huid krijgt veel huiduitslag en jeuk. Al het afval wordt opgestapeld in het bloed en zorgt ervoor dat de huid er ongezond, droog en geïrriteerd uitziet. Lotions en crèmes en cosmetica kunnen een beetje opknappen, maar lossen niet het probleem op dat van binnenuit komt – ALS de uitslag natuurlijk veroorzaakt wordt door de nierproblemen.

Vermoeidheid

Als de nieren gezond zijn, produceren ze EPO (erytropoëtine), een hormoon dat meer rode bloedcellen aanmaakt die zuurstof brengen waar dat nodig is. Als het aantal rode bloedcellen wordt verlaagd, treedt vermoeidheid op en dit heeft ook invloed op de hersenen en spieren. Dit is ook een teken van ernstige bloedarmoede.

Kortademigheid

Het is een veel voorkomend probleem, maar het kan in verband worden gebracht met nierbeschadiging. Als het lichaam niet genoeg zuurstof heeft, komt dit door het lage aantal rode bloedcellen dat de zuurstof overal aflevert. De hoeveelheid van deze bloedcellen is verbonden met de schadelijke opgestapelde toxines in de longen.

Smaak van metaal in de mond/metaalsmaak

Het afval dat zich in het bloed verzamelt, zal uw smaak veranderen in voedingsmiddelen en zelfs de hele tijd een slechte adem veroorzaken. Een ander teken van nierbeschadiging is een ernstige verandering in bepaalde voedingsmiddelen of een slechte eetlust.

Pijn

De pijn in de bovenrug is een ander symptoom van deze aandoening – dat is hetzelfde gebied min of meer waar de nieren worden geplaatst. Pijn kan nog meer worden veroorzaakt door infecties of nierstenen.

Slechte concentratie en duizeligheid

Slechte zuurstoftoevoer naar de hersenen is een duidelijk teken van ernstige bloedarmoede, maar ook nierfalen. Het zal de focus en concentratie verprutsen, je licht in het hoofd en duizelig maken en geheugenproblemen veroorzaken.

Gebruik gezondere voedingsmiddelen in uw dieet en eet meer antioxidanten of supplementen, zodat uw nieren op hun best zullen werken en goed materiaal zullen verwerken.

https://www.youtube.com/watch?v=s50hhx8iB-Y

Previous Wilt u slijm uit uw longen verwijderden en een directe boost geven aan uw immuunsysteem? Probeer dit eens!
Next 10 signalen dat u dringend water nodig heeft, ernstige symptomen!

You might also like

Natuurlijk genezen

9 goede redenen waarom je vaker bier zou moeten drinken. Nummer 4 is erg belangrijk

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! We weten allemaal dat bier een alcoholische versnapering is die vaak wordt gedronken in een gezellige sfeer, met

Natuurlijk genezen

Laat je immuunsysteem volledig herstellen door 3 dagen te vasten: ONGELOOFLIJK!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Je kunt je gehele immuunsysteem verjongen door drie dagen te vasten, zo blijkt uit nieuw onderzoek. Door te

Natuurlijk genezen

Texas Doctor keert symptomen van coronavirus om in 100% van de gevallen met goedkope behandeling

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Texas huisarts Dr. Richard Bartlett vergezelt Debbie Georgatos op haar show American Can We Talk om een ​​mogelijk