*** BELANGRIJKE MEDEDELING ***


Met de extreem toenemende censuur op Facebook, Twitter en de andere Big Tech Social media platformen hebben wij besloten zelf het heft in handen te nemen!
Wilt u wel alle mogelijkheden van Facebook maar niet de manipulatie en censuur?
Kom dan naar URUBIN SOCIAL ons eigen social netwerk zonder censuur, data verzameling of andere manipulatie alleen Social Media zoals deze hoort te zijn


Cannabis en Kokosolie maakt voor een krachtig mengsel om kankercellen mee te doden!

Cannabis en Kokosolie maakt voor een krachtig mengsel om kankercellen mee te doden!

We hebben al veel geschreven over zowel de helende effecten van Cannabisolieals ook de geweldige gezondheidsvoordelen van kokosolie. Daar hoeven we niet veel verder meer over uit te wijden en mogen we aannemen dat het bekend is.

Minder bekend is het feit dat wanneer je deze twee gezonde giganten mixt je de meest potente remendie tegen kanker krijgt.

Het probleem met pure cannabis olie is dat het nogal stroperig is, wat dosering lastig maakt, een ook is het dermate sterk dat veel mensen moeite hebben het in de benodigde hoeveelheden binnen te krijgen(en te houden). Daarom wordt cannabisolie in de praktijk vaak verdund met een olie, waarbij olijfolie meestal de favoriet is.

Kokosolie begint echter te winnen aan populariteit op dat gebied, vooral omdat de resultaten eree zo mogelijk nog spectaculairder zijn dan we al hebben gezien bij het toepassen van cannabisolie bij kankerbestrijding, epilepsie, zelfs botbreuken en MS.

Daarom, kan het niet zo zijn dat de correcte manier om deze olie te maken ontbreekt en hebben we hieronder een video gevonden waarin wordt getoond hoe je deze geweldige olie te maken.

Vind je dit een interessante tip? Vergeet hem dan niet te delen met de rest van je vrienden.

Previous IELLLL, Vieze donkere kringen in je toilet? Met dit keukenmiddeltje kom je er vanaf!
Next Nagel gescheurd? Geen probleem! Met dit gekke trucje heb je je nagel zó gerepareerd!

You might also like

Natuurlijk genezen

Heb je wel eens last van één van deze vier vage symptomen? DIT kan duiden op verstopte aderen!

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Verstopte bloedvaten ontstaan doordat vet en cholesterol zich ophopen in de wanden van je bloedvaten, dit gebeurt vooral

Natuurlijk genezen

Heb jij last van zweetvoeten? Dan weet je dat dit niet zo lekker ruikt. Zo maak je een eigen anti-zweetvoet poeder

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Met zweetvoeten worden niet zozeer natte, plakkerige voeten bedoeld, maar veeleer voeten die een penetrante, onaangenaam geur verspreiden.

Natuurlijk genezen

Gezondheidsvoordelen van bietensap die jij vast niet weet.

Deze en andere artikelen lezen zonder advertenties en pop ups? Klik hier! Eeuwenoude tradities. In de Romeinse tijd, gebruikte mensen de bieten al voor de behandeling van constipatie en koorts.

0 Comments

No Comments Yet!

You can be first to comment this post!

Leave a Reply