*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


De beste natuurlijke manier om je longen van nicotine en teer te reinigen
oktober 16, 2016 11925 Views

De beste natuurlijke manier om je longen van nicotine en teer te reinigen

We weten allemaal wel dat roken schadelijk is voor de gezondheid en vaak de belangrijkste oorzaak is van kanker.

Indien je niet kan stoppen met roken, zijn er verschillende manieren om de de teer te verwijderen uit je longen en zo het risico van infecties te verminderen. Ook al is er geen magische formule die de ademhalingsorganen van nicotine, teer en andere schadelijke ingrediënten van sigaretten zal reinigen, kunnen bepaalde voedingsmiddelen je helpen om de longen deels te zuiveren.

Maïs is een voedsel dat beta cryptoxanthine bevat, waarvan wordt aangenomen dat het tegen longkanker kan beschermen, omdat het een krachtige antioxidant bevat. Echter, consumeer slechts verse maïs(en niet de GMO variant!).

Selenium is ook een zeer krachtige antioxidant. Paranoten zijn de beste bron van selenium in voedsel, en het is ook goed om granen te eten.

De ui is ook een goed longen reinigingsmiddel. Ui kan een grote hulp zijn om vele ziekten te behandelen en voorkomen, met inbegrip van longinfecties. Bij mensen bij wie reeds kanker is geconstateerd, voorkomt het de groei van nieuwe cellen.

Gember, als een natuurlijk medicijn en voedsel, helpt bij de verdediging tegen kwaadaardige ziekten. Het is een sterk instrument voor het vrijkomen van giftige stoffen uit de longen. Je kunt de thee van gemberwortel consumeren, omdat het ademen vergemakkelijkt. Ook kunt j een stukje gember gebruiken om te consumeren bij de maaltijd.

Sinaasappels bevatten cryptoxanthine wat een preventieve werking tegen longkanker heeft.

Brandnetel is een plant vol ijzer, maar het is ook zeer nuttig als ontsmettingsmiddel van de longen en heeft een belangrijke rol bij de bestrijding van infecties.

Thee van dennennaalden wordt traditioneel gebruikt voor het spoelen van de mond en keel, maar kan ook een goede bondgenoot zijn in de strijd tegen longkanker.

Bron

Previous Overlevende van Kanker deelde het recept dat haar leven redde!
Next Gezond leven is niet haalbaar !

You might also like

Natuurlijk genezen

Heeft u pijn? Lees dan dit en pas het toe!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Beste lezers, vandaag eens niet een artikeltje over een of ander wetenschappelijk onderzoek, maar eentje uit pure ervaring

Natuurlijk genezen

Tandplak, tandsteen en bloedend tandvlees behoren tot het verleden dankzij walnoten, GEWELDIG!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Evolutie is een lang en traag proces. De opmars van de menselijke vooruitgang werkt veel sneller. Als gevolg

Natuurlijk genezen

Hoe Cannabis olie te maken in 7 gemakkelijke stappen

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Inmiddels is er genoeg te lezen over de fenomenale werking van cannabis olie tegen Kanker, Alzheimer, Reuma, en

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply