Arts waarschuwt dat het COVID-19-vaccin uw DNA kan veranderen

Arts waarschuwt dat het COVID-19-vaccin uw DNA kan veranderen

Luister naar dit artikel

Het huidige streven om in recordtijd een vaccin tegen COVID-19 te ontwikkelen, baart veel medische professionals zorgen, zelfs degenen die normaal voor vaccins zijn. Een van de grootste zorgpunten met betrekking tot de inspanning is DNA-schade.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Interne geneeskunde-specialist Dr. Carrie Madej plaatste onlangs een video online waarin ze haar zorgen over een vaccin uiteenzette. Ze legde uit dat menselijk DNA niet vaststaat. De genen van mensen kunnen opnieuw worden geprogrammeerd en aan- en uitgezet om veranderingen in het lichaam teweeg te brengen die hun gezondheid kunnen verbeteren – of in gevaar kunnen brengen. Stress, voeding en gifstoffen kunnen onze genen herprogrammeren, net als de door het laboratorium gemaakte genetisch gemodificeerde cellijnen die worden gebruikt bij het ontwikkelen van vaccins.

Dit leidt ertoe dat dr. Madej zich afvraagt ​​op welk punt iemand niet langer zichzelf is nadat medicijnen of vaccins hun DNA hebben veranderd. Aangezien het mogelijk is om genetisch gemodificeerd materiaal te patenteren, kan een mens wiens DNA is veranderd met behulp van een gepatenteerd medicijn, worden beschouwd als een genetisch gemodificeerd organisme dat ook gepatenteerd en eigendom kan zijn?

Zo’n vaccin zou heel anders werken dan traditionele vaccins. Deze nieuwe mRNA-vaccins vertellen in wezen dat menselijke cellen de eigenschappen van een infectieus organisme creëren. In het geval van COVID-19 plaatst het vaccin genetische instructies uit het coronavirus in menselijke cellen, waardoor de ribosomen van de cel infectieuze spike-eiwitten produceren. Dit zou het immuunsysteem ertoe aanzetten om de eiwitten van het lichaam aan te vallen en B-cel-antilichamen in actie te brengen.

Hoewel dit proces in vitro antilichamen zou kunnen creëren, is dat geen garantie dat mensen volledige immuniteit door een dergelijk vaccin zullen krijgen, omdat bij een volledige adaptieve respons ook T-cellen betrokken zouden zijn. Er is ook het feit dat coronavirussen in de loop van de tijd muteren, wat betekent dat de mRNA-sequenties die in de vaccins worden gebruikt elk jaar moeten worden aangepast om de nieuwste stammen bij te houden en dat mensen regelmatig injecties moeten krijgen om een zekere mate van voortdurende bescherming te bieden.

Helaas betekent de haast om een ​​vaccin op de markt te krijgen, dat langetermijnstudies naar de gezondheidseffecten van het op deze manier inbrengen van een gen in het genoom niet mogelijk zijn. Wat we wel weten, is dat voorlopige klinische resultaten hebben aangetoond dat het maken van injecties als deze negatieve effecten en voorlopers van chronische ziekten kan veroorzaken. Met hogere doses nemen die risico’s toe.

Het COVID-19-vaccin kan verplicht worden gesteld en fabrikanten zijn niet aansprakelijk als er iets misgaat

Helaas wordt het recombinante DNA dat wordt voorgesteld voor de ontwikkeling van de COVID-19-vaccins gesteund door voorstanders van vaccins zoals de Bill and Melinda Gates Foundation en GlaxoSmithKline, ondanks het feit dat het nog nooit eerder op mensen is gebruikt.

Het is vooral problematisch als je bedenkt dat veel volksgezondheidsfunctionarissen zouden willen dat een dergelijk vaccin aan iedereen wordt gegeven, of ze het nu willen of niet, in hun streven naar ‘kudde-immuniteit’.

Wat bijdraagt ​​aan de vrees van mensen over het vaccin is het feit dat sommige vaccinfabrikanten al een algemene immuniteitsbescherming hebben gekregen tegen toekomstige aansprakelijkheidsclaims. Met andere woorden, als u ernstige bijwerkingen krijgt of zelfs sterft aan dit vaccin, heeft u geen zaak tegen de fabrikant.

Een senior executive van AstraZeneca, die werkt aan een COVID-19-vaccin, erkende dat algemene immuniteitsbescherming aanwezig is en dat het bedrijf niet verantwoordelijk zal zijn als mensen in de toekomst negatieve effecten ondervinden. Het bedrijf is van plan om meer dan 2 miljard doses van zijn vaccin te produceren en deze te distribueren naar de VS, Engeland en Europa. Zonder het vooruitzicht aansprakelijk te worden gesteld voor de vaccins die boven hun hoofd opdoemen, hebben deze bedrijven geen enkele prikkel om hun vaccins deugdelijke veiligheidstests te laten uitvoeren.

Niemand wil last hebben van het coronavirus, maar we willen zeker niet dat onze genomen zodanig worden gewijzigd dat we eigendom van farmaceutische bedrijven worden. Voorlopig is de beste aanpak om te focussen op preventie door middel van gezonde voeding.

Bronnen: NaturalHealth365.com

Tot Slot…:

Het mag duidelijk zijn de alternatieve media de “gebeten hond” is omdat daar de informatie wordt gepubliceerd die niet de opgelegde verhaallijn volgt die de overheid wil dat we zien, lezen en horen. Deze media outlets lopen niet aan de leiband van vadertje staat en vormen daarom een bedreiging voor de status quo. Daarom doen overheden samen met de Big Tech corporaties er alles aan om deze het zwijgen op te leggen. Google werkt gedwee mee om deze outlets, ja ook die van ons te begraven in de zoek resultaten of domweg eruit te verwijderen, Facebook verwijderd op grote schaal hun content, verband ze van het platform of knijpt gewoon hun bereik af tot een niveau dat het vrijwel niet meer op het netvlies komt van gebruikers van het platform. Twitter voert een soortgelijk beleid met bans, schaduwbans en YouTube volgt dat voorbeeld in het extreme en houdt ten tijde van dit schrijven heuse zuiveringen van hun platform.

Indien u net als wij het belangrijk vindt om te strijden tegen censuur, onderdrukking en met name de onderdrukking van de alternatieve media in Nederland help ons dan met een donatie Geef dan gul!

Klik hier om te doneren

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous CDC zegt dat 94% van de COVID-19-sterfgevallen andere oorzaken had
Next Covid-19, immuunfunctie en cannabis

You might also like

Algemeen

Zeg nee tegen Nutella !!! Het vergiftigt u en uw gezin !!!

Luister naar dit artikel Het is gebleken dat één van ’s werelds bekendste producten niet zo gezond is als mensen geloven. Nutella zou een van uw favoriete zoete beleg kunnen

Algemeen

Bio is niet per se gezonder en milieuvriendelijker, plantaardig eten wel

Wie zweert bij biologische producten omdat ze gezonder en milieuvriendelijker zouden zijn, moet zijn mening misschien herzien. Er is namelijk onvoldoende wetenschappelijk bewijs voor, terwijl er wél bewijs in overvloed

Algemeen

20 gebruikte toepassingen met Coca Cola.. Dit bewijst dat het niet thuis hoort in het menselijk lichaam

Luister naar dit artikel Coca-Cola is het bekendste merk ter wereld. Door onophoudelijke reclamecampagnes zijn mensen verslingerd geraakt aan de dorstlesser met een zuurgraad die vrijwel dezelfde is als accuzuur.