*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Bestrijd tandbederf en genees gaatjes vanuit huis in 5 eenvoudige stappen
mei 20, 2019 2945 Views

Bestrijd tandbederf en genees gaatjes vanuit huis in 5 eenvoudige stappen

Aan het einde van de 19e eeuw was de tandheelkundige gezondheid in Groot-Brittannië op een abominabel dieptepunt. Het proces van verstedelijking dat plaatsvond tijdens de industriële revolutie, veranderde de eetgewoonten van mensen volledig. Verse groenten en fruit waren schaars en de suikerconsumptie was op een historisch hoogtepunt. Het nieuwe stedelijke dieet was de bron van wijdverbreid tandbederf en tandverlies, vooral bij kinderen, legt de Royal Pharmaceutical Society uit.

Een studie uit 1932, gepubliceerd in het British Medical Journal, suggereerde dat een verandering in het dieet het tandbederf daadwerkelijk kan omkeren. De onderzoekers concludeerden dat een tekort aan mineralen en in vet oplosbare vitaminen, evenals overconsumptie van fytinezuur en verwerkte suiker tandbederf veroorzaken.

Spreker in het openbaar en auteur David Wolfe gebruikt de studie van 1932 om een ​​argument te maken voor een 5-stappenoplossing voor het bestrijden van tandbederf en het helen van gaatjes. Lees verder om erachter te komen waarom het 5-stappenplan van Wolfe werkt!

1. Elimineer suiker. Nova Scotia Dental Association legt uit dat suiker holteverwekkende plaque helpt zich snel te vermenigvuldigen tot een dikke, grote substantie die in het geval van sommige bacteriën eigenlijk als lijm fungeert. Met andere woorden, suiker maakt het moeilijker om de tanden van holteverwekkende bacteriën te reinigen.

2. Eet voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen. Deze regel is hetzelfde voor het bevorderen van de gezondheid en het genezen van ziekten in alle delen van het lichaam. Precision Nutrition herinnert ons eraan dat parodontitis gerelateerd is aan vitamine- en mineraaltekorten. Calcium, fosfor, zink, folaat, ijzer, omega-3 vetten, B-vitamines en vitamine A, C en D zijn allemaal essentieel voor de mondgezondheid. De beste manier om u tegen tandbederf te beschermen, is door een dieet te eten dat is gebaseerd op magere eiwitten en verse groenten.

3. Oefening oefenen met orale trek. Oraal trekken is een Ayurvedische traditie die drieduizend jaar teruggaat tot het oude India. Orale trekkingsbehandeling wordt uitgevoerd door zachtjes een eetlepel olie in de mond te laten zwellen gedurende ongeveer 20 minuten, of totdat de olie een melkachtige witte kleur krijgt. De olie moet dan in de gootsteen worden gespuugd en nooit worden ingeslikt. Olie trekken werkt door microben van de tanden te trekken. Volgens oprichter en eigenaar van Sugar Fix Dental Loft, Dr. Jessica T. Emery, in een artikel over IQ van tandheelkunde, zorgt olie trekken niet voor het omkeren van de effecten van tandbederf. Het is echter een nuttige therapie die holtes en tandbederf voorkomt wanneer het wordt gebruikt naast gewoon tandenpoetsen en flossen (tweemaal per dag).

4. Elimineer fytinezuur. Volgens de Stichting Alternatieve en Integratieve Geneeskunde blokkeert fytinezuur de opname van dergelijke mineralen als calcium, noodzakelijk voor een gezonde tandstructuur. Fytinezuur wordt aangetroffen in ongegiste granen zoals havermout, ontbijtgranen en crackers. Om gaatjes te voorkomen, is het het beste om alle ongegiste korrels die fytinezuur bevatten te vermijden.

5. Gebruik mineraliserende tandpasta. Mineralen zijn essentieel voor het bestrijden van gaatjes en tandbederf. Colgate legt uit dat wanneer het tandglazuur verzwakt, het mineraalgehalte verliest. De beste manier om het verloren minerale gehalte te vervangen (naast het eten van mineraalrijke voedingsmiddelen) is om mineraliseringstandpasta te gebruiken, die de verloren mineralen vervangt. Dit is de reden waarom veel tandpasta’s van het winkelmerk fluoriden bevatten, die het glazuur actief remineraliseren.

Dit eenvoudige 5-stappenplan is eenvoudig te starten en kan een buitengewoon verschil maken in uw mondgezondheid. Maar voordat u uw mondhygiëne aanpast, is het belangrijk om met uw tandarts te praten. Alleen hij of zij kan u vertellen wat de beste manier is om uw unieke mondgezondheid te promoten.

Previous 10 verrassende effecten van het dragen van hoge hakken op het lichaam
Next Zijn je nagels altijd aan het splitsen of breken? Dit is wat je lichaam je probeert te vertellen

You might also like

Natuurlijk genezen

Eet 5 Walnoten Wacht dan 4 uur: Dit is wat er zal gebeuren met u!

Nieuw onderzoek heeft aangetoond dat het eten van slechts een handvol noten per dag onmiddellijke bescherming biedt tegen hart-en vaatziekten. Regelmatige inname zou permanente bescherming bieden. Onderzoeken tonen ook een

Natuurlijk genezen

De verrassende link tussen tandvleesaandoeningen en reumatoïde artritis – en huismiddeltjes voor beide

Earth Clinic meldt een recent gepubliceerde studie van de Johns Hopkins University die een bacteriële link vond tussen parodontitis en reumatoïde artritis. In beide gevallen beïnvloedt een bepaalde bacterie de

Natuurlijk genezen

Vergroot de bloedtoevoer naar de hersenen met deze 4 tips!

Je hersenen hebben veel zuurstof nodig. Ze hebben ongeveer 3 keer zoveel nodig als je spieren. Zuurstof is van enorm van belang voor het functioneren en herstellen van het brein.