*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Ben je verbrand? Verlicht de pijn met deze tip!
juli 24, 2016 5345 Views

Ben je verbrand? Verlicht de pijn met deze tip!

Zomer… Dat betekent talloze buiten activiteiten waaronder bijvoorbeeld het strand. Dan moet je je wel goed insmeren tegen de zon. Maar ik ben zo’n persoon die dat op den duur nog wel eens vergeet.

Gelukkig is er een eenvoudige manier om de rode, geïrriteerde huid te kalmeren. Zonder twijfel is dit de beste zelfgemaakte zonnebrand behandeling, ooit. Check de stap-voor-stap handleiding hieronder:

De tip is bevroren aloë vera blokjes! De aloë vera plant heeft alle eigenschappen om te helpen met het verzachten van de verbranden plek.

Materiaal lijst
3-1
– IJsblokjesvorm
– Aloe vera gel
– Aloe vera plant

1. spuit wat aloë vera in de ijsblokjesvormen

2. Knip uit een stuk aloë vera blad af van een levende plant en hak het in kleine, fijne stukjes.

3. Strooi wat knipsels in elk vormpje bij de gel.

4. Voeg nu water toe en meng alles door elkaar.

5. Plaats het in de vriezer gedurende enkele uren.

6. Ze zijn nu klaar voor gebruik.

Aloë verdampt, toch kunnen deze blokjes een beetje plakkerig zijn, zorg ervoor dat je een handdoek bij de hand hebt om dit af te vegen. Dus ben je verbrand smeer dit erop om de pijn te verzachten.

Vind je deze tip nou handig? Vergeet hem dan niet te delen met je vrienden! Zo helpen we elkaar met verbranden plekken te verzachten.

Previous Reken af met fruitvliegjes met deze supersnelle en simpele manier!
Next Sinaasappelsalade met olijven en peterselie

You might also like

Natuurlijk genezen

Bier Beschermt de hersenen en voorkomt de ziekte van Alzheimer

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Recent onderzoek heeft ons minstens één goede reden gegeven om het bier dat we brouwen te drinken. De

Natuurlijk genezen

Zorg voor de best mogelijke omgeving voor uw genen: eet meer kurkuma

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Misschien heb je wel eens gehoord van alle wonderbaarlijke dingen die kurkuma voor je gezondheid kan doen, maar

Natuurlijk genezen

Lavendel beter dan antidepressiva

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Lavendelolie kan helpen tegen angststoornissen. Dit is aangetoond in een grootschalig onderzoek door wetenschappers uit Wenen (Oostenrijk). Het

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply