Bestrijd tandbederf en genees gaatjes vanuit huis in 5 eenvoudige stappen
mei 20, 2019 3435 Views

Bestrijd tandbederf en genees gaatjes vanuit huis in 5 eenvoudige stappen

Luister naar dit artikel

Aan het einde van de 19e eeuw was de tandheelkundige gezondheid in Groot-Brittannië op een abominabel dieptepunt. Het proces van verstedelijking dat plaatsvond tijdens de industriële revolutie, veranderde de eetgewoonten van mensen volledig. Verse groenten en fruit waren schaars en de suikerconsumptie was op een historisch hoogtepunt. Het nieuwe stedelijke dieet was de bron van wijdverbreid tandbederf en tandverlies, vooral bij kinderen, legt de Royal Pharmaceutical Society uit.


Steun Naturotheek: Alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden. Klik hier om te Doneren


Een studie uit 1932, gepubliceerd in het British Medical Journal, suggereerde dat een verandering in het dieet het tandbederf daadwerkelijk kan omkeren. De onderzoekers concludeerden dat een tekort aan mineralen en in vet oplosbare vitaminen, evenals overconsumptie van fytinezuur en verwerkte suiker tandbederf veroorzaken.

Spreker in het openbaar en auteur David Wolfe gebruikt de studie van 1932 om een ​​argument te maken voor een 5-stappenoplossing voor het bestrijden van tandbederf en het helen van gaatjes. Lees verder om erachter te komen waarom het 5-stappenplan van Wolfe werkt!

1. Elimineer suiker. Nova Scotia Dental Association legt uit dat suiker holteverwekkende plaque helpt zich snel te vermenigvuldigen tot een dikke, grote substantie die in het geval van sommige bacteriën eigenlijk als lijm fungeert. Met andere woorden, suiker maakt het moeilijker om de tanden van holteverwekkende bacteriën te reinigen.

2. Eet voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen. Deze regel is hetzelfde voor het bevorderen van de gezondheid en het genezen van ziekten in alle delen van het lichaam. Precision Nutrition herinnert ons eraan dat parodontitis gerelateerd is aan vitamine- en mineraaltekorten. Calcium, fosfor, zink, folaat, ijzer, omega-3 vetten, B-vitamines en vitamine A, C en D zijn allemaal essentieel voor de mondgezondheid. De beste manier om u tegen tandbederf te beschermen, is door een dieet te eten dat is gebaseerd op magere eiwitten en verse groenten.

3. Oefening oefenen met orale trek. Oraal trekken is een Ayurvedische traditie die drieduizend jaar teruggaat tot het oude India. Orale trekkingsbehandeling wordt uitgevoerd door zachtjes een eetlepel olie in de mond te laten zwellen gedurende ongeveer 20 minuten, of totdat de olie een melkachtige witte kleur krijgt. De olie moet dan in de gootsteen worden gespuugd en nooit worden ingeslikt. Olie trekken werkt door microben van de tanden te trekken. Volgens oprichter en eigenaar van Sugar Fix Dental Loft, Dr. Jessica T. Emery, in een artikel over IQ van tandheelkunde, zorgt olie trekken niet voor het omkeren van de effecten van tandbederf. Het is echter een nuttige therapie die holtes en tandbederf voorkomt wanneer het wordt gebruikt naast gewoon tandenpoetsen en flossen (tweemaal per dag).

4. Elimineer fytinezuur. Volgens de Stichting Alternatieve en Integratieve Geneeskunde blokkeert fytinezuur de opname van dergelijke mineralen als calcium, noodzakelijk voor een gezonde tandstructuur. Fytinezuur wordt aangetroffen in ongegiste granen zoals havermout, ontbijtgranen en crackers. Om gaatjes te voorkomen, is het het beste om alle ongegiste korrels die fytinezuur bevatten te vermijden.

5. Gebruik mineraliserende tandpasta. Mineralen zijn essentieel voor het bestrijden van gaatjes en tandbederf. Colgate legt uit dat wanneer het tandglazuur verzwakt, het mineraalgehalte verliest. De beste manier om het verloren minerale gehalte te vervangen (naast het eten van mineraalrijke voedingsmiddelen) is om mineraliseringstandpasta te gebruiken, die de verloren mineralen vervangt. Dit is de reden waarom veel tandpasta’s van het winkelmerk fluoriden bevatten, die het glazuur actief remineraliseren.

Dit eenvoudige 5-stappenplan is eenvoudig te starten en kan een buitengewoon verschil maken in uw mondgezondheid. Maar voordat u uw mondhygiëne aanpast, is het belangrijk om met uw tandarts te praten. Alleen hij of zij kan u vertellen wat de beste manier is om uw unieke mondgezondheid te promoten.

Tot Slot:

Big Pharma jaagt op websites zoals de onze en is daar zeer succesvol in. Meer dan 80% en de kennis daarin is reeds verwijderd van het web. Ook wij zijn hierop geen uitzondering en zijn om te overleven volledig afhankelijk van donaties van onze lezers. Laat de kennis over echte natuurgeneesmiddelen niet verloren gaan! Indien u het belangrijk vindt wat wij doen overweeg dan ons te steunen met een donatie

Klik hier om te doneren, zodat wij ons staande kunnen houden tegen BigParma!

Previous 10 verrassende effecten van het dragen van hoge hakken op het lichaam
Next Zijn je nagels altijd aan het splitsen of breken? Dit is wat je lichaam je probeert te vertellen

You might also like

Natuurlijk genezen

Het krachtigste geneesmiddel voor het gezichtsvermogen ter wereld: sla het op voordat het van het internet wordt verwijderd!

Luister naar dit artikel Oogproblemen zijn tegenwoordig heel gewoon. Bijna iedereen lijdt aan dit soort gezondheidsproblemen. Maar wist u dat als u elke dag bepaalde voedingsmiddelen aan uw dieet toevoegt,

Natuurlijk genezen

Deze 2 ingrediënten remedie spoelt kilo’s afval uit uw darm!

Luister naar dit artikel Heeft u het met de feestdagen wat overdreven en kunt u wel wat pondjes missen? Dan is deze remedie om de darmen te reinigen de perfecte

Natuurlijk genezen

Blijf gehydrateerd en eet uw fruit en groenten: 6 voedingsmiddelen die helpen bij het ondersteunen van gezonde nieren

Luister naar dit artikel De nieren zijn de twee bonenvormige organen in de buurt van uw onderrug, en ze spelen een vitale rol in het vermogen van uw lichaam om