*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Cannabis en Kokosolie maakt voor een krachtig mengsel om kankercellen mee te doden! (Met How To Video)

Cannabis en Kokosolie maakt voor een krachtig mengsel om kankercellen mee te doden! (Met How To Video)

We hebben al veel geschreven over zowel de helende effecten van Cannabisolie als ook de geweldige gezondheidsvoordelen van kokosolie. Daar hoeven we niet veel verder meer over uit te wijden en mogen we aannemen dat het bekend is.

Minder bekend is het feit dat wanneer je deze twee gezonde giganten mixt je de meest potente remendie tegen kanker krijgt.

Het probleem met pure cannabis olie is dat het nogal stroperig is, wat dosering lastig maakt, een ook is het dermate sterk dat veel mensen moeite hebben het in de benodigde hoeveelheden binnen te krijgen(en te houden). Daarom wordt cannabisolie in de praktijk vaak verdund met een olie, waarbij olijfolie meestal de favoriet is.

Kokosolie begint echter te winnen aan populariteit op dat gebied, vooral omdat de resultaten eree zo mogelijk nog spectaculairder zijn dan we al hebben gezien bij het toepassen van cannabisolie bij kankerbestrijding, epilepsie, zelfs botbreuken en MS.

Daarom, kan het niet zo zijn dat de correcte manier om deze olie te maken ontbreekt op Naturotheek en hebben we hieronder een geweldige video waarin wordt getoond hoe deze geweldige olie te maken. Doe er uw voordeel mee!

Previous Dit is waarom bananen met zwarte vlekken beter zijn voor je gezondheid!
Next Alternatieve geneeswijze: reflexologie ‘net zo effectief als pijnstillers’

You might also like

Natuurlijk genezen

Darmbacteriën lijken de controle te hebben over onze emoties. Deze verrassende studie toont het verband

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wetenschappers van de Universiteit van Californië – Los Angeles hebben een verband gevonden tussen darmbacteriën en emoties. De

Natuurlijk genezen

Dit kruid doodt uw wens voor nicotine, helpt bij gewichtsverlies en vecht tegen cholesterol!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Nicotineverslaving is moeilijk om u van te ontdoen. Rokers die willen stoppen met roken moet weten over dit

Natuurlijk genezen

Zwarte Peper Olie: verwijdert urinezuur, vermindert angst, verlangen naar sigaretten en artritis

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Wetenschappers hebben onlangs de talrijke gezondheidsvoordelen bevestigd die worden geboden door etherische olie van zwarte peper, waaronder pijnverlichting,